Meghan Markle skrev om at hun ville være prinsesse i 2014

«Småjenter drømmer om å være prinsesser. Jeg, for en, handlet om She-Ra, Princess of Power, skrev den nå hertuginnen av Sussex i 2014. Bildet kan inneholde Human Person Hat Klær Apparel Officer Militæruniform og militær

James Devaney/FilmMagicMeghan Markles skuespillerinne-til-kongelige historie er et eventyr som har trollbundet stort sett hele verden. Men tilsynelatende er ikke det å være en prinsesse noe som kom helt ut av venstre felt for henne - hun hadde faktisk tenkt på det tidligere (som, vel, mange av oss). I 2014 skrev hun et blogginnlegg for sitt nå nedlagte livsstilsnettsted The Tig som avslørte hvordan hun hadde tenkt på å være prinsesse som barn – og hun nevnte til og med Kate Middletons kongelige bryllup med prins William.

I innlegget intervjuer Markle prinsesse Alia Al-Senussi, en etterkommer av libyske kongelige og beskytter av kunst, for en av hennes Tig Talks, som pleide å være et fast innslag på nettstedet hennes. (The Tig ble stengt når hun og prins Harry ble seriøse.) Hun startet innlegget med en liten refleksjon over hvordan så mange små jenter lar fantasien løpe løpsk når det kommer til prinsesser.

«Småjenter drømmer om å være prinsesser. Jeg, for en, handlet om She-Ra, Princess of Power,' skrev hun. «Og voksne kvinner ser ut til å beholde denne barndomsfantasien. Bare se på pompen og omstendighetene rundt det kongelige bryllupet og den endeløse samtalen om prinsesse Kate.'

1. juli stjernetegn

Galt, ikke sant? Hvis vi bare kunne reise tilbake i tid og fortelle Markle at bare fire år senere ville hun være i sentrum for kongelig bryllups pomp og prakt ved å gifte seg med prins Harry selv – og at prinsesse Kate ville være hennes svigerinne!

Bortsett fra kongelig dagdrømmer, var hovedpoenget med Markles inntreden å styrke kvinner og feire prestasjonene til Al-Senussi, ikke fosse over slott og kroner. Markle fortsetter med å dele mer om Al-Senussis arbeid, og skriver at da hun først møtte den kongelige, hadde hun 'litt av et 'klype-meg-jeg-e-post-med-en-prinsesse'-øyeblikk. (Al-Senussi-familien ble forvist fra Libya da Gaddafi grep tronen i et statskupp.)

Det hele er helt magisk, siden Markle nå lever prinsesselivet og gjør ting som å henge med dronningen og turnere verden rundt med prins Harry. Hun har også snakket om sitt engasjement for å fortsette sitt utrolige arbeid med kvinners empowerment, som vi tror gjør henne til den slemme She-Ra-typen prinsesse hun en gang så for seg som barn.

Relaterte historier:

Dette er de hemmelige kallenavnene Meghan Markle og prins Harry kaller hverandre

Er kulten til Meghan Markle i live og frisk i Storbritannia?

Den geniale grunnen til at Meghan Markle bruker skoene sine for store

Del Med Vennene Dine: