Finn Ut Antall Engel

Grizzly Bear fakta og arbeidsark

De grizzlybjørn , også kjent som brunbjørnen, veier 300 til 1500 pund og er opptil 8 fot høye. Grizzlybjørner i forente stater er en truet art som står i fare for å dø ut. Fortsett å lese for mer bjørnefakta eller last ned hele regnearkpakken.





  • Grizzlybjørner er kraftige dyr som kan finnes i visse områder av Canada og USA. Alaska , Idaho , Wyoming , Montana og Washington er statene som er hjemmet til grizzlybjørnen.
  • Grizzlybjørnen er også kjent som brunbjørn .
  • Grizzlybjørner kan veie fra 300 til 1500 pund og stå så høye som åtte fot. Hannlige grizzlybjørner kan være dobbelt så store som hunner, og en unge kan veie 200 pund når den er 1 år gammel
  • Selv om grizzlybjørner er ekstremt store, kan de løpe opp til 35 miles per time
  • Grizzlybjørnen ser annerledes ut enn andre bjørner på grunn av dens lange buede klør, puklede skuldre og et ansikt som ser ut som den er skjøvet inn. Den store pukkelen på skuldrene gir grizzlyen kraften til å grave i bakken og rive i stykker døde stokker å finne mat
  • De fleste tror at grizzlybjørner er brune, men de kan variere i farge fra svart, blond, sølv og til og med hvit. Spissen av pelsen er noen ganger en annen farge, og det er det som gir dem et 'grizzled' utseende.
  • Grizzlybjørner parer seg om våren og babyene deres blir født fra januar til mars. Hunnen føder vanligvis to unger som bare veier 1 pund når de blir født. De nyfødte grizzlybjørnungene har ikke pels når de blir født, og de er blinde. Grizzlybjørnunger blir hos moren til de er to eller tre år gamle
  • Grizzlybjørner er altetende (de spiser planter og dyr) og finner maten sin med sin utmerkede luktesans. De liker å spise bær, gnagere, røtter, planteløker, skjæreormmøll og pinjekjerner. De vil også spise fjellsauer og geiter, hjort, elg og elg. Noen ganger vil grizzlybjørner til og med spise svartbjørner. Grizzlybjørnen bruker mye tid på å lete etter mat og spise på sensommeren og tidlig høst.
  • Denne ekstra maten legger til et ekstra lag med fett til kroppen slik at den kan leve i hiet i omtrent fire måneder i det kaldeste været. I løpet av den tiden spiser eller drikker ikke grizzlybjørnen
  • Grizzlybjørner som lever i USA er i ferd med å bli en truet art og må beskyttes mot utryddelse.

Link/siter denne siden

Hvis du refererer til noe av innholdet på denne siden på ditt eget nettsted, vennligst bruk koden nedenfor for å sitere denne siden som den opprinnelige kilden.

10 feb dyrekretsen
Grizzly Bear fakta og arbeidsark: https://kidskonnect.com - KidsKonnect, 22. november 2016

Link vil vises som Grizzly Bear fakta og arbeidsark: https://kidskonnect.com - KidsKonnect, 22. november 2016

Bruk med hvilken som helst læreplan

Disse regnearkene er spesielt utviklet for bruk med enhver internasjonal læreplan. Du kan bruke disse regnearkene som de er, eller redigere dem ved hjelp av Google Slides for å gjøre dem mer spesifikke for dine egne elevferdighetsnivåer og læreplanstandarder.

gode barnebøker 11 år

Del Med Vennene Dine: