Finn Ut Antall Engel

Morsomme søskenaktiviteter for å stoppe kampene

Foreldre til ett barn er ingen tur i parken, foreldre to blir litt vanskeligere, foreldre mer enn to ... Vel, jeg har ingen førstehåndserfaring med det, men fra denne e-posten jeg fikk, kan jeg bare forestille meg:Jeg blir frustrert fordi de alle ønsker oppmerksomheten min på forskjellige måter samtidig! Jeg har 4 barn, mellomaldre8 og 6 måneder og en vil pleie, en vil ha katten i hatten, en vil ha Jack og Annie, og en vil vise meg hvordan jeg lager et kult nytt origami-design!Andre foreldre skriver for å fortelle meg at barna deres ikke vil slutte å kjempe med søsknene sine, og de sliter med hvordan de kan holde dem opptatt uten hjelp av film eller videospill.

Jeg har vanskelig for å finne ting som engasjerer alle uten å ødelegge huset som jeg allerede sliter med å vedlikeholde

Jeg har to gutter, og jeg er godt kjent med søskenrivalitet, slåssing, sutring, det endeløse ønsket om å irritere broren din. Jeg har sett alt, og jeg har gått rett til sunn fornuft - og jeg vil ikke benekte at jeg har mistet tankene en gang eller to ( eller ti tusen ).Søskenaktiviteter for barn
En løsning som fungerer for meg er å ha en skattekiste med søskenaktiviteter tilgjengelig. Jeg har samlet spill som søsken i forskjellige aldre kan spille, tilknytningsaktiviteter som vil stoppe kampene og starte den sloooow prosessen med å komme overens. De fleste av disse søskenaktivitetene kan adopteres for barn i forskjellige aldre; ** hvis barna dine er under 3 år, har jeg angitt hvilke ideer som fungerer best.Nederst i dette innlegget er en utskrivbar liste over aktivitetene. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

TIPS:1. Kjenn dine barns toleranse for konkurranse. Selv om vi elsker å spille spill, med mindre det er en voksen ved bordet, oppfordrer jeg barna mine til å spillekooperativsøsken spill, eller spill som de har en etablert lavkvalende track record med.2. Hvis barna har vanskeligheter med å samarbeide, kan du spare på det når du har mye energi. ( Våg å drømme. ) Sett i stedet opp søskenaktiviteteneside ved side. Jeg har funnet ut at når hvert barn har sin egen versjon av aktiviteten, kan det faktisk føre til mer samarbeid, siden innsatsen blir senket.

Søsken sitat

3. Velg aktiviteter som er utviklet for å fremme latter mellom brødre og søstre. Det sier seg selv (men her er jeg, sier det uansett) at latter fremmer binding.husholdningsartikler som begynner med s

4. Sett opp aktiviteter der det eldre søsken kan hjelpe sine yngre søsken, eller de som gir det yngre søsken en følelse av kontroll.

5. Mest av alt: hold deg fleksibel. Det er ingen perfekt søskenaktivitet. ( Beklager Noen ganger kan ikke søsken gjøre annet enn å feile hverandre. Når alt annet mislykkes: gi dem mat.

Aktiviteter for søsken som oppmuntrer til latter

Morsomme dyrevandringer. Søsken bytter på å kalle ut en annen type dyr, og alle må gå slik til noen roper 'forandring!' ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Funny Face Freeze. Hvem kan holde det morsomme ansiktet sitt lengst uten å le? ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Mad Libs . Disse blir aldri kjedelige i huset vårt. TIPS: skriv ut en ordliste ( dette nettstedet har noen flotte ) for barn som kanskje trenger hjelp til å finne ut forskjellen mellom et adverb og et adjektiv.

Tegnespill . Utsøkt lik er en variant på Funny Flips-ordspillet, men perfekt for barn som liker å tegne. Hver søsken tildeles en topp, midt eller bunn av en segmentert skapning. Resultatene blir morsomme.

Prøv dette synkronisert tegnespill ( se video nedenfor ). Søsken vil bytte på å lede tegningen. Søsken i forskjellige aldre må ta hensyn til den andres ferdighetsnivå, noe som gjør dette til en aktivitet som fremmer empati og bånd. ** Kan gjøres med barn under 3 år ( legg til litt ekstra tålmodighet, og ikke forvent perfeksjon. )

Morsomme flips . For barn med leseferdigheter, gjør dette spillet til en samarbeidsaktivitet. Søsken vil hver legge sine ord i hemmelighet og le av de resulterende setningene.

Kreative aktiviteter for søsken

Bygg med kopper. Å forsyne barna dine med en enorm tilførsel av papir- eller plastkopper gir overraskende mye moro. Å slå tårnene ned er viktig. ** Kan gjøres med barn under 3 år

Papirfly . Sett opp en landings stripe . Samarbeid om å bygge en gigantisk, eller bygg landingsstrimler side om side. Eller bygg et karnevalstilmål. Igjen, en stor eller side om side. ** Kan gjøres med barn under 3 år ( noen eldre må brette flyet )

Maling på vinduer. Fordi denne aktiviteten virker litt som å 'bryte reglene', tar barna det veldig raskt. ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Lag klare rammeportretter . Denne ideen fra min venn Meredith på Homegrown Friends er fantastisk. Mye latter og en partner er helt nødvendig! ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Samarbeidskunst. Stort papir på bordet, gulvet eller veggen. Tips: Del om nødvendig det store papiret i tildelte seksjoner. Vi er aldri uten vår gigantisk papirrulle . ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Samarbeidskulptur. Samle resirkulerbare produkter og oppbevar i en stor søppel. Oppmuntre barna til å bygge en robot eller annen gigantisk skapelse. Legg i fargerike washi tape eller leken teip å holde det hele sammen. ** Kan gjøres med barn under 3 år.

Remskive eller bøtte på en streng. En trinse er enmå ha vare. Alternativt kan du feste et langt tau til en bøtte. Kast det over lemmen på et tre, heng det fra en balkong, over en trappeskinne eller ut av et vindu. Åpenbart bør du øve god sikkerhet. Små barn bør ha føttene godt plantet på lavere nivå, men de vil elske å få meldinger eller gjenstander levert til dem via en bøtte på en trinse eller senket ned til dem på et tau. An billig klessnorhjul er perfekt for barn. ** Kan gjøres med barn under 3 år, tålmodighet kreves.

Enkel konstruksjon for barn. Spill med en trinse.

Spill for søsken

Lag dine egne spill:

Fordelen med å lage dine egne spill er at det å tegne brettet og samle brikkene ikke bare kan være en måte å holde barna opptatt lenger, men en samarbeidsaktivitet og gi dem en følelse av eierskap over spillet.

Søsken trivia. Kom opp med en liste med spørsmål som 'hva er din favorittmat, hva er din favorittfarge?' Osv. Alle skriver ned svaret. Så prøver søsken å gjette hverandres svar. Når gjetningen er kommet, avslører det andre barnet sine svar. Dette er et flott bindingsspill. ** Kan gjøres med barn under 3. Forskribenter kan gjette svarene, eller svare på egne spørsmål uten å skrive dem ned.

Skattejakt. Hvert barn lager en liste med 10 ting som søsken må finne. For eksempel 'noe blått, noe skinnende, noe søtt osv.' Søsken kan slå seg sammen for å binde seg eller jobbe selvstendig.

enkeltspillerspill for barn

Memory Tray Game. Dette er et klassisk spill. Spred en rekke gjenstander på et brett. Stirre på det i 1 minutt. Fjern skuffen fra visningen, og så prøver alle å huske så mange gjenstander de kan. Yngre søsken kan ha ansvaret for skuffen og prøve å lure storebror eller storesøster. ** Kan gjøres med barn under 3 år, ikke bruk gjenstander som kan svelges.

Ballong kaster opp. Hver og en kan ha sin egen ballong, eller de kan jobbe sammen for å holde en enkelt ballong i luften. For mer moro, lag padler av papirplater og mal omrøringspinner ( skjeer eller linjaler vil også fungere ). ** Kan gjøres med barn under 3 år (sørg for å øve god sikkerhet)

Koppoppkobling. Søsken vil ha det gøy med denne klassiske aktiviteten. Legg en krone under en av tre kopper. Det ene søskenet skyver koppene rundt mens den andre prøver å følge og holde på kronen. Når koppene stopper, gjett hvor øre er!

Knekt terningspill. Best for barn som har grunnleggende tilleggsevner.

Prøv et tradisjonelt spill som bruker lette strategiske ferdigheter:

Ni hull , et klassisk 3 på rad spill for barn som vil prøve noe annet enn Tic Tac Toe.

Pong Hau K’i . Dette er et veldig enkelt, men morsomt tradisjonelt spill fra Kina.

Kooperative brettspill:

Hvis barna dine krangler i løpet av spilletiden, må du slå på ting og prøve et spill som krever at søsken samarbeider. Her er noen jeg har omtalt som månedens spill:

Skriv ut listen over aktiviteter og legg den på kjøleskapet for en rask påminnelse: UTSKRIFTSLISTE OVER AKTIVITETER

Morsomme søskenaktiviteter for barn

Mer hjelp til å holde søsknene lykkelige og samarbeide:

Del Med Vennene Dine: