Morsomme bøker for barn

Jeg har målrettet vært på jakt etter morsomme bildebøker å lese høyt for guttene i disse dager. Noen ganger trenger du bare noe for å få deg til å le, vet du? Jeg regner med at alle kunne bruke en solid liste over morsomme bøker for barn, så jeg avrunder noen av guttenes favorittbøker som får dem til å le høyt.Morsomme billedbøker for barn som får hele familien til å le.

Disse bøkene får alle til å le, fra førskolebarn til store barn til voksne. De fleste av dem fikk mannen min, den mest seriøse bokleseren over hele landet, til å smile. Jeg vil også at du noterer deg den vedvarende tilstedeværelsen av underbukser ( eller mangelen på det ) i denne listen. (Merk: omslag og titler er tilknyttede lenker.)

MER: Lese kapittelbøker? Disse er t han morsomste leste høyt bøker vi har lest høyt; eller se hele mitt liste over (mer enn) 100 (!!!) morsomme kapittelbøker for barn .

boken uten bilder

Boken uten bilder . Jeg kom for sent til å lese denne boken, men det var absolutt verdt å vente på. Denne boka vil få barna til å le. Garantert.

Naken bok

En stund var sønnen min OBSESSED med Naken ! Jeg overdriver ikke. Vi leser den hver natt før sengetid i flere uker. Han gjentok også boka flere ganger om dagen - hver gang han faktisk fant seg uten klær på. Jeg må si, jeg elsket å se ham bli så involvert i å overføre sin kjærlighet til en historie til det 'virkelige' livet! Jeg kan ikke forestille meg at et barn ikke liker denne boka. Er det noe barn som ikke elsker å løpe rundt i bursdagsdrakten sin? Jeg tror ikke. Både forfatteren og illustrasjonen har perfekt fanget gleden som kommer med en kald bris på ens bare bakside.

En perfekt rotet historie er en morsom bok.

En perfekt ødelagt historie er en av de morsomste bøkene jeg har lest på lenge. Jeg hadde ingen forventninger og var ganske uforberedt på hvor morsom det er. Jeg vil ikke engang fortelle deg forutsetningen! Alt jeg vil si er at bokelskende foreldre med rotete barn vil forholde seg helt. Vær forberedt på å lese den høyt med teft - la monotonen være på døren!

Isbjørn

Polar Bear’s Underwear . Å nei! Isbjørnen har mistet undertøyet! Hans venn, mus, hjelper ham med å lete etter den. Underveis oppdager de alle slags forskjellige typer undertøy, men ingenting er helt riktig. Den morsomme vrien på slutten, sammen med den morsomme måten forskjellige dyr bruker på seg, hadde barna mine til å fnise.

Petunia

Petunia . Petunia er en herlig, quirky, ikke altfor lys gås som er under inntrykk av at å være i besittelse av en bok gjør henne til den smarteste skapningen på gårdsplassen. Hun tar på seg luft og deler ut svært tvilsomme råd, men blir raskt og humoristisk brakt til oppgave av de andre husdyrene og løper inn med en boks med fyrverkeri. Finn også denne boka på listen min over klassiske bildebøker fra 1950-tallet .

Fast bok

Sittende fast . Jeg leste denne høyt for sønnens første klasse, og barna brølte av latter. Floyds drage setter seg fast i et tre! Han prøver å fjerne den ved å kaste større og større gjenstander i grenene, der de til stor glede for leseren holder seg. Avslutningen er herlig absurd.

Aliens Love Underpants

Aliens Love Underpants . Jeg vet ikke om barna dine, men guttene mine elsker en bok som involverer underbuksehumor. Det viser seg at det ikke er noen underbukser i rommet ( lite kjent faktum ) og så må romvesenene gjøre spesielle turer til jorden for underbukser av alle slag, form, farger og størrelser. Hva kan være bedre enn underholdningskjærende romvesener? Hvorfor undertøy-elskende romvesener som rimer, selvfølgelig! Hvorfor ikke unne deg noen fniser? Ikke alle bildebøker trenger å være dype ( takk Gud ).

Kort Theif

Kort tyv . Det er absolutt umulig å ikke le av denne boka! Spesielt avslutningen! Barna dine vil rulle på gulvet. Alvor. Jeg vil ikke gi det bort, så la oss bare si at det involverer en kameleon, et badekar, en kanin, en samvittighet og hullete truser. Hvis det ikke er en oppskrift på morsomhet, vet jeg ikke hva som er. Selv den stoiske mannen min sprakk et smil, og det er alt beviset du trenger.

skjønnlitterære sportsbøker for barn

Kyllinger til unnsetning

Kyllinger til unnsetning . Hva skjer når kyllinger prøver å hjelpe til rundt gården? Mye fniser, det er hva. Ytterligere latter kan fås med kyr, griser og ender til redningsbøkene!

nummer 8888

Er alle klare for moro skyld? morsomme bøker

Er alle klare for moro skyld? Velg hvilken som helst Jan Thomas-bok, så får barna dine holde sidene sine i løpet av sekunder. Jeg har lest denne på biblioteket med stor suksess. Kan du lage et skummelt ansikt? er også en vinner. Disse lager også virkelig morsomme enkle leserbøker .

Sann historie om 3 små griser

Den sanne historien om de tre små grisene er et veldig morsomt brutt eventyr fortalt av ulven som insisterer på at han ikke er den dårlige fyren. Han hevder at han ikke har skylden, og alt som skjedde med grisene er rett og slett basert på en enorm misforståelse ... og hans allergier. Det er svært få bildebøker for barn der fortelleren er upålitelig, og det er en flott øvelse i historiefortelling å lese denne boken med et eldre barn, som vil kunne se ironien som en 3-åring vil savne. Frakturerte eventyr er gode for eldre barn når de har et solid fundament i tradisjonelle eventyr, fordi det hjelper dem til å føle seg 'i vetet'.

Shhh! Vi har en plan.

Shh! Vi har en plan . Fire venner har en plan. De sniker seg gjennom villmarken i et forsøk på å fange en fugl. Underveis 'skvetter' de den minste deltakeren og forsikrer ham om at de 'har en plan!' Hvert forsøk er imidlertid hindret ( på en fniseinduserende måte ) og det viser seg at den lille fyren tross alt kan ha den rette ideen. Mye moro, og det gir en subtil leksjon i kraften til samarbeid og vennlighet.

Froodle er en morsom bok for barn.

Froodle . Første gang vi leste denne historien kunne ikke sønnen slutte å le! Han ville ha boka igjen og igjen. Jeg tror han liker det så mye fordi han kan identifisere seg med ønsket om å være dum og annerledes enn alle andre. Alle fuglene i nabolaget har sine egne lyder, de er godt regulert og alle kjenner hans rolle. Så en dag bestemmer Little Brown Bird seg for ikke å lage sin vanlige kikkelyd. En etter en oppdager fuglene herligheten ved å prøve noe nytt, til og med - til slutt - den sta kråken.

The Great Fuzz Frenzy

The Great Fuzz Frenzy er en favoritt i lang tid i huset vårt, og jeg elsker å lese den fordi den gir min indre dramadronning (vel, det er faktisk mer en ytre dramadronning) muligheten til å skape mange morsomme stemmer. Finn ut hva som skjer når en tennisball ruller inn i en gravhval. Hint: det innebærer mye fuzz.

morsomt utrop

Utropstegn . Jeg var faktisk ganske overrasket over hvor mye min daværende 4-åring elsket denne boken siden begrepet tegnsetting er utenfor ham. Det var en vinner med begge barna. Mens min yngste syntes dette var morsomt på grunn av historien om slapstick, fant min daværende åtte år gamle ordspill morsomme. Som med alle Rosenthal og Lichtenholds samarbeid, er dette en målesning.

Chloe og løven

Chloe og løven . Forfattere og illustratører bør være uenige oftere, siden resultatene er morsomme. denne boken er virkelig et samarbeid mellom kunstner og illustratør og gir godt materiale for diskusjoner om bookmaking. Etter at du slutter å le, altså.

Jeg må ha Bobo!

Jeg må ha Bobo! Når unge Willy våkner, oppdager han at hans spesielle sokape, Bobo, mangler. Det viser seg at Earl the Cat elsker Bobo like mye som Willy. Mens Willy søker høyt og lavt etter Bobo, sniker Earl seg rundt i bakgrunnen. Barna mine elsket å være med på vitsen, og det er ganske tilfredsstillende når Willy endelig finner Earl og Bobo sammen.

Det er katter i denne boka

Det er katter i denne boken er en annen familie favoritt om katter. Denne boken fanger deres sære, elskelige perfekt. Tre katter utforsker verden i løft av klaffstilen. Mye moro.

Vil du ha morsomme kapittelbøker? Værsågod!

Morsomme bøker for barn.

Del Med Vennene Dine: