Finn Ut Antall Engel

Topp hemmelig! Spionbøker for barn

Så du har en liten hemmelig agent i opplæring, og du vil finne noen få gode spionbøker for å lære dem om spionasje. Eller kanskje barnet ditt har båret rundt et forstørrelsesglass og har spilt en dekoderring mens det har vært i en hemmelig operasjon for å tømme kakeboksen. (Hvis de trenger flere ideer, kan du prøve disse spionaktiviteter for barn .) Høres ut som tiden for å sjekke ut disse fascinerende bøkene om spioners liv, både fiktive og virkelige liv, sakprosahistorier. og hvordan du kan være spionhåndbøker.Spionbøker for barn, inkludert fiksjon, sakprosa og hvordan du kan være spionbøker.

Men ikke bekymre deg, du trenger ikke å være rogue for å skaffe deg titlene nedenfor. Det er ikke noe topphemmelig om å finne disse bøkene i biblioteket eller bokhandelen. Jeg har tre kategorier spionbøker her: romaner om fiktive spioner, sakprosa-bøker eller fiktive biografier om virkelige agenter, og hvordan man kan være en spioninstruksjonshåndbok! Så om barnet ditt er en sovende agent, en føflekk eller en speider, slipper døde en haug med bøker i hans eller hennes hytte før du blåser dekselet ditt som en innblandende forelder.
(Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker. Som Amazon Associate tjener jeg på kvalifiserte kjøp.)

bøker for tolv år gammel gutt

Bøker om fiktive spioner


Spionskole (serie) av Stuart Gibbs. Min eldre sønn elsker denne veldig morsomme spionbokserien! Han er alltid ivrig etter den nyeste delen. Ungdomsskolen Ben Ripley vil virkelig være CIA-agent. Han er sjokkert over å finne ut at skolen faktisk er et hemmelig CIA-treningsakademi. Men Ben er faktisk der ved en feiltakelse. Han lar ikke det hindre ham i å prøve å være den beste superspionen han kan være! Alder 8 og oppover.


Doublecross: (Og andre ferdigheter jeg lærte som en superspy) (serie) av Jackson Pearce. Jeg leste denne spionboka høyt for min yngste for noen år siden, og han elsket den. 12 år gamle 'storbenet' Hale er født til superspionforeldre og har problemer med å bestå den fysiske delen av testen for å bli en hemmelig agent. Hans søster er selvfølgelig overlegen. Sammen finner de ut at byrået deres kanskje ikke er de 'gode gutta', og de jobber som dobbeltagenter for å prøve å avdekke sannheten. Min sønn elsker dingser og narrestreker i den morsomme spionboken for 8-åringer og oppover.


Alex Rider (serie) av Anthony Horowitz. Ser barna etter en spionroman-serie av James Bond-typen? Det var det! Så langt er det tolv Alex Rider-bøker i serien. I debutromanen, Stormbreaker , Alex rekrutteres for å finne sin onkels mordere, og eventyret begynner! Min eldste sønn elsket denne serien. Alder 9 og oppover.
I, Q-serien av Roland Smith er en annen spion-serie om en tenåringsspion som har fengslet min eldre sønn. Mens han er på musikktur med sin nye, blandede familie, blir 13 år gamle Quest sugd inn i en verden full av mistanker, humler og hemmelige identiteter. Quest bruker tryllekunstnerne og tekniske ferdighetene sine for å finne ut sannheten og ødelegge onde plott. Alder 10 og oppover.


Genius Files (serie) av Dan Gutman. Jeg trodde ærlig talt at jeg hadde anbefalt denne serien før nå! Begge sønnene mine slukte med disse bøkene om et par geniale søsken ( heter Coke og Pepsi ... ) som har - uten å vite det av dem - gått på en skole for et hemmelig regjeringsprogram. Duoen blir jaget over hele landet av skumle elementer. Begge sønnene mine syntes denne serien var morsom, og jeg elsker at den foregår på sprø geografiske steder! Alder 8 og oppover.


Spionen Harriet av Louise Fitzhugh . Plukk opp en klassisk spionroman! Når journalen hennes blir stjålet og jevnaldrende lærer de uflatterende tingene hun skrev om dem, finner Harriet seg utstøtt. Det som gjør Harriet så fantastisk, er at hun er en ekte person, og ikke en karakter i en fantastisk spionthriller. Det er ingen vidunderlig oppfinnsomme dingser, eller kaklende skurker, bare ungdommer i middelklasse som gjør veien gjennom oppvekstprosessen. Harriet er ikke alltid ( kanskje ikke engang ofte ) hyggelig for alle, hun gjør feil, men hun er smart og ressurssterk. Rått. Alder 8 og oppover.
Mac Undercover (serie) av Mac Barnett. Min sønn sluker opp hvilken som helst bok av Mac Barnett, og dette er hans siste tilbud ( i skrivende stund ). Junior undercover agent, Mac B. får en samtale fra Queen of England. Åpenbart må han svare på samtalen og reise rundt i verden for å gjenopprette den stjålne skatten hennes. Denne tittelen er så morsom og med mange humoristiske illustrasjoner, er det et fantastisk valg for motvillige lesere. Jeg gir også Mac B.-serie bonuspoeng for å være satt på 1980-tallet!

Bøker om ekte spioner og kodebrytere


Spionere på historie: Mary Bowser og borgerkrigen Spy Ring av Enigma Alberti. Mary Bowser var en slaver avroamerikaner som klarte å infiltrere husstanden til den konfødererte presidenten, Jefferson Davis. En ekstremt intelligent kvinne, hun måtte spille rollen som en analfabeter, svak husholdningsslave, men hun spilte også en nøkkelrolle i borgerkrigs spionnettverk. Dette er en fiktiv redegjørelse for Bowser's bidrag, da det er dyrebare første primærkilder om hennes liv. Inkluderer også et 'spycraft kit' slik at barna kan dekode en melding om historien. Alder 8 og oppover.


Anna Strong and the Revolutionary War Culper Spy Ring: A Spy on History Book av Enigma Alberti. I likhet med Mary Bowser-historien er dette en fiktiv historie om Anna Strong, en kvinne som levde gjennom den amerikanske revolusjonskrigen. I stor fare for seg selv blir Anna involvert i et komplott for å få viktig krigsinformasjon til patrioter. Inkluderer også et 'spycraft kit' slik at barna kan dekode en melding om historien. Alder 8 og oppover.tidlige kapittelbøker for jenter


George Washington, Spymaster: Hvordan amerikanerne overspiste britene og vant revolusjonskrig av Thomas B. Allen. National Geographic publiserte denne spennende historien om Washingtons spionhule og hvordan de hjalp ham med å lede revolusjonærene til seier. Jeg lærte ikke noe av dette i videregående skole, så jeg lærte mye, og nå kan barna dine også! Alder 9 og oppover.

Hvordan være spionbøker


Hvordan være en internasjonal spion: Din opplæringshåndbok, hvis du velger å godta den . Massevis av fascinerende informasjon om spion ting som hemmelige koder, forkledd, dingser og mer. Et mangfoldig oppsettformat med uskarpheter, bilder, illustrasjoner og mer gir en engasjerende lesning, perfekt for motvillige lesere.


Les spionens guide til å bli spion av Peter Earnest og Suzanne Harper. Denne håndboken ble skrevet av en tidligere CIA-operatør; han er også grunnlegger av det internasjonale spionmuseet ! Denne informative boken er full av godbiter for håpefulle spioner! Se på ryggen din, for etter at barna har lest dette, kan foreldre bli offer for alvorlig spionasje og motintelligens!

virgo libra kompatibilitet


Topphemmelighet: En håndbok med koder, koder og hemmelig skriving av Paul B. Janeczko. Du kan finne mange bøker om å skrive i kode. Vi likte denne fordi den tilbyr instruksjoner for grunnleggende til komplekse koder, men inneholder også fascinerende historiske detaljer.

Flere bøker for fremtidige spioner og hemmelige agenter:

Prøv også dette hemmelig kode scavenger jakt barna mine elsket eller lærte å skrive i grisekoden !

Del Med Vennene Dine: