10 bøker for lesere som elsker baby-sitters klubben

Lesning Baby-Sitters Club serier av Ann M. Martin er som en overgangsritual for enhver voksende leser, spesielt ( og jeg hater å være kjønnsspesifikk, men ... ) jenter. Og nå som det er en grafisk romanversjon av Baby-Sitters Club , glupske lesere har enda mer å elske. For de barna som ønsker å utvide horisonten med andre bøker som inneholder vennskap, skole, oppvekst, livstimer og litt humor, vil disse 10 bøkene for barn som elsker The Baby-Sitter's Club være billetten.nummer 1113

Liste over Babysitters Club-bok lest likt

Jeg fant forskjellige aldersanbefalinger for Baby-Sitters Club , og bestemte oss for å sikte på bøker som er spesielt egnet for lesere i fjerde og femte klasse. For de på den yngre siden kan de glede seg over bøker fra listen min over tidlig kapitel bokserie om jenter . Glad lesning! (Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker.)


Hundens år (serie) av Grace Lin. Jeg elsker alle bøker av Grace Lin, og Pacy-serien er en skikkelig godbit. Pacy's mor forteller henne at hundens år vil være heldig. En sjarmerende historie om en jente som setter ut for å ha et flott år og lærer mye underveis. Herlig.


Et dyrebart Ramotswe-mysterium . Precious Ramotswe i bokserie nr. 1 Ladies ’Detective Agency for voksne løste hennes aller første sak i Botswana da hun bare var en jente. Når venninnene deres spiser lunsj, forsvinner Precious på jobben, og når hun oppdager den overraskende tyven, får alle en hyggelig latter. Denne boka er en fin måte å utsette unge lesere for andre kulturer og inkluderer en leseveiledning, ordliste, aktivitetsideer og til og med en oppskrift!


Buckle and Squash: The Perilous Princess Plot av Sarah Courtauld . Da jeg leste dette høyt for sønnen min kunne vi ikke slutte å le! Jeg likte ganske å lage dumme stemmer for alle Sarah Courtaulds latterlige og sjarmerende karakterer. Den hardtarbeidende, praktiske Eliza og hennes drømmende, søster Gertrude som samler prinsen, er totalt motsetninger. Når Gertrude går en dag for å finne en prins og i stedet blir fanget, går søsteren ut for å redde henne. Alle bøkene i denne britiske serien er nå tilgjengelig på statssiden!
Dukkefolket (serie) av Ann M. Martin (forfatter av Baby-Sitters Club! ). Selv min 11 år gamle sønn elsket å høre på dette på lydbok. Annabelle dukke finner en dagbok som tilhører lenge mistet tante Sarah og bestemmer seg for å undersøke. I mellomtiden lærer hennes 100 år gamle dukkefamilie å leve med den nye, moderne FunCraft dukkefamilien.


President for hele femte klasse (serie) av Sherri Winston. Denne morsomme historien følger historien om den smarte og sympatiske Brianna, som er fast bestemt på å bli president i femte klasse. Hun er opp mot den nye jenta og må ta etiske valg for å vinne valget rettferdig. Underveis lærer hun om vennskap og gjør det rette.


Jentens beste venn (serie) av Leslie Margolis. Dette er en morsom serie i Brooklyn. Maggie er en amatørhundruller, og når hunder begynner å forsvinne i nabolaget hennes, blir hun også en sleuth. Vennskap og søskenforhold spiller en stor rolle Maggies detektivarbeid i denne morsomme serien som passer for barn som liker realistisk fiksjon.1126 nummer


Moxy Maxwell elsker ikke Stuart Little av Peggy Gifford . (serie) Vi lyttet til dette ( og oppfølgeren ) på lydbok og sønnen min brukte mye av tiden på å le, spesielt i de periodiske kapitlene om ett ord. Moxy skal lese Stuart Little til sommeropplesningsoppdraget sitt, men hun bruker mer tid på å unngå - og rettferdiggjøre det unngåelse - enn hun leser. Morsom, og tekstutgaven inkluderer en veldig smart bruk av fotografier for å markere Moxy's kreative utsettelsesevner.


Turtle in Paradise av Jennifer L. Holm. 11 år gamle Turtle flytter inn til sin utvidede familie i denne nydelige perlen til en bok som ble satt på Florida Keys på 1930-tallet. Turtles tid på å løpe rundt i nabolaget, møte nye mennesker og ha sjørøvereventyr med søskenbarnet hennes, gir en sjarmerende og morsom historie med gammeldags overtoner.

spar meg en setebok
Redd meg et sete av Sarah Weeks og Gita Varadarajan. Denne morsomme og rørende historien om Ravi, en indisk innvandrer som tilpasser seg ungdomsskolen, og Joe, en gutt som nylig mistet sin beste venn på grunn av et trekk, blir fortalt med vekslende stemmer. De to guttene blir venner når de igjen forener en skolemobb og en alvorlig sprø uke full av latter med høyt humor følger.
Den magiske halvdelen av Annie Barrows. Jeg trodde jeg skulle kaste litt ekstra fantasi på denne listen. Miri er klemt mellom to sett med tvillinger. Familien hennes har nettopp flyttet til et gammelt hus, og en dag etter at hun ble sendt til rommet sitt for å utilsiktet skade en av sine eldre brødre, finner hun en del av et sett med gamle briller. Når hun ser gjennom den, blir hun fraktet tilbake i tid til 1935 hvor hun møter Molly, en foreldreløs som bor sammen med sine ganske uhyggelige slektninger. Miri og Molly må jobbe sammen for å hjelpe Molly å rømme 'tilbake til fremtiden', og når de gjør det, oppdager de det mest overraskende av alt!

Flere boklister å elske:

Del Med Vennene Dine: