Finn Ut Antall Engel

Meningsfylt Les høyt bøker for 4. klasse

Enten du planlegger å lese høyt tid hjemme eller til tid i klasserommet, er starten på skoleåret en flott tid å velge noen høytlesede bøker for 4. klasse. Jeg tror du vil like dette utvalget av bøker som vil underholde barna dine med overraskende gisp, latter av latter eller hvite knoker i sofaputene. Jeg har tatt med kapittelbøker som dekker en rekke emner, og som vil oppmuntre barna til å lære om opplevelser som er forskjellige fra sine egne.

Les høyt bøker for 4. klasse.

Noen av disse 4. klassetrinnene er morsomme, andre er historiske, noen dekker vanskelige emner, men de er alle overbevisende og engasjerende. Selv om jeg kaller dette en bokliste for 4. klassinger, er disse bøkene passende for alle barn over 9 år, så del dem også med 5., 6. og 7. klassing! Bøkene vil være like elsket av barn, foreldre og lærere. ( P.S. Flere boklister på slutten av dette innlegget. ) (Merk: omslag og titler er tilknyttede lenker.)


En enkelt skjær av Linda Sue Park. Jeg liker å anbefale denne boken som 4. klasse som høytleses, for la oss være ærlige ... ikke så mange 10-åringer kommer til å bli begeistret når du gir dem en bok og sier: 'Her er en flott bok om å lage keramikk i det 12. århundre Korea. ' Men flott, det er det. Tree-Ear, et foreldreløst barn, bor under broen med den funksjonshemmede kranmannen. De to overlever fra dag til dag, men Tree-Ear er fascinert av den lokale ærverdige pottemakeren, Min. Omstendigheter kolliderer og Tree-Ear blir Mins lærling. Tree-Ear må lære tålmodighet, en takknemlighet for hardt arbeid, samt lide Min's dårlige temperament. Når Min setter i gang med å lage keramikk for å imponere en utsending, er Tree-Ear fast bestemt på å hjelpe ham med å lykkes og gjennomgår en viktig, livsendrende reise. En helt fantastisk bok.


Crenshaw av Katherine Applegate takler fattigdom og hjemløshet hos barn. Det er en viktig bok og vil oppmuntre velstående barn til å ha medfølelse med andre, samt å la høre underprivilegerte barn. Crenshaw er 10 år gamle Jacksons imaginære venn. Jacksons familie har falt på vanskelige tider, og Jackson er frustrert over foreldrenes manglende evne til å erkjenne alvoret i situasjonen. Crenshaw tilbyr Jackson en måte å jobbe gjennom følelsene sine og hjelper ham med å innse at han ikke trenger å føle seg ansvarlig for alt. Denne boken glanser ikke over vanskeligheter som millioner av barn møter hver dag, men Crenshaw gir litt humor.


Et mangoformet rom av Wendy Mass. Mia har synestesi, en tilstand der de 5 sansene overlapper hverandre. Det kan manifestere seg på forskjellige måter. For Mia har lyder, bokstaver og tall alle farger. Ingen tror henne og hennes nevrodiversitet forårsaker hennes vanskeligheter på skolen. Hun får endelig et navn for sin opplevelse og møter andre som henne, men sliter med døden til sin elskede katt, Mango. Denne boka vil helt sikkert starte alle slags samtaler om hvordan det er å oppleve verden på en måte utenfor det 'normale'.

14 juli stjernetegn


Krigen som reddet livet mitt . Wow. Dette var en flott bok! Ada, født med en klumpfot, har aldri forlatt leiligheten som hun deler med sin yngre bror og grusomme mor. Da moren sender broren sin ut av London på landsbygda i begynnelsen av andre verdenskrig, stikker Ada av med ham. I landet begynner de å lage et nytt liv med Susan, en kvinne som motvillig tar dem inn. De tre danner et bånd og Ada blir endelig virkelig bo. Dette er en av de beste bøkene jeg har lest de siste månedene, med interessante historiske detaljer og en overbevisende fortellende stemme.


En lang vei fra Chicago er en moderne klassiker. Søsknene Joey og Mary Alice besøker bestemor Dowdel i delstaten Illinois. Sett under depresjonen, med en quirky rollebesetning av karakterer ( spesielt bestemor! ), barna mine likte denne mye.


Førstefødte er av Tor Seidler, forfatteren av The Wainscott Weasel , en av vår favorittlesning høyt fra 2015 . I utgangspunktet leste 11-åringen min denne boken, og etter at han uttalte den 'fantastisk!', Insisterte hans yngre bror på at jeg hadde lest den. Vi endte faktisk med å høre på den i lydbok, og jeg og min 7-åring var enige i den 'fantastiske' vurderingen. Maggie the Magpie forteller historien om hvordan hun forlater hjemmet sitt og møter en gruppe ulver. Maggie er imponert over ulvene og bestemmer seg for å kaste sitt lodd med dem. Hennes beskrivelse av ulvenes oppførsel er fascinerende, så vel som hennes beundring av de førstefødte ulvene, Lamar, som viser interesser som ikke er ulv. Dette er en virkelig fantastisk bok for barn som er interessert i den naturlige verden, men historien bugner også av eksempler på den harde virkeligheten i den naturlige verden. Så hvis du ikke vil lese om å spise byttedyr, for tidlig død eller spenningen ved jakten, er dette ikke boka for deg.


Misadventures of the Family Fletcher fikk meg til å le høyt. En familie på 2 pappaer og 4 adopterte sønner ( alt sammen spenner de over flere etnisiteter og religioner ) føre en ganske uordnet og morsom livsstil. Guttene har alle forskjellige personligheter, noe som kan være stereotype, men heldigvis ikke. Etter å ha fullført denne boken ønsket jeg å flytte rett inn i Fletcher-husstanden, om ikke bare for å prøve deres DIY hockeybane. ( Du må lese den for å finne ut av det. )


Tuck Everlasting av Natalie Babbitt adresser det eldgamle ønsket om evig liv. Tuck-familien, etter å ha drukket av en fortryllet vannkilde, har oppdaget at det å leve for alltid ikke er så bra som det høres ut. Winnie, en 10 år gammel jente som bestemmer seg for å stikke av, møter Tuck-familien og oppdager hemmeligheten deres. En mystisk mann i den gule drakten oppdager også hemmeligheten og forfølger det magiske vannet på jakt etter fortjeneste. Winnie må hjelpe Tuck-familien til å holde seg skjult og bestemme selv om hun vil ha evig liv. En vakkert skrevet klassisk historie.


Den mektige frøken Malone av Christopher Paul Curtis er den morsomme og gripende historien om Deza Malone og hennes familie mens de sliter under den store depresjonen. Jeg lyttet til dette på lydbok og det var ganske fantastisk. Deza er en sympatisk, smart hovedperson som observerer ironier, gleder og motgang rundt henne. Jimmie, hennes bror, har en nydelig sangstemme og kan bli en stjerne hvis han bare kan holde seg utenfor trøbbel. Faren hennes overlever en båtulykke, ikke helt intakt, og når han flytter bort for å finne arbeid, må resten av familien søke ham. Curtis tegner et levende portrett av 1930-tallet fylt med interessante karakterer.

vitenskapsbokserie for barn


The Magic Mirror: Concerning a Lonely Princess, a Foundling Girl, a Scheming King and a Pickpocket Squirrel av Susan Hill Long. Mysterier gir fantastisk høytlesning når de holder barna på seteryggen. Og når mysteriene er fulle av fargerike karakterer, skumle villians, fryktløse kanskje-kanskje-ikke prinsesser og lommetyver ekorn så mye bedre. Maggie, en foreldreløs med et skjevt ben, blir forferdet når hennes adopterte verge bestemmer seg for å gifte henne med en elendig eldre mann med forferdelig ånde, og så bestemmer hun seg for å forfølge en visjon hun så i et magisk speil. Flere reiser er vevd sammen i fortellingen, med alle sammen på slutten. Heldigvis er det et morsomt kart slik at leserne kan følge hver fest når de reiser mot destinasjonen.


Wolf Hollow av Lauren Wolk. Annabelle bor komfortabelt på familiegården i en liten by i Pennsylvanian. Hun har blitt venn med en uvanlig, men snill mann, Toby, en WWI-veteran som bor i et forlatt røykeri bak eiendommen deres. Annabelles liv blir forvirret når den ondskapsfulle Betty flytter til byen og begynner å mobbe Annabelle og deretter Toby. Dette er en kraftig, rørende, minneverdig og kompleks bok om sannhet, løgner, vennlighet og fellesskap. Jeg leste den rett gjennom uten å legge den fra meg, noe som sjelden skjer i disse dager!


Lure på av R.J. Palacio. Jeg hater å være så forutsigbar og sette denne boka på listen, men den er virkelig en fantastisk høytlesning. 11 år gamle August er nervøs for å starte en skole og få venner, men han har den utrolige støtten fra foreldrene og søsteren, og Palacio utforsker også opplevelsen av å vokse opp som søsken til et barn med spesielle behov. Augusts fengslende reise, som er både morsom og rørende, er hele familien hans.

29 desember stjernetegn

Flere lister for 9-12 åringen din:

  • Kapittelbøker som lærer empati
  • 100 morsomme kapittelbøker
  • Kapittelbøker om forskjellige familier
  • 9 bøker for 9-åringer
  • 10 bøker for 10-åringer
  • 4. klasse sommerleseliste
  • Se indeksen til våre bokelister for barn

Flott 4. klasse høytlesede bøker for alle barn fra 9 år og oppover.

Del Med Vennene Dine: