Finn Ut Antall Engel

15 utrolig enkle tegneideer for barn

Med så mange unike og forseggjorte kunstprosjekter og tegneideer på internett, kan foreldre føle seg overveldet, spesielt hvis de har barn som ikke naturlig trekkes til kunstneriske sysler. I det siste har jeg følt meg tvunget til å samle enkle tegneideer å dele med barna mine. Når livet føles spesielt hektisk, er det hyggelig å roe seg ned med noen enkle, meditative tegneideer og aktiviteter som disse jeg deler med deg i dag.

17. mai dyrekretsen

Superenkle tegneideer og aktiviteter for barn

Som du vet, for en tid tilbake, erklærte den da 6 åringen min at han 'hatet kunst'. Jeg oppmuntret ham lurt til å tegne eller klotte eller lage design gjennom prosjekter som en lage gigantisk tegneserie eller rett og slett stikker farget teip i kunstjournalen sin . Gjennom alt dette påpeker jeg ALDRI at han 'laget kunst.' Hvis han skjønte at det var kunst, ville han avvise aktiviteten! Jeg måtte ta i bruk skjult kunsttaktikk!

Følgende ideer er utrolig enkle, veldig enkle tegneideer for barn. Jeg har delt dem i to kategorier. Ideene i det første settet bruker ikke annet enn papir og tegneutstyr. Den andre gruppen kunstprosjekter inkluderer ideer som krever en enkel husholdningsartikkel du er sikker på å ha.

Enkle tegneideer med bare penn og papir:

Fargestifter, fargeblyanter, oljepasteller, tusjer. Bruk hva du har for hånden! Legg til papir og et barn og voilá, du har kunst i ferd med å lage.

Spore hånden . Han elsket den sanseopplevelsen å skissere hånden sin med en blyant. Og siden det var en aktivitet fokusert på ham og hans egen kropp, var det fristende.

Zentangle inspirert kunstjournalside. Dette er et av mine favoritttegningsprosjekter noensinne. Jeg la vekt på den totale mangelen på regler, og han elsket det!

Enfarge tegning. Å begrense et kunstprosjekt til en enkelt farge tok mye av presset og bidro til å holde fokus på prosessen, ikke resultatet. Jeg har mange flere ideer med forskjellige gjenstander, ikke bare markører eller fargestifter, så klikk på den lenken for å lære mer.

Tegn fra et nytt perspektiv . Å slå ting opp perspektivisk kan bidra til å holde ting interessant og rask kunstnerisk utforskning.

Kroppssporing . I likhet med håndsporing var dette kunstprosjektet ytterligere bevis på noe alle foreldre vet: barn elsker å fokusere på seg selv!

Tandem tegning . Dette tegnespillet for to personer kan ikke være enklere! Og det er fantastisk å få kontakt med barnet ditt i en avslappet atmosfære.

302 engelnummer

Prøv å tegne tandem med et barn som ikke gjør det

Flere ideer fra andre nettsteder jeg elsker:

Mystery tegnespill. Denne enkle tegneideen er perfekt for når barna må henge i venterom! (Mamma smiler)

Skrifttegninger (Craftwhack)

Skyggesporing (The Artful Parent) Dette prosjektet avsluttes med akvareller, men det er valgfritt.

Tegn rundt et hull (Den kunstneriske foreldren).

Tegneideer med et lett å finne element

Noen ganger kan introduksjonen av et ikke-kunstgjenstand stimulere den kreative fantasien og overbevise motvillige kunstnere om å prøve noe nytt, selv om det er et 'fryktet kunstprosjekt.' Her er noen av mine favorittideer som vi har prøvd og hatt glede av.

barn

Kunst skapt fra å spore omrissene av leketog.

Farget prikkprompt (JDaniel4’s Mom). Dette er så morsomt og er et utvidelsesprosjekt for bildeboken, En appelsin i januar. I hovedsak limer barna inn en stor farget sirkel på et papir og bruker den som tegning.

indianerhistorier for barn

Tegningspurt med blokker (Lær med lek hjemme). Du kan bruke blokker på forskjellige måter. Som sporbare gjenstander, landskap som skal kopieres eller som formanvisninger.

Tegning med bunter (Lær med lek hjemme) Pakk opp en samling av samme eller forskjellige fargede markører med et strikk! Dette er en god ide for barn ( som min ) Som liker å 'gå imot reglene.

Tegneoppfordring med LEGO (Steam-laboratorium for barn). Alle har LEGO! Bruk den til å inspirere kunst.

Tegn på et kart! (PickleBums) Jeg elsker absolutt denne ideen. Få noen gamle kart og la barna dra til byen. Kanskje det vil inspirere dem til å tegne sitt eget kart fra bunnen av!

Flere morsomme kunstprosjekter:

Del Med Vennene Dine: