Finn Ut Antall Engel

Air Animal Totems: Betydning og symbolikk av Air Spirit Animals

Hva er Air Animal Totems?

Air Animal Totem Betydninger

The Air Animal Totems - En komplett guide

InnholdLuft dyr totems er den kollektive representasjonen av totemiske dyr som bruker luften mest av tiden, som fugler. Man kan argumentere for at det er den totemiske representasjonen av flygende og glidende dyr. Dessuten er det så mange symbolske dyr som bruker luften. Disse flygende dyrene har rike symbolske egenskaper synkroniser godt med personene som er født under denne totem. Også menneskene som tilhører luftdyretotemet er dyretotemfolket. Eller man kan referere til dem som folket i luftdyrets totem.

Dessuten prøver disse menneskene vanligvis å kopiere attributtene til luftdyr. Derfor bruker de disse egenskapene til å prøve å forklare atferd. Noen mennesker tror at den guddommelige verden har en ledende hånd i saken. De sier at himmelske vesener manifestere energien sin til oss gjennom luftdyrene for å hjelpe. Hjelp er vanligvis i form av å gi oss veiledning mot bedre liv. Eller de kan bruke dyrets trekk for å varsle om forestående undergang snart.

Air Animal Totems Beskrivelse

Luftdyr er dyrene som tilbringer mest eller noe av tiden sin med å fly av gliding. De inkluderer fugler, insekter og flaggermus, selv om noen andre slanger og ekorn også kan gli fra veldig høye tretoppene til den andre. Derfor bærer disse dyrene dualiteten av både luft og land totemer. Eller de kan også ha luft og vann totemiske symboler. Dette er fordi uansett hvor langt man kan fly, må de fortsatt lande et sted for å lage hjem.

Betydningen av Air Animal Totems

For at man skal få bedre forståelse av luftdyretotemet, må de se på noen av luftdyrene individuelt. Derfra kan de tegne en endelig tanke og betydning av luftdyrets totem. For eksempel kan man ta symbolikk til forskjellige dyr og sammenlign dem. Det er da mest sannsynlig at de trekker konklusjonen om at luftdyr deler noen av egenskapene deres. Så, luftdyretotemet folk bør være opptatt av symbolene.

Imidlertid er den primære betydningen av luftdyr totem muligheten for luftdyr totem mennesker å få høyere visdom og kunnskap . Dette er fordi dyrene som lever i luften mesteparten av tiden har bedre utsikt over alt som skjer på bakken.The Air Animal Totems - En komplett guide

Noen av dyrets symboler som tilhører luften dyr totems er:

Raven Symbol - Raven Spirit Animal

Ravnen er en av luftdyr totems. Den har en seriøs forening med de merkelige hendelsene i livet. Ravens mystikk ble gitt rekvisitten av den berømte avdøde engelske dikteren Edgar Allan Poe. Han tok seg tid til å vie sitt forfatterskap til denne fuglens uhyggelige i boken The Raven. Denne boken kunne selvfølgelig ikke være mer. Dette er fordi mange fuglekjennere i verden ikke tror at kråke er et symbol på undergang.

20 feb stjernetegn

Imidlertid er den mørke fuglen mesteren av symboler som ubeskrivelig og dyktighet. Imidlertid liker ikke folk å assosiere seg med ravnen fordi det er en åtsler. Dette betyr at de vil spise kadaver, til og med de av de døde menneskene. Tanken på at ravnen tar et dødt øye er ganske skummelt. Noen folklore skildrer ravnen som ett dyr som holder hemmeligheter og fungerer som minneinnehaveren. Derfor er Ravens totem symbolet på kommunikasjon.Ugle-symbolet - Ugleåndsdyr

I likhet med ravnen betyr uglen anonymitet og konfidensialitet. Dessuten er uglen mesteren i mørket og kan se hva som helst gjennom den. Dette betyr at uglen er et nattlig dyr som liker normen for å operere om natten. Noen ugler har øyelignende trekk bak på hodet. Derfor tror de fleste at de ser på, men ikke. Dette er imidlertid ikke tilfelle; mesteparten av tiden sover uglen, bare med mindre den jakter på byttet.

Deretter vendte de hodet mot en med de uhyggelige store menneskelignende øynene. Dette betyr at uglefolket alltid gjemmer sitt virkelige ansikt for mennesker. Videre vil de bare vise deg sitt sanne jeg i overhengende fare eller som en venn. Alternativt bærer uglesymbolet betydningen av oppfinnsomhet og visdom. Disse betydningene er fra indianernes tankegang. Videre sier de også at ugletotemet er et symbol på beskyttelse på grunn av dets evne til å gjemme seg godt.

Finch Symbol - Finch Spirit Animal

Dette er en av luftdyr totems som tjener til å lyse enhver manns dag. Dette er fordi finktotemet bærer betydningen av lykke og lykke som dets totemiske betydninger. De er en fargerik fugl som gir øyet til alle et syn å se. Også, de er raske i flukt og har søte birdie-melodier. Sangene deres er geniale, derfor deres alternative symbolske betydning av kreativitet.Dessuten virker den lille fuglen alltid innhold ved bare å være i live. De lever derfor livet sitt med en så robust som bare kan bringe misunnelse . Videre sprer deres livsstil mye totemisk energi som smitter av på finken People. Derfor deres andre symbol på makt. Dette gjør menneskene som er født under denne totem lykkelige og produktive. De har en følelse av lykke i alle situasjoner som kommer deres vei.

SAMMENDRAG: Air Spirit Animals

Luftdyr totemer er samlingen av totemiske dyr som lever eller tilbringer mesteparten av tiden i luften. Dyrene har likheter i sine egenskaper, derav grupperingen. Imidlertid har luftdyrene også unike egenskaper som bare tilhører dem avhengig av form, størrelse, farge, fly og den mest kritiske menneskelige oppfatningen.

Les også:

Indiansk dyrekrets og astrologi

Spirit Animal Meanings

Otter Spirit Animal

377 engelnummer

Wolf Spirit Animal

Falcon Spirit Animal

Beaver Spirit Animal

Deer Spirit Animal

Woodpecker Spirit Animal

Laks Spirit Spirit Animal

Bear Spirit Animal

Raven Spirit Animal

Snake Spirit Animal

nummer 39

Ugle åndedyr

Goose Spirit Animal

Del Med Vennene Dine: