Finn Ut Antall Engel

Solar Animal Symbolism: Totemiske og symbolske betydninger

Solarismens symbolikk

Solar Animal Symbolism

Alt om symbolikken for soldyr

Innhold

Når det gjelder soldyrsymbolikk, trekkes menneskene under de totemiske dyrene her til sollysets elementer. Dyrene under dette symbolet er ganske mange. Derfor utnytter de solens energi og skildrer den for folket som sitt åndedyr. Dyrene under solsymbolet er soldyr. Dette er fordi solen er leverandør av belysning og varme. Solen dyr totems tilby folk inspirasjon til å starte livet og gå etter målene. Videre kan de også gi den ideelle følelsen av selvrealisering . Dette kan være i ens personlighet, holdning, egenskaper og til og med evner.

Definisjon av Solar Animal

Begrepet sol er en som refererer til solens forhold. I dette tilfellet bærer det betydningen av dyret som er operativt i dagslys. De kan derfor få solenergien til å manifestere seg gjennom livet. Derfor kan de spre den samme kraften til folket som hører hjemme under deres totem.

Betydningen av Solar Animal Symbolism

Mange bruker også solen som en kosmisk kraft. Det er derfor solen har en tendens til å dukke opp i mange av elementene vi har i våre liv. Det bringer håpets betydning til det oppløste at det fortsatt er tid til å gjøre ting riktig. Videre har kineserne også solen som sitt tegn på maskulinitet. Også kineserne bruker symbolet på solen som en tegn på et kosmisk øye . De tror at det er et vesen som ser på verden gjennom solen.

10. mars dyrekretsen

På den annen side er solen symbolet på intelligens eller et upåklagelig sinn i alkymi. De ser også på solen som et tegn på gull og materiale av alkymi. Solsymbolikken bærer totemiske nyheter, akkurat som de fleste andre symboler. Historien den bærer gir læresetninger som er viktige for folket i himmelsk dyretotem.

Dessuten er leksjonen der for å veilede en i deres livsformål. De bærer også prinsippet om egenvekst . Dette symbolet bærer så mange dyr under seg at de fleste dyr pleier å trekke seg mot sollys. Noen av disse dyrene inkluderer haner, 'drager', værer, løver og storfe.

Dagens totemiske dyr (soltid)

Dyrene som streifer rundt i verden om dagen er soldyr. Dermed bærer de symbolet på å være daglige. Solen gir dem energien til å presse gjennom livet gjennom dets mange trekk. Deretter manifesterer de kraften og viser den til folket i sitt åndedyr som i sin tur bruker den til å bedre seg selv i livet. Videre, for å se på soldyrsymbolikken, må man se på egenskapene til dyrene som hører hjemme under dette symbolet.

Løven og dens totemiske betydning

Løven er et av symbolene på soldyrsymbolikken. Dessuten er løven også et emblem i mange kulturer. Den står som et symbol på styrke, kraft, visdom, lojalitet , og beskyttelse, blant mange andre. De er også vedvarende, men har også en enorm følelse av medfølelse i seg. Dette er noen av få kvaliteter som løven låner fra solen.

Dessuten har løven også attributtet til å være en modig sjef. Mennesker kan også påvirke løvens mykere side. Videre bruker alkymisten symbolet på løven til å representere solen, hovedsakelig på grunn av manen som bringer ut solfakkelen i dem.

Dragen og dens totemiske betydning

De drage har vært i den kinesiske kulturen så lenge. De tror at dragene er en skapning av Brann og solen. Dette er fordi; folkloren deres sier at noen av dragene kan spire. Dessuten har dragene det symboler for beskyttelse , smidighet, bevegelse, kraft og styrke. Det er dyrene som representerer behovet for autoritet. Imidlertid har de også den myke siden av beundring, respekt, varme, forfedre og lykke generelt.

Ram og dens symbolske betydning

Som de fleste av dyrets totemer har væren betydning under soldyrets symbolikk. De har en sterk forbindelse til åndelig tenkning. Noen sier at væren er representant for guder som Apollo, Zeus, Baal, Indra og Ea. De betyr behovet for styrke, maskulinitet, entusiasme og hethet. Imidlertid er væren også et symbol på et enklere lys av kreativitet og beregning.

Salamander og det totemiske betydningen

Dette dyret kan representere de kaldblodige dyrene som stoler på sollys for å overleve. Man vil alltid finne salamanderen ut av vann om dagen soling i solen. Den har en sterk følelse av intelligens, driv og selvbevaring. Det er også et av de kraftige alkymisymbolene på grunn av dets evne til å regenerere . Noen historier forteller om salamanderen som var kald nok til aldri å bli plaget av en aktiv vulkan. Det står at salamanderen kan klare å sove gjennom et utbrudd. Noen mennesker tror også at salamanderne er årsaken til aktive vulkaner på grunn av deres brennende varme tunger.

Sammendrag: Solar Animal

Soldyrsymbolikken har så mange dyr i seg. Dyrene har en annen attributt, men de deler symbolikken til solåndsdyret. Dette betyr at de kan komme ut om dagen og absorbere energien fra solsymbolikken. Videre tar dyret inn kraften til den kosmiske symbolikken og overfører den til mennesker av totems .

148 engelnummer

Følgelig folket i disse åndedyr deretter bruk energien for å få retning i livet deres. Eller de kan bruke meldingene for å hjelpe dem med å forutsi fremtiden for å unngå ubehag. De kan også bruke signalene til å få innsikt i dagens liv.

Les også:

Indiansk dyrekrets og astrologi

Spirit Animal Meanings

Otter Spirit Animal

Wolf Spirit Animal

Falcon Spirit Animal

Beaver Spirit Animal

Deer Spirit Animal

Woodpecker Spirit Animal

Laks Spirit Spirit Animal

Bear Spirit Animal

engel nummer 912

Raven Spirit Animal

Snake Spirit Animal

Ugle åndedyr

Goose Spirit Animal

Del Med Vennene Dine: