Månedens spill: Zangle!

Gjør følgende familiens spillkveld kriterier høres kjent ut?  • Et spill som hele familien kan ha glede av.
  • Et spill som fungerer hjernen, men som ikke er så vanskelig, de voksne vil alltid vinne.
  • Et spill som ikke krever lese- eller matteferdigheter, så yngre barn er ikke i en ulempe.
  • Et spill som er fleksibelt nok til å spilles av grupper, men som fungerer like bra som kabal.

Jeg har løsningen på dilemmaet ditt! Et morsomt nytt familiekortspill: Zangle!

69 engelnummer

Zangle kortspill

(Merk: Takk til Sett bedrifter for å sende oss en anmeldelseskopi av spillet. Alle meninger er selvfølgelig mine egne. Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Om Zangle! Kortspill

Zangle! er et kortspill av produsentene av Sett og Quiddler , som jeg tidligere har omtalt som månedens spill .Zangle! består av en kortstokk med 120 kort, som hver viser en form laget av 1-5 trekanter ( det er også Z-kort uten trekanter ). Spillet begynner med at giveren plasserer et sett med fire kort og en bunke midt på bordet og deretter deler ut 10 kort til hver spiller. Spillere prøver deretter å bli den første personen som kvitter seg med alle kortene sine ved å lage 'Zangles'. En Zangle er 2 eller flere kort som når de sammenføyes, skaper formen på et annet kort. Etter hver tur lager spillerne Zangles ved hjelp av sine egne kort og senterkortene.Hva er en Zangle, spør du? Her er et eksempel:

To eksempler på en Zangle-trekantform

Som du kan se på bildet ovenfor, kan jeg lage den gule formen hvis jeg roterer og kobler trekanter på de to første røde kortene. Hvis jeg roterer og kobler til tre bunnkort, kan jeg danne den grønne formen.Før du spiller, anbefaler jeg at det tar ti minutter for alle å øve på å lage Zangles. Det er enkelt når du har fått tak i det.

Som foreldre med to gutter som ikke alltid kommer overens under familiens spillkveld, setter jeg pris på at skaperne av Zangle! kom på tre forskjellige måter å spille spillet på. Turn-Style er flott for hele familien. Speedster utfordrer spillerne til å tenke raskt, selv om siden jeg har en sønn som er det jobber med sine sportslige ferdigheter vi har ikke spilt den versjonen ennå. Kabal tilbyr en måte for barn å leke alene ( flott for foreldre som trenger et øyeblikk for å få pusten ).

Hvorfor du bør spille Zangle!

Nummer én er selvfølgelig fordi det er gøy! Da jeg åpnet dekk, trodde jeg faktisk at min yngste ikke ville like Zangle! fordi han nekter formspill som tangrammer, og kortgrafikken minner om slike spill. Imidlertid, til min glede, elsket han Zangle! og insisterte på at vi skulle spille det igjen og igjen. Poeng!Zangle! er veldig bra for å bygge visuelle og romlige oppfatningsferdigheter! Disse ferdighetene er avgjørende byggesteiner for matte og leseferdigheter.

Set Enterprises, produsenten, anbefaler Zangle! i alderen 6 år og oppover. Vanlige lesere av meg Månedens spill funksjonen vet at jeg vanligvis foreslår at produsentens anbefalinger er konservative. Sikkert 5-åringer kan leke, spesielt hvis de leker med pasienter, siden det ikke er noe lese- eller mattekrav.

Jeg håper du får sjansen til å spille dette morsomt familiekortspill !

Zangle kortspill fra Set Enterprises

Vil se mer? Her er en video som forklarer spillet.

844 engel nummer betydning

Flere kortspill vi elsker:

Del Med Vennene Dine: