Finn Ut Antall Engel

Maleri med magneter

Å blande vitenskap med kunst er gøy! Bland det sammen i kunstklassen, og prøv å male med magneter.Maleri med magneter - en vitenskap og kunstaktivitetjeg elsker å lese fargeleggingssider

Advarsel: Magneter kan være farlige. En ansvarlig voksen MÅ overvåke denne aktiviteten. Magneter kan være skadelige ved inntak. Hvis et barn svelger en magnet, må du søke medisinsk hjelp umiddelbart. La aldri barn bruke magneter uten passende voksenoppsyn.

Maling med magneter er en morsom barnekunstaktivitet. Det er litt av vitenskap , litt kunst og mye moro. Som vanlige lesere av denne bloggen ( Hei! ) vet, vi elsker å utforske med magneter rundt her. For barn som kanskje trenger et tempoendring fra den samme gamle samme gamle, kan dette kunstprosjektet være akkurat det de trenger for å utløse kreativiteten.
Hva trenger du:

  • Brett
  • Papir
  • Maling (vi liker vaskbar maling )
  • Små boller for maling
  • Skjeer (valgfritt)
  • Metallgjenstander som skiver, bolter, hengsler
  • Magneter (supersterke magneter fungerer best, vi brukte store magneter vi fant i jernvarebutikken) HUSK: Magneter er farlige ved inntak. Vær forsiktig og føre tilsyn med barn på en ansvarlig måte. Denne aktiviteten anbefales ikke for barn som fremdeles legger gjenstander i munnen.

Enkle instruksjoner:
Legg papir på skuffen.
Legg maling i boller og slipp metallgjenstander. Bruk skje eller fingre til å belegge med maling og legg på brettet.

Holder magneten under skuffen, glir metallgjenstandene over papiret. Barna vil ha det gøy med å lage design og utforske hvordan gjenstandene i bevegelse maler papiret. Moroa med ekstra sterke magneter er at maskinvare ofte vil samles. La barna eksperimentere med å bruke de forskjellige gjenstandene.

Vi prøvde en variant ved å tape papiret på et stykke papp i stedet for et brett, noe som ga en strukturert effekt.småbarnsbøker om spesielle behovDa han var ferdig med magneter, bestemte Kiddo seg for at han ville gjøre litt penselmaling. Det er også bra.

Ikke la magnetene sitte på tomgang! Du kan bruke dem på nytt i vår magnetisk versjon av I-spy jar , for magnetisk byggesett eller for en lite gratis spill .ku symbolikk

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.

Del Med Vennene Dine: