3 førskolevitenskapelige ressurser som vil vare i årevis!

Hvis du er en forelder som tror at du ikke kan gjøre det vitenskapelige eksperimenter hjemme fordi du ikke har noen erfaring, tar du feil! Du vil ikke at barna dine skal gå glipp av å bygge deres vitenskapelige hjerner og engasjere deres naturlige nysgjerrighet! Med disse tre grunnleggende førskolevitenskapelige ressursene trenger du ikke.Jeg burde vite. Jeg har ikke tatt vitenskap siden 11. klasse. Faktisk er graden min i ... (vent på det) ... teater .

Og likevel ... da barna mine var i førskolealderen, jeg elsket å gjøre vitenskapelige prosjekter hjemme hos dem. De vitenskapelige eksperimentene vi gjorde var enkle ennå så morsomt fordi de pleide å være fantastisk åpne, og som foreldre med dyrebar liten vitenskapelig bakgrunn var jeg heldig som fikk lære sammen med dem!

Førskolevitenskapelige ressurser for STEM- og STEAM-læring hjemme

Min mangel på forkunnskap førte til at jeg måtte søke på brukervennlige førskolevitenskapelige ressurser! Jeg sjekket ut førskolevitenskapelige eksperimentbøker og gjennomsøkte nettsteder. Jeg elsket virkelig å kunne finne morsomme, fargerike prosjekter med en flott WOW-faktor som ville imponere sønnene mine og gi dem kjærlighet til vitenskap og nysgjerrighet.

Men nå trenger du ikke gjøre all den undersøkelsen, jeg har gjort det for deg.Sparte deg en haug med tid, har jeg ikke?

Her har jeg samlet de 3 beste førskolevitenskapelige ressursene: en bok, et praktisk sett og et nettsted. For foreldre hjemme er dette de tre ressursene du trenger for 3-5-åringer, og forutsatt at du ikke gjør 15 prosjekter om dagen, vil de vare i et par år!

Best av alt, å gjøre vitenskapsprosjekter (og STEM og STEAM) var en fin måte å gjøre skjermfri tid spennende! (Merk: tilknyttede lenker inkludert)Førskolevitenskapelig bok

Den første boka jeg deler med deg er egentlig ikke en jeg brukte, men jeg skulle desperat ønske at den hadde eksistert da barna mine var små. Jeg ville brukt den til å rase.


STEAM Play & Learn: 20 morsomme trinnvise førskoleprosjekter om vitenskap, teknologi, ingeniørfag, kunst og matematikk! av Ana Dziengel.

Jeg ELSKER absolutt denne boka. Det er lagt ut i et så brukervennlig format og prosjektene er velvalgte og aldersmessige.Et av favorittprosjektene mine fra boka er et matematisk kunsteksperiment der barn i førskolealderen utforsker matte kunst med speilrefleksjoner! Det er så enkelt, men lærer så mange konsepter.

30 september dyrekretsen

Nå tror du kanskje 20 prosjekter ikke varer lenge, men du tar feil! Denne boka vil virkelig vare i årevis fordi det er flere nivåer av prosjekter. Begynnelsen du kan gjøre med de yngste barna dine, og fordi de stoler på så mye gratis utforskning, vil barna ikke kjede seg. Så, mot slutten av boken, er det prosjekter som krever mer tilsyn av voksne, og du vil spare dem for de eldre førskoleårene, men 4 og 5-åringer vil fortsatt glede seg over de tidligere eksperimentene. Vinn-vinn!

Se en video forhåndsvisning av boken:

Ser ikke boka fantastisk ut? Jeg vedder på at du ikke kan vente med å komme i gang slik at barna ikke går glipp av det!

Praktisk førskolevitenskapssett


Koalakasse , for barn i alderen 3-4. Vi startet med KiwiCo.’s Kiwi Crate og absolutt elsket gjør hendene på vitenskap og kunstprosjekter sammen hver måned. Det endte med å være ekstremt spesiell en og en gang for oss .

Det var en lettelse å ha alt vi trengte i en boks, og å få øyeblikkelige ideer til utvidelsesprosjekter, i stedet for å måtte lete etter alt.

Helt ned, KiwiCo-familien med prosjektbokser er min favoritt, og det faktum at de har Koala Crate, en boks dedikert til førskolebarn er helt fantastisk.

Du får en ny eske hver måned, og selv etter at du er ferdig med prosjektet, vil heftet gi ideer for ytterligere moro. Igjen — dette vil vare deg gjennom førskoleårene, og når barnet ditt når 5 år, vil du ønske å bytte til Kiwi kasse , for barn i alderen 5-8!

Nettsted for førskolevitenskap

Lær førskolevitenskap . Dette er en FANTASTISK samling av førskolevitenskapelige prosjekter. Det er alt fra naturstudier og fysikk til livsvitenskap. Disse prosjektene varer for evig .

Så ingen unnskyldninger flere! Barna dine fortjener å ha deg ned og undersøke, utforske, eksperimentere og oppdage, selv om du har hovedfag i teater.

Jeg vedder på at du ikke trodde at bare tre førskolevitenskapelige ressurser vil gi deg gjennom flere års hjemmevitenskap, STEM og STEAM-utforskning med barnet ditt! Men nå skjønner du at du ikke trenger mye for å ha en vitenskapsgrad for å utløse barnets naturlige nysgjerrighet!

Mer STEM, DAMP og vitenskapsmoro for deg:

De beste førskolevitenskapelige ressursene

Del Med Vennene Dine: