Finn Ut Antall Engel

Tarotkort Betydning, historie og symbolikk

Hva betyr tarot?

Tarotkort Betydning

Tarotkort Betydning, symbolikk og deres historie

Innhold

Tarotkort brukes som en versjon av formuefortelling og består vanligvis av 78 kort med fire forskjellige drakter, 14 kort i hvert tilfelle; og 22 bildekort. I de fleste deler av Europa brukes disse kortene til fritidsaktiviteter og spådommen av forestående hendelser . Folk trodde at ordet ‘tarot’ først kom fra det arabiske ordet turug. Det betyr ‘fire måter.’ Tarothistorien dateres tilbake til 1300-tallet da de brukte den i noen deler av Europa.

Tarotkorthistorie

Det har blitt antydet at nåværende kortspill er moderne versjon av kortene som ble brukt for mange århundrer siden. I følge Tarot-historien er det også spekulasjoner - de første tarotkortene som ble opprettet i Milano, Italia. I løpet av den samme tiden ble det innført flere trumfkort. Tarot-historien forteller oss også at kortets kort som ble lagt til var kjent, som triumfkortene, som nå brukes som spillkort. Fra første gang den ble introdusert og brukt av europeerne, har kortene gjennomgått flere endringer. Derfor er bildene og symbolene illustrert på ansiktet på kortene endres også.

Brukte tarotkort for underholdning

Rundt 1400-tallet ble Tarot populær i de fleste deler av Italia, og til og med herskerne i Milano brukte tarotkort til moro skyld. Tarot-historien indikerer også at folk som trodde på okkulte fremgangsmåter for spådom, brukte disse kortene. Så ble franskmennene fascinert av det magiske og åndelige bilder at tarotkortene skildrer. Gjennom denne fascinasjonen har bruken av tarotkort til spådommer og spådom gjort bli populær blant spåkoner. I løpet av 1400-tallet hadde imidlertid regjeringen forbudt bruk av spillkort, bortsett fra tarotkortene. Dette stykke Tarot-historien sementerer bare ideen om at disse kortene er allment akseptert i det høye samfunnet.

Symbolikken til tarotkort

Siden masseproduksjon av tarotkort da ikke var mulig. Bildene i kortene trykt for hånd. Det er også først siden oppfinnelsen av trykkpressen at det har vært produksjon av tarotkort i stor skala. Det sies at første person som har brukt og tolket bildene og symbolikken til tarotkort for spådom var Antoine Court - en tidligere protestantisk predikant.

Betydningen og tolkningen av tarotkort

I følge tarothistorien er en av gruppene med mennesker som brukte kortene for spådom og spådommer sigøynere, og dette fortsetter i dag. Derfor ga flere franskmenn forskjellige tolkninger av tarotkort. Allied, en fast troende på okkult tro, designet sitt mystisk dekk av tarotkort. I hans design, også bruk av nye astrologiske symboler og en egypter tema var veldig fremtredende. Han inkluderte deretter guddommelig tolkning og mening av hvert bilde avbildet på disse kortene. På denne måten utviklet Tarot-historien seg til å ha definert definisjoner for hvert av kortene.

Del Med Vennene Dine: