Utforsk og lag: Science Art-prosjekter

Deltar i STEAM Power Camp-serien i år har gitt meg en ny forståelse for ekteskapet mellom vitenskap og kunst. Som du vet, har jeg en spesiell forståelse for matte kunst , men jeg har ikke alltid tenkt på vitenskap og kunst på den måten. Ikke mer! Vitenskapens kunstneriske skjønnhet er rundt oss, så la oss dele den med barna og inspirere dem til å tenke utenfor den vitenskapelige rammen.Finn dusinvis av naturvitenskapelige kunstprosjekter for barn

Det er noen få bloggere som utmerker seg ved å dele vitenskapelige kunstprosjekter. Jeg har listet dem opp nedenfor og gitt deg et utvalg av ideene deres for å få deg til å sikle og for å overbevise deg om å hoppe over til nettstedene deres for å oppdage alle de oppfinnsomme og fantasifulle ideene de har for å hjelpe deg med å oppdra nysgjerrige barn. Når jeg ser tilbake på de siste sju årene, finner jeg ut at jeg har noen få vitenskapelige kunstideer å dele med deg. Tilsynelatende har jeg ikke forsømt denne tverrfaglige tilnærmingen så mye som jeg trodde!

24. februar dyrekretsen

Her er noen av prosjektene våre:

BONUS: alt ersuperlett.

 • Hvordan lages regnbuer? Dryss glede og magi rundt boarealet ditt ved bygge og designe en prisme-mobil .
 • Lage en magnetisk byggesteinspill satt ut av resirkulerbare enhetene dine . Bruk den til å designe og bygge roboter, skulpturer eller annet du kan forestille deg.
 • Bruk magnetisk kraft til å male! Ja det kan du mal med magneter .
 • Lær om hvordan øynene våre oppfatter bevegelse og opplever 'utholdenhet av synet' med en diy thaumatrope .
 • Bruk tyngdekraften til å lage marmor malerier .
 • Spinning og bevegelse skaper fantastisk kunst du kan bruke til kort, bunting, innpakningspapir og mer. Du trenger bare en husholdningsartikkel til lage spin art .
 • Utnytt kraften til vær og lær om reaksjoner med salt når du maler med akvareller .
 • Du kan også eksperimentere med salt og akvareller på klebrig papir og lage utskrifter.
 • Varme kan endre kunstmaterialer for å skape noe nytt! Prøv det med smeltende fargestiftekunst .
 • Lag papirfly ! Høres grunnleggende ut, men det er mange ferdigheter som er harde på jobben. Det er den perfekte STEM-lekedagen, og barna kan dekorere flyene eller designe sine egne.
 • Design og ingeniør a papirboomerang .
 • Bruk farge og duft til å designe dine egne melkekartongstearinlys .
 • Å lage lekedeig er den perfekte DAMP-aktiviteten for førskolebarn!

Babble Dabble Do:Du vil finne utrolig mange prosjekter som kombinerer vitenskap og kunst på BBD. Dette er bare en liten smakebit på hva hun har der borte. Dusjekk ut bloggen hennes.

TinkerLab:

Det kreative geniet bak TinkerLab vil inspirere deg til å være fri og fleksibel når du blir kreativ med barna. Jeg elsker at så mange av ideene hennes er enkle, og jeg elsker skissebokutfordringene hennes som er nyttige for barn og voksne.Rosa Stripey sokker:

PSS er en annen av mine blogger jeg alltid har lest. Hennes ideer er vanligvis enkle og alltid vakre.

Buggy and Buddy:vinterdikt for grunnskoleelever

Chelsea er lærer, og det kommer høyt og tydelig. Alle prosjektene hennes har en leksjon innebygd, og de av dere som leter etter temaprosjekter, vil finne mye å inspirere deg.

Venstre hjerne håndverk hjerne

Navnet sier alt, ikke sant? Slå det kunstneriske og det analytiske sammen med noen fantastiske ideer.

Vel, jeg kan fortelle deg at jeg vil lete etter flere måter å kombinere vitenskap og kunst med barna mine på. Hvorfor? De er vanligvis ikke tiltrukket av kunstige og smarte aktiviteter, men de elsker vitenskap, så det er mitt perfekte 'inn'.

Vil du ha flere 52 STEAM-aktiviteter? Få gratis listen, pluss trinnvise instruksjoner for to eksempler på prosjekter. Lære mer om STEAM Kids her .

11 desember dyrekretsen

STEAM KIDS-boken åpen

Prosjekter som blander vitenskap og kunst for barn.

Del Med Vennene Dine: