Væren og jomfruen Kompatibilitet: Kjærlighet, liv og sexkompatibilitet

Er Væren og Jomfruen en god kamp?

Væren og jomfruen Kompatibilitet Kjærlighet

Væren og jomfruenes kompatibilitet: Introduksjon

InnholdForholdet mellom deg, innfødt i Væren og Jomfruen er ikke sikker. Dette er fordi i begynnelsen vil dere begge ha forestillingen om at de ikke har noe til felles. Imidlertid i en Væren Jomfruen Kompatibilitet , dere begge har mange ting å lære av hverandre, alt fra pasienter til åpenhjertighet. I tillegg til dette, vil du finne det veldig vanskelig å forstå hverandre.

17 juni stjernetegn

Forholdet ser ut til å være en kombinasjon av to motsetninger. Som Væren er du veldig utslett og aggressiv. Du er alltid klar til å dominere andre rundt deg inkludert kjæresten din. På den annen side er ektefellen din, Jomfruen, detaljorientert og observant. De Væren Jomfruen forhold ville være en kombinasjon av utålmodighet, aggresjon og grusomhet.

Væren og jomfruen: Kjærlighet og følelsesmessig kompatibilitet

Angående Væren & Jomfruens emosjonelle kompatibilitet , dere begge er litt mer kompatible. Faktum er at ektefellen din, Jomfruen, ofte gir deg en intellektuell følelse mens du gir ham / henne seksuell følelse. Det meste av tiden er det vanskelig å etablere en forbindelse mellom dere begge. Den beste måten å vise kjærlighet noen ganger kan være å være stille. Å være stille i et forhold kan føre til slutten på et slikt forhold.

Væren og jomfruenes kompatibilitet

For at du skal få et bedre forhold til ektefellen din, må du delta i en kritisk og uendelig studie om ham / henne. Kjenn ting du tror vil gi liv i eller skade hans / hennes følelser. Med dette kan du få en bedre følelsesmessig opplevelse sammen. Du har en tendens til å være følelsesmessig knyttet når du lar din Væren Jomfruen vennskap føre til dette forholdet ditt. Du vil være mer tolerant, hensynsfull og forsiktig når du lar vennskapet ditt tjene som grunnlag for forholdet ditt.

Væren og jomfruen: Livskompatibilitet

Forholdet som er kjent for både deg og jomfruen, vil være et av de beste hvis og bare hvis dere forstår hverandre. Du blir en litt utslett og aggressiv med din Væren Jomfru elsker kompatibilitet , og dette fører ofte til mye friksjon med kjæresten din. Mesteparten av tiden lærer du deg å være litt tålmodig og forståelse fra kjæresten din.Dessuten vil kjæresten din, Jomfruen, lære deg hvordan du skal være høflig og arbeidsom. Bortsett fra dette, vil du lære kjæresten din alvor. Forholdet vil være fylt med moro, spenning og eventyr på grunn av din kjærlighet til raske ting. Tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer kan påvirke forholdet.

Det er det faktum at Jomfruen er alltid opptatt av helsen. De prøver alt mulig for å sikre at hans / hennes helse blir bedre. Mesteparten av tiden nekter kjæresten din, Jomfruen, å delta i anstrengende eller aggressivt arbeid som er foreslått av deg. Dette kan provosere deg og få deg til å gå. På grunn av din kjærlighet til kjæresten din, bukker du ofte under kjærestens ønske om et sunt liv. Du er alltid klar til å gå ut med naturen og nyte livet. Kjæresten din, Jomfruen, vil sørge for at du er ren og presentabel i din Væren Jomfruen ekteskapskompatibilitet .

Stol på kompatibilitet mellom Væren og Jomfruen

Forholdet du har, ville bare blomstre når det er Væren og Jomfruen tillit . Forholdet ditt er kun basert på betydningen av tillit. Faktum i dette forholdet er at dere begge stoler på hverandre til en viss grad og kan gå god for hverandre. I dette forholdet er du som Væren veldig grei og pålitelig. Hver gang du sier noe som er galt, vil du innføre en holdning som får ektefellen din til å vite at du lyver.I tillegg til dette er du litt ikke pålitelig når det gjelder seksualitet. Dette skjer ofte når ektefellen din velger å sulte deg fra sex. Faktisk har forholdet en tendens til å bryte på grunn av utroskapen i din vei. På den annen side vil ektefellen din, Jomfruen være det trofast mot forholdet selv om problemer. Bortsett fra dette, vil ektefellen din hate å bli løyet for. For dette Væren Jomfruen forholdet for å bli bedre, må du lære å utveksle ærlighet.

Væren Jomfrukommunikasjonskompatibilitet

Kommunikasjonsprosessen mellom dere begge er ikke så bra. Dette er fordi dere begge har en tendens til å være irriterende. Ofte er du og din ektefelle, Jomfruen den verste kampen når det gjelder Væren Jomfru kommunikasjon . Du, som Væren, har en høy tendens til å være impulsiv, aggressiv og ikke forstå.

I tillegg til dette, finner du det alltid en stor sak å utveksle det du vet med ektefellen din. Faktisk liker du ikke alltid å snakke med Jomfruen, kjæresten din. Dette er fordi han / hun vil at du skal reduser hastigheten der du hopper inn i det du vil gjøre. Faktum er at Jomfruen, med et astrologisk symbol på en jente, liker rene ting i motsetning til deg.Dermed kan du gå inn i en lang og oppvarmet Væren Jomfruen krangel eller kjempe fordi han / hun ønsker et sted å være renere enn du vil. Videre har dere begge en tendens til å delta i endeløse kamper med hverandre. Du, som Væren, er ikke klar til å endre måter og godta endring. Før du går inn i et forhold, må du snakke deg ut og lære å forstå hverandre. Intellektuelt kan du dele den samme interessen.

Seksuell kompatibilitet: Væren og jomfruen

Sexlivet ditt ser ut til å være noe av det verste. Når det gjelder Væren Jomfruen kjønn , Jomfruen løper ofte fra sex. Ektefellen din ser ut til å være litt aseksuell etter eget ønske. Forholdet ditt viser at du ofte tukter kjæresten din for å være mindre seksuell. Du prøver ofte å tvinge deg til å ha sex med ham / henne, men han / hun børster deg bort.

Intimitetskompatibilitet mellom Væren og Jomfruen

Som oftest synes du det er veldig vanskelig å ha sex med ektefellen din på grunn av mangel på tålmodighet og stimulering. Jomfruen mener at sex innebærer tålmodighet og forspill. Hun tror også det Væren Jomfruen seksuell forholdet må fortsette med kjærlighet og omsorg. Imidlertid oppfører du deg noen ganger taktløs og uten måte. Mesteparten av tiden, du engasjere hverandre i et alvorlig argument som kan resultere i fornærmende ord når du ønsker å ha et aseksuelt forhold til ham / henne.

Planetary Rulers: Aries and Virgo

Planeten styrer som er kjent for din Væren Jomfruens stjernetegn er Mars og Merkur. Forholdet ditt styres av Mars som et resultat av bursdagen din, mens Merkur regjerer bursdagen til kjæresten din. I et forhold vil du alltid være klar til å presse kravet ditt aggressivt. Mesteparten av tiden vil du sørge for at kjæresten din godtar kravet ditt. Videre synes du det er veldig ille å studere og omstrategisere planen din når du mislykkes i ett aspekt.

Forholdet ditt, derimot, er alltid klar til å analysere dine handlinger og få deg til å jobbe i tråd med logikken. Ofte lærer du essensen av å være tålmodig og lytte til andre. I tillegg til dette, i en Væren Jomfruen elsker kompatibilitet , må dere begge lære å forholde seg til hverandre og å tillate din energi til å strømme. Kvikksølv som styrer kjæresten din vil tillate ham / henne å være mer intelligent. Kjæresten din vil alltid gi deg den støtte du trenger.

mai 2. stjernetegn

Forholdselementer for Væren og Jomfruen

Forholdet ditt har begge deler Brann og jord som sin Væren Jomfruen elementer. Dette betyr at forholdet ditt praktisk talt vil være aggressivt og sterkt. Forholdet ditt har Brann på grunn av elementet ditt mens kjæresten din lager forhold har et jordtegn . Du er aggressiv og alltid klar til å skyve kravet ditt fremover i forholdet. Imidlertid er kjæresten din alltid klar til å stå stille og forsvare sitt krav.

Du vil ha mange problemer med kjæresten din som et resultat av den elskede jordens natur. Videre vil dere begge ha det veldig lett å forholde seg til hverandre. Mest tid vurderer kjæresten din alltid alle alternativene før du tar et valg. Dette bremser ofte beslutningshastigheten i forholdet ditt. Mesteparten av tiden vil du ha problemer med dette fordi du alltid er klar til å følge dine avgjørelser uten å vurdere noe annet alternativ. Du vil finne kjæresten din frustrerende, spesielt når kjæresten din, Jomfruen, har bestemt seg for å gjøre noe.

Væren og jomfruenes kompatibilitet: Samlet vurdering

Kompatibilitetspoengene for dere begge er litt under gjennomsnittet. Dette betyr at det ikke er så tilrådelig for deg å gå inn i forholdet, da mange av oddsen er mot deg. De Væren Jomfruens kompatibilitetspoeng er 42% . Dette betyr at du ikke kunne være i stand til å taste inn når det gjelder å nå noen avtaler. Imidlertid pleier du ikke å gjøre det tilfredsstille seksuelt og følelsesmessig . Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan gå i et forhold til kjæresten din, men du må forstå. Jeg vil også at du skal huske at det alltid er en grense for ens utholdenhet.

Væren og jomfruenes kompatibilitetsgradering 42%

Sammendrag: Væren og jomfruenes kompatibilitet

De gode, dårlige og stygge sider - Forholdet som er kjent for deg er ikke kjedelig i det hele tatt. Det lives alltid med et opphetet argument. Du er fortsatt klar til å presse kravet ditt gjennom i Væren Jomfru forhold mens kjæresten din alltid er klar til å stå med hans / hennes forespørsel. Forholdet ditt kan bli ridd med mye uforutsigbarhet.

Det er viktig for dette Væren Jomfru kompatibilitet for at du skal lære deg hvordan organisere din tanke og strategier . Du må også forstå hvordan du finner tid til å slappe av. Du kan komme til poenget med dette forholdet hvis og bare hvis du kan gjøre det ovennevnte og noen ting du tror vil hjelpe forholdet.

Les også: Væren elsker kompatibilitet med 12 stjernetegn

1. Væren med en annen Væren Kompatibilitet

to. Væren og Tyren

3. Væren og tvillingene

Fire. Væren og kreft

kompatibilitet med vannmann og skytter

5. Væren og Leo

6. Væren og jomfruen

7. Væren og Vekten

8. Væren og Skorpionen

9. Væren og Skytten

10. Væren og Steinbukken

elleve. Væren og Vannmannen

12. Væren og fiskene

Del Med Vennene Dine: