Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok A (3): Drømmetolkning av symboler som begynner med A

Drømmeanalyse av ord begynner med bokstav A

Drømmeordbok A - 3

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med A.

InnholdEn side 1 | A Side 2 | A Side 3

A Side 4 | En side 5

Midtgang- Drømmebetydning av midtgangen

Gå ned en midtgang kan symbolisere de forskjellige mulighetene og gaflene i livets veier. Dette kan symbolisere ditt indre behov for forandring. Gangene kan også symbolisere motsetninger i livet ditt. Ganggangen og hva som kan være i midtgangen kan også gi dette drømmesymbolet mening.

Alabaster

Å se ting som er laget av alabaster i drømmene dine, kan symbolisere sunne forhold i livet ditt. Men hvis du bryter disse tingene, kan det symbolisere en slags fiasko eller ødeleggelse av følelsene dine. Følelser av skyld eller tristhet kan også være til stede i denne drømmen.

Alarm

Hvis du hører en alarm i drømmen din, og det ikke bare er alarmen som vekker deg, kan dette symbolisere dine indre bekymringer eller stress som du møter mens du er våken.

Albino

Å drømme om å se en albino person eller et dyr i drømmen din kan vise en indre følelse av renhet. Hvitt er symbolsk for fred og renhet. Det er på tide å åpne øynene for alle tingene rundt deg.

Hvis du er redd for albinodyret eller personen i drømmene dine, kan dette vise at du kan være i fornektelse om noe, eller at du er bekymret for en av dine venner eller familiemedlemmer, som kan være der nektelsen stammer fra.Album (Bildealbum)

Å se gjennom et bildealbum kan vise at du har vellykkede forhold til vennene dine . Dette kan også vise lykke i forholdet ditt, romantisk eller vennlig, det som bildene viser, kan også gi drømmen din ytterligere betydning.

Alkymist

Å se en nesten magisk alkymist i drømmene dine kan symbolisere alt som er magisk, mystisk og til og med guddommelig. Å se eller være alkymist kan vekke vår følelse av barnlignende undring i verden uten å faktisk vekke oss. Dette kan vise den transformative kraften vi har over våre egne liv. En alkymist kan symbolisere endringene vi ønsker å gjøre i våre egne liv.

Alkymi

Generelt har alkymi en litt annen betydning fra en alkymist. Hvis du ikke allerede vet det, er Alchemy prosessen med å gjøre uedle metaller til gull. Dette ble senere bygget på for å gjøre mer til en moderne versjon av kjemi. Alkemi i drømmen din er en måte å vise hva som er inni ditt bevisstløse sinn. Det kan vise dine indre ønsker og hvordan du vil endre deg selv. Drømmer om alkymi er sjelden mareritt, da de blir sett på som en mer rensende drøm enn noe annet.Alkohol

Alkohol i drømmene dine kan symbolisere en slags mental forandring. Disse endringer kan sees på som enten positive eller negativt, avhengig av hva annet som skjer i drømmen, samt din generelle følelse av alkohol. Alkohol kan sees på som nært knyttet til symbolet på Alchemy, som har mye å gjøre med mentale transformasjoner. Siden alkohol har en mental innflytelse på de som drikker det, kan dette også symbolisere en sosial innflytelse i vårt daglige liv. Din følelse av alkohol vil også avgjøre betydningen av denne delen av tolkningen. Imidlertid kan folk også bli avhengige av alkohol, noe som kan representere din avhengighet av andre mennesker. Den typen alkohol du drømmer om, kan også påvirke betydningen av drømmen din.

Alger

Hvis du ser alger i drømmene dine, kan dette vise at følelsene dine er for rotete til tider. Forsikre deg om at du ikke lar følelsene dine bli for involvert i problemer som bedre styres med logikk.

Ale-house

Å drømme om et ale-house viser at du har vært i selskap med mennesker som du ikke burde stole på. Disse menneskene vil kanskje skade deg. Vær forsiktig med disse menneskene.Romvesen

Fra et eller annet sted på jorden

Å drømme om å møte noen fra et sted som er rart for deg, kan symbolisere din åpenhet for nye typer mennesker og de gode forholdene fra disse møtene. Men hvis du ikke er vennlig med denne nye personen du møter, har du nylig blitt skuffet over en ny person. Hvis du er romvesen, kan det også vise at du ønsker deg velkommen nye vennskap .

Andrejordiske romvesener

Utlendinger fra utenfor denne verden kan representere din følelse av at du ikke helt passer inn. Fremmede drømmer er vanligere hos mennesker som føler at de ikke passer inn i samfunnets form. Nye opplevelser og muligheter kan også utløse disse drømmene.

Underholdsbidrag

Hvis du betaler underholdsbidrag til noen i drømmene dine, kan dette vise at du fortsatt betaler for feil du har gjort tidligere.

Allergi

Hvis du er allergisk mot noe i drømmen din, kan dette vise at du er følelsesmessig følsom for noe problem som skjer i ditt våkne liv. Du må løsrive følelsene dine fra situasjonen hvis du vil løse det.

På den annen side kan dette også bety at du er det målrettet å holde tilbake følelsene dine fra en situasjon som kan forbedres ved å involvere følelsene dine. Bedøm hvordan du skal handle ut fra situasjonen.

Bakgate

Å gå ned en smug i en drøm kan vise at mange ting har irritert deg i det siste. Dette er sannsynligvis små ting som har bygget seg opp. Hvis du er redd for smuget, kan dette representere din indre frykt. Dette er mer vanlig hos kvinner enn hos menn.

Alligator

Alligatoren er et primaldyr. Det har knapt utviklet seg i de millioner av årene det har vært på jorden. Dette dyret i drømmen din kan symbolisere dine primære instinkter, så vel som din primære frykt. Denne frykten kan være frykten for å bli angrepet, eller de kan være bekymringer eller stressfaktorer. Disse drømmene blir ofte sett på som en advarsel eller etter at en ubehagelig hendelse har funnet sted. Fordi alligatorer også bor i både vann og land, kan dette symbolisere å dyppe inn og ut av følelsene dine. Følelser symboliseres ofte av vann, noe som gir mening i alligatorens tilfelle. Dette kan symbolisere behovet ditt for å verdsette følelsene dine, samtidig som du bruker logikk for å løse dine problemer.

Godtgjørelse

Hvis du får en godtgjørelse i drømmene dine, kan dette vise at du blir belønnet for det harde arbeidet som du gjør i ditt våkne liv.

Denne drømmen kan også fortelle deg at du trenger å vise din takknemlighet for andre mer når de gjør noe som fortjener en belønning.

Legering

For å se en legering, kan en blanding av to eller flere metaller, som bronse, symbolisere at du har hatt en hard tid på jobben nylig. Dette kan også forutsi at disse vanskelige tidene på jobben vil vare en stund til.

Almanakk

Å drømme om en almanakk betyr at gleder kommer deg gjennom kunnskap. Hvis du aktivt studerer fra almanakken, betyr det at du har vært under litt stress i det siste . Dette er sannsynligvis små stressfaktorer som har bygget seg opp. Du er så opptatt og engstelig i ditt våkne liv at det strekker seg inn i drømmene dine og holder deg opptatt selv mens du sover. Disse drømmene kan bety at du er for opptatt, og at du trenger å slappe av hver gang.

Mandler

Å se sunne mandler i drømmene dine kan være et fantastisk tegn. Dette kan symbolisere overflod i livet ditt i fremtiden. Dette er mest sannsynlig knyttet til en ny overflod av penger. Men hvis det er noe galt med mandlene, vil du mer sannsynlig se skuffelse enn glede i økonomien.

Alms

Almisse er penger eller mat gitt til mennesker i nød. Hvis du får almisse i en drøm og setter pris på det, kan dette symboliserer rausheten som du har for andre eller generøsiteten som noen nylig har gitt deg. Men hvis du ikke liker å få almisse, kan dette bety at noe dårlig har skjedd med deg nylig, eller at noe vil bli tatt fra deg hvis det ikke allerede har skjedd.

Aloe

Hvis du bruker aloe på huden din i en drøm, viser dette at du er klar til, eller jobber med, å helbrede noe følelsesmessig sår som du har lidd av tidligere.

Alene

Hvis du er alene i drømmen din, kan dette symbolisere følelsene av ensomhet i ditt våkne liv. Men hvis du kos deg med å være alene, dette kan symbolisere at du har fred med deg selv.

Alpha

Alpha er den første bokstaven i det greske alfabetet. På grunn av dette kan det å se symbolet for Alpha symbolisere nye begynnelser. Siden A nå blir sett på som gode karakterer på skolen, og siden Alpha er nært beslektet med denne bokstaven, kan det å se symbolet for Alpha symbolisere at du har det bra intellektuelt, og at du kan være klar til å begynne å studere noe nytt, klar til å ta på seg en ny mulighet. Noen ganger kan det å se Alpha-symbolet også forholde seg til en person du kjenner hvis navn begynner med bokstaven A. Betydningen av drømmen din kan være framtidig avbildet avhengig av hvem denne personen er, deres forhold til deg og hvordan du føler om dem.

Alter

Å se et alter i drømmene dine er generelt et dårlig tegn. Dette kan vise at du er misfornøyd med noe ved livet ditt. Dette vil sannsynligvis være misnøye i forholdene dine . Denne drømmen kan også symbolisere en feil du nylig har gjort, eller forutsi en du vil gjøre snart.

Aluminium

Aluminium i en drøm kan vise en persons reflekterende egenskaper. Dette kan bety at du har spratt av dårlige vibber. Dette kan også vise det motsatte: din evne til å absorbere nye ideer. Dette kan symbolisere et paradoks i drømmen din og ditt våkne liv. Dette kan også symbolisere at du snart kan komme inn i en liten sum penger.

Amatør

Hvis du ser en amatør på noe i drømmene dine, kan dette symbolisere din indre fred og glede. Det er et gammelt ordtak at uvitenhet er lykke, som lett kan relateres til drømmen din. Dette kan bety at du har gjort noe dumt nylig uten å vite det den gangen.

Ambassadør

Hvis du er en ambassadør i drømmene dine, viser dette at du må tenke mer før du snakker. Det ville hjelpe hvis du var mer politisk i hvordan du tenker, handler eller snakker. Dette vil bidra til å løse eventuelle konflikter før de begynner.

Rav

Å se rav i drømmen din kan representere gode vibber og positiv energi . Dette kan vise at livet ditt beveger seg gradvis for øyeblikket, og at du bør følge med på hva du gjør.

Dette kan også symbolisere at en del av din, fysiske eller følelsesmessige, trenger å bli helbredet før du kan gå videre med livet ditt og få de gode stemningene som gult vanligvis bringer i en drøm.

Ambulanse

Å se en ambulanse i drømmene dine kan symbolisere en følelse av angst eller generell bekymring . Dette kan symbolisere frykten for å bli skadet eller for noen du bryr deg om å bli skadet. Hvis du kan redusere stressnivået og angsten for denne typen ting, kan du sannsynligvis redusere sjansen for å se en ambulanse i drømmene dine.

Bakhold

Hvis du blir bakhold

Å drømme om at du er i bakhold kan symbolisere frykten for at noen ser på deg. Enten noen ser på deg eller ikke, disse drømmene vil fortsette så lenge bekymringene dine for dette problemet fortsetter.

Hvis du prøver å lokke noen

Hvis du drømmer om at du prøver å overfalle noen, venter du på at noen andre ikke klarer å gi deg glede. Dette kan vise at du har problemer med en av vennene dine, eller at du er misunnelig på noen som er over deg, og at du ønsker at de ikke klarer å se bedre ut i lys av alt.

Amerika

Hvis du drømmer om at du er i Amerika, kan du vise dine indre følelser om politikk. Dette kan også symbolisere forholdet ditt til autoritetspersoner, spesielt hvis du har problemer med autoritetspersoner. Den typen autoritetsfigur du har problemer med, kan også bidra til meningen med drømmen din.

amerikansk indianer(Indianere)

Å se en amerikansk indianer i drømmen din kan symbolisere forholdet ditt til naturen og din naturlige følelser om verden . Dette viser visdommen som ser ut til å være eldre enn tiden. Naturen er nøkkelsymbolet til den amerikanske indianeren i disse drømmene. Hvor indianeren er i drømmen din, kan også gi drømmen din ytterligere betydning.

Ametyst

Ametyst er en slags verdifull lilla perle. Hvis du har eller ser en ametystperle i drømmene dine, kan dette vise at du er relativt fornøyd med livet ditt for øyeblikket. Hvis du mister en ametyst, kan dette bety at noen forhold kan være i trøbbel eller at noen ordninger er brutt og plager deg, selv i drømmene dine.

Amish

Å drømme om en Amish-person, eller at du er Amish, kan vise et behov for å leve enklere. Å komme tilbake til røttene dine, bli mindre opptatt av teknologien rundt deg, og fokusere mer på venner og familie.

Ammoniakk

Å drømme om ammoniakk symboliserer misnøye i forholdene dine. Det er sannsynlig at du snart vil få problemer med vennene dine og familiemedlemmene hvis du drømmer om ammoniakk. Dette kan også vise at vennene dine kan ha lurt deg på en eller annen måte tidligere, noe som sannsynligvis bidrar til disse drømmene og problemene som vil følge med vennene dine i ditt våkne liv.

Ammunisjon

Hvis du drømmer om ammunisjon, kan dette symbolisere at du har vært litt stress på jobben den siste tiden. Du vil få ting gjort på jobben, til fullfør noen av målene dine , men noe ser ut til å være i veien. Men hvis du kan komme forbi disse kampene og disse drømmene, vil du sannsynligvis være fruktbar i ditt arbeidsrelaterte arbeid.

26 nov stjernetegn

Amnesi

Å drømme om at du har hukommelsestap kan vise at du generelt er glemsom i ditt våkne liv. Imidlertid kan slike drømmer også utløse minner du har glemt. Det er litt ironisk, men det kan også være nyttig til tider.

Amorøs

Å drømme om at du er kjærlig overfor noen kan symbolisere dine indre ønsker og gleder. Men hvis du er kjærlig med noen du ikke er i ditt våkne liv, kan dette symbolisere frykten for skandale eller andre mennesker. finne ut av hemmelighetene dine .

Forsterker

Å se eller bruke en forsterker i drømmene dine viser at du må være høyere eller at ordene dine må bety mer når du snakker. Du vil bli hørt, men du vet kanskje ikke hvordan du skal bli hørt.

Amputasjon

Hvis bare en liten del av kroppen amputeres, kan dette symbolisere et lite tap du nylig har gått gjennom i ditt våkne liv. Dette kan være tap av penger eller en liten svikt på jobben. Hvis du mister hele lemmer i drømmene dine, kan dette symbolisere større tap og til og med depresjon.

Amulett

Hvis du har en amulett i drømmene dine, kan dette vise at du føler deg utrygg i det våkne livet ditt. Du trenger noe for å beskytte deg, men kanskje ikke vet hva du trenger for å føle deg trygg en gang til. Det kan være lurt å bli sterkere.

Fornøyelsespark

Å være i en fornøyelsespark kan symbolisere dine barnslige gleder. Dette kan også vise vår evne til å ta risiko og prøve nye ting. Barn ser ut til å gjøre dette lettere enn voksne, så dette kan være grunnen til at det er så godt relatert til en fornøyelsespark. Hvis du koser deg i fornøyelsesparken, kan dette symbolisere din kjærlighet til å prøve nye ting eller ditt behov for å prøve nye ting. Hvis du ikke har det bra, kan dette representere frykten for endring og risiko.

Anaconda

Hvis du ser en anakonda i drømmene dine, kan dette vise at du må være mer kreativ hvis du vil være lykkeligere. Du har uutnyttet potensiale, og du må finne en måte å få kreativiteten din ut.

Dette kan også bety at du har mange seksuelle ønsker som du ønsker å handle på. Du må imidlertid godta din egen seksualitet før du kan gjøre dette.

Analytiker

Å se eller være en analytiker i drømmene våre kan symbolisere hvordan vi selvanalyserer eller bedømmer oss selv. Dette viser også vår evne til å endre oss til det vi ønsker å bli. Å endre oss selv kan til tider være vanskelig og skummelt, og dette er nøyaktig hva det å drømme om en analytiker viser oss i våre drømmer.

Anarki

Hvis verden rundt deg i drømmene dine er under anarki, kan dette vise at du holder igjen når du vil gjøre dette. Symbolisk er det et anarki inni hjernen din. Du ønsker å si fra, handle, være mer kreativ, men du vet sannsynligvis ikke den rette måten å uttrykke deg på.

Forfedre

Hvis du ser noen forfedre i drømmene dine, kan dette symbolisere din egen intrikate personlighet og de forskjellige delene av den som du kanskje har lært eller arvet fra andre familiemedlemmer. Dette drømmeskiltet avhenger også av hvilken forfader du ser i drømmene dine. Drømmen kan symbolisere aspektene ved dette familiemedlem som du har . Imidlertid blir drømmen også påvirket av hvordan du føler om denne forfederen, forutsatt at du allerede hadde møtt dem før de døde.

Anker

Noen ganger kan anker representere ro og stabilitet. Imidlertid, hvis ankeret er parret med grov sjø, kan dette representere venners problemer i den siste tiden eller i nær fremtid.

Gammel

Å se noe som er gammelt i drømmene dine, kan symbolisere gamle ting generelt og aldringsprosessen. Dette kan også symbolisere gammel visdom, hvordan ting pleide å være i mange år, og hvordan ting i fortiden kan være overdrevne, utdaterte eller ikke i tråd med tiden vi lever i.

Andirons

Å se et par androner i drømmene dine kan symbolisere velvilje, gode venner, og et sunt støttesystem rundt deg. Men hvis peisen de er i ikke har tre, symboliserer andironsene det motsatte.

Android

Å drømme om androider kan vise at du blir lei av livet ditt. Ting blir monotone - du føler at du er i et spor. Du må riste ting hvis du vil riste bort disse drømmene. Dette kan vise at du føler deg som en maskin.

Anekdote

Hvis du forteller en anekdote

Hvis du forteller en anekdote - en historie for å lære en leksjon - i dine drømmer, kan dette symbolisere behovet ditt for kommunikasjon og vennskap. Det kan vise at dine nåværende forhold er ustabile, og at du gjør ditt beste for å prøve å reparere disse obligasjonene.

Hvis du lytter til en anekdote

Hvis du lytter til en anekdote, kan dette symbolisere at du søk mer glede i livet ditt , enten de er spesielt bra for deg eller ikke.

Anemone

Å se en anemone i drømmen din, kan da symbolisere at du er redd for døden. Du er redd for å gå over til neste nivå. Du frykter forandring.

Anestetisk

Hvis du bruker, gir eller ser bedøvelsesmidler i drømmen din, kan dette symbolisere behovet ditt for å skjule dine mer smertefulle følelser. Dette kan vise at din bevisstløs sinn prøver å behandle smertene dine, selv om du kanskje ignorerer den mens du er våken. Å anerkjenne smertene dine kan stoppe disse drømmene.

Del Med Vennene Dine: