Finn Ut Antall Engel

Filmer basert på barnebøker for familier med tweens

Selv om dette nettstedet hovedsakelig eksisterer for å tilby skjermfrie ideer til barn og familier, tror vi familiefilmkvelden kan være like givende som familiens spillkveld! Mens vi elsker å se stumfilmkomedier ( klikk her for våre favorittklassikere fra Keaton, Chaplin og Lloyd ), en annen av våre elskede filmkategorier er filmer basert på barnebøker!Sannheten blir fortalt, jeg er klar for enhver unnskyldning for å ha popcorn til middag.

Men hva er noen flotte filmer basert på barnebøker som familier med tweens vil glede seg over? I tillegg Harry Potter , det er. Se ikke lenger enn denne listen over filmer som til og med foreldre til 8-12 åringer vil finne underholdende.

Filmer basert på barn

Så neste gang du planlegger familiefilmkveld, eller sitter fast inne på grunn av været eller en global pandemi, kan du se en film basert på en barnebok!

Merknad om hvor du skal se: Hvis du planlegger det, kan du leie en DVD fra biblioteket. Hvis du foretrekker streamingtjenester som Netflix eller Prime, har jeg lenket til steder der filmen er tilgjengelig ( i skrivende stund ). Tilgjengeligheten på nettet kan endres.

Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.Beste filmer basert på barnebøker

Anne of Green Gables

Basert på boken av L.M. Montgomery

14 august stjernetegn

Amazon DVD | Sullivan Entertainment

(Alle aldre) La oss starte med en favoritt hele tiden, skal vi? Denne perfekte ( ja, perfekt, sier jeg) versjon av Anne of Green Gables er alt du noen gang kan håpe på i en bok-til-film-tilpasning . Det er dyrt å streame, så gå til biblioteket for DVD. Ikke, jeg gjentar, ikke se Anne med en E. . ( beklager-ikke-beklager )Og etter at du har sett på ( og les ) L.M. Montgomerys klassiker, sjekk ut dette liste over bøker for fans av Anne of Green Gables .


Watsons reiser til Birmingham

Basert på boka av Christopher Paul Curtis

Amazon-video | DVD(PG) The Watsons Go to Birmingham, 1963 er en bok jeg har anbefales utallige ganger som høytlesning . Det var også godt tilpasset denne film laget for TV. Historien følger Watson-familien mens de reiser fra hjemmet i Michigan for å besøke slektninger i Birmingham i en turbulent tid.


Fantastisk Mr. Fox

Basert på boka av Roald Dahl

Amazon Prime | DVD

(PG) Enhver liste over filmer basert på barnebøker inkluderer Roald Dahl! Dahls høyt elskede bok fikk en utmerket filmbehandling av Wes Anderson. Følg opp visningen din ved å se på andre gode Dahl-tilpasninger som Matilda og BFG .


Den lille prinsen

Basert på boka av Antoine de Saint-Exupéry

Netflix | DVD

(PG) Denne filmversjonen av en høyt elsket klassisk barnebok kom nesten ikke på markedet, noe som ville vært synd. Heldigvis plukket Netflix den opp, og nå kan du finne den streaming utelukkende på tjenesten deres.


Vannhesten

Basert på boka av Dick King-Smith

Amazon Prime | DVD

(PG) Mens filmen er veldig forskjellig fra den originale barneboken , det er verdt å se på. En gutt finner et mystisk egg i fjæra, bringer det hjem der det klekkes inn i en mytisk skapning kjent som en vannhest.


Hugo

Basert på boka av Brian Selznick

Amazon Prime | Netflix | DVD

(PG) Selznicks strålende bok er omgjort til en visuelt storslått film. På 1930-tallet bor Hugo i veggene til en togstasjon i Paris når hans hemmelighetsfulle liv blir avbrutt av forbindelsene han lager med en uvanlig jente, en eldre leketøysleverandør og hans avdøde far.


Breadwinner

Basert på boka av Deborah Ellis

Amazon Prime | Netflix

(PG-13) Her er en fantastisk film å se med dine eldre tweens, og til og med tenåringer. I Kabul, Afghanistan, blir Parvanas far arrestert for å ha en 'utenlandsk utdannelse'. Parvana forkledning seg som en gutt og tar over farens plass i markedet for å prøve å tjene penger til familien.


Wonderstruck

Basert på boka av Brian Selznick

Amazon Prime | DVD

(PG) Hvis du leter etter en unik film fylt med nysgjerrigheter og nydelige bilder, kan du prøve denne. Selznick tilpasset boka sin til manus. Historien veksler mellom den svarte og hvite verdenen til Rose, en døv jente på 1920-tallet på jakt etter skuespillerinne-moren hennes, og Ben, en døv gutt på 1970-tallet som lette etter faren.


Mary and the Witch’s Flower

Basert på The Little Broomstick av Mary Stewart

Amazon Prime | Netflix | DVD

(PG) Du blir tilgitt for å tro at dette er den siste filmen fra Studio Ghibli ( Kikis leveringstjeneste osv.) fordi skaperne, Yonebayashi og Nishimura, tidligere jobbet der. Mary finner en mystisk blomst som gir henne muligheten til å forvandle seg til en heks for en natt.


Hull

Basert på boka av Louis Sachar

Amazon Prime | Disney + | DVD

8383 nummer

(PG) Få tweens lest Hull ? De er heldige som har en ganske god filmatisering for å se på denne kjære boken om Stanley, en gutt sendt til en leir for ungdomskriminaliteter der alt de gjør er å grave etter hull! Kanskje etter at du har sett på, vil tweens dine lese noen overlevelse - temaromaner som de på denne boklisten !


Hvilke familiefilmer basert på barnebøker er favorittene dine å se med barn i alderen 8-12?

Mer familiemoro når du henger hjemme:

Del Med Vennene Dine: