Drømmeordbok M (2): Drømmetolkning av symboler som begynner med M

Drømmeanalyse av M-ord: Side 2 - Kart til labyrint

Dream Dictionary of M words - Side 2

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med M

InnholdM Side 1 | M Side 2 | M Side 3

M Side 4 | M Side 5 | M Side 6

Kart

Å bruke et kart i drømmen din spår at det vil være et endring på arbeidsplassen din . Det blir en blanding av skuffelser og gode ting.

Hvis du leter etter et kart, antyder dette at du blir lei av den samme gamle utsikten. Å gå et nytt sted vil helt sikkert gi deg mer energi og livslyst.

Maraton

Å løpe en maraton i drømmen din representerer hvordan du driver ditt eget liv og de forskjellige stiene du tar hver dag. Hvis du er sterk og stødig i løpet av maratonløpet, er du god til å pacere deg selv i ditt våkne liv. Hvis du er rask i starten, men senker farta senere, kan dette antyde at du har mye energi på begynnelsen av dagen, men er helt utslitt senere - i utgangspunktet er din hastighet og utholdenhet i løpet relatert til din energiutholdenhet på en gjennomsnittlig dag.

Marmor

Å se marmor antyder at du vil få mange viktige venner som vil heve statusen din, men som faktisk ikke sannsynligvis bryr seg mye om deg.

18 desember stjernetegn

Å se knust marmor forutsier at du vil miste vennene dine på grunn av din løse moral.mars

Å drømme om at det er mars antyder at du vil bli skuffet på jobben, og du vil sannsynligvis være uheldig i kjærlighet.

Marsjering

Å marsjere til musikk innebærer at du har egenskapene til en god soldat. Dette er en karrierevei som du kanskje vil tenke på.

Å se noen andre marsjerer antyder at du vil være sammen med en god soldat, selv om du ikke har de samme personlighetstrekkene. Vær forsiktig så denne typen mennesker ikke utnytter deg.Stor

Å se en hoppe i en frodig beite spår at du snart vil ha lykke til i ditt sosiale og næringsliv. Hvis beitet er ufruktbart, så forutsier dette bare lykke til i ditt sosiale liv. Uansett hvordan beitet ser ut, eller om det ikke er noe beite i drømmen din, kan dette forutsi lykke til i hjemmet ditt.

Se Hest * for videre drømmesymbolikk.

fløyelsblomst

Å se ringblomster i drømmen din antyder at du trenger å bli fornøyd med det du har i stedet for å hele tiden ønske at du hadde mer.Marihuana

Betydningen av marihuana i drømmen din avhenger av hvordan du ser på den mens du er våken. Hvis du tenker på marihuana som et stoff, antyder dette at du har opptrådt umoralsk i ditt våkne liv. Du har ikke tenkt klart. Lær hvordan du kan tenke før du handler. Hvis dette er tilfelle, se Legemiddel* for videre drømmesymbolikk.

Hvis du ikke tenker på marihuana som et stoff, så dette kan være en advarsel at du må oppsøke lege. Noe er sannsynligvis galt med deg.

Mariner

Hvis du er sjømann i drømmen din, antyder dette at du bør ta en tur om kort tid. En endring av landskapet vil sannsynligvis gi deg glede og fred.

Hvis skipet ditt drar uten deg, antyder dette at andre irriterer deg. Lær hvordan du kan bekjempe med vett, slik at du bedre kan håndtere disse menneskene.

Markører

Å bruke markører i drømmen din antyder at du har mye oppdemmet kreativ energi i deg selv som du trenger for å komme deg ut. Det er på tide å gjøre noe kunstnerisk!

Dette drømmeuttrykket kan også være et ordspill på ordmerket, noe som tyder på at du må merke territoriet ditt eller merke noe ned for ikke å glemme det.

Å slå opp fargen på markøren kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Marked

Å gå til et marked i drømmen din antyder at du er en sparsommelig person. Dette er en god ferdighet å ha. Du vil sannsynligvis se fantastiske endringer i din nærmeste fremtid.

Hvis markedet er tomt, kan dette tyde på at du føler deg tom inne.

Hvis maten i markedet er forfallet eller gammel, forutsier dette at du snart vil ha uflaks i virksomheten.

Marmelade

Å spise syltetøy i en drøm spår at du snart blir syk eller skuffet.

Å lage syltetøy i drømmen din spår uflaks i familielivet ditt snart.

Ekteskap- Å se ekteskap i drømmen din

Ekteskap antyder generelt at du er det nyter livet ditt nylig. Ditt sosiale liv er flott.

Hvis brudgommen ser opprørt ut under hele bryllupet, antyder dette at venner og familiemedlemmer har oppført seg kaldt mot deg i det siste. Du må finne en måte å muntre dem opp hvis du ikke vil at forholdet til dem skal visne bort.

Hvis en kvinne gifter seg med en mye eldre mann enn henne, forutsier dette at uflaks generelt, men spesielt i helsa, vil komme over drømmeren.

Å se ekteskapet i drømmen din forutsier noen ganger et familiemedlems død med mindre bryllupet er mellom fremmede, der døden faller på en venn. Denne tolkningen er mer sannsynlig hvis alle i bryllupet virker dystre og deprimerte.

Se Bryllup* for videre drømmesymbolikk.

mars

Å drømme om Mars i alle sammenhenger er et tegn på uflaks. Mars var krigsguden, og det å se ham eller planeten oppkalt etter ham bærer fiendtlige konnotasjoner. Det er sannsynlig at du blir mishandlet av vennene dine, og du vil sannsynligvis mishandle dem til gjengjeld.

Hvis du er spent på å se planeten Mars i drømmen din, er dette unntaket fra uflaks. Hvis dette er tilfelle, vil du dømme folk bedre i noen tid, få gode venner og miste dårlige.

Marsh

Å se en myr i drømmen din antyder at du overarbeider deg selv og blir syk og stresset på grunn av det. Hvis du ikke endrer deg eller tar en pause, vil du bli enda dårligere på grunn av det senere.

Kampsport

Å gjøre kampsport i drømmen din innebærer at du trenger å bli mer fokusert hvis du vil nå dine mål. Sørg for at du fortsetter å jobbe med målet ditt.

Martyr

Å se en martyrperson i drømmen din antyder at vennene dine ikke er lojale mot deg. Ekteskapet ditt kan også møte problemer.

Hvis du er martyr, antyder dette at du vil flyte fra vennene dine hvis du ikke forandrer deg. Fiendene dine vil også prøve å ødelegge omdømmet ditt.

Maskott

Å se en maskot i drømmen din antyder at du må ta på deg noen av maskotens trekk for å være en bedre avrundet person. Slå opp dyret som var maskoten for å finne ut hvilke egenskaper du bør tilegne deg.

Hvis du er maskoten i drømmen din, antyder dette at du later som om du er en som du ikke er. Ikke ta på deg kostyme når du går ut. Vær deg selv, og du er nødt til å være lykkeligere på grunn av det.

Maske

Bruk av maske i drømmen din kan tyde på at du har lyst folk misforstår hva du gjør eller sier. På en måte kan det delvis være din feil hvis du viser deg på forskjellige måter for forskjellige mennesker.

Å ha på seg en maske i drømmen din kan også antyde at du lyver eller lurer andre slik at du kan komme deg senere.

Å se en maske som ingen har på seg eller se noen andre har på seg en maske antyder at denne personen (eller hvem de kan representere) har lyve for deg. Se opp for utro venner.

Å slå opp hvilket tegn eller dyr masken representerer, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Masochisme

Å drømme om masochisme antyder at du er en spenningssøkende. Du liker å opptre hardcore og ta ting til det ekstreme når det er mulig.

Hvis du er i dårlig humør når du har denne drømmen, kan dette tyde på at handlinger skader deg, selv om de hjelper andre. Slutt å skade deg selv; unn deg selv i stedet. Fokuser på deg selv en stund og la andre håndtere sine egne problemer.

Murer

Å drømme om at du ser en murer antyder at du vil stige på arbeidsplassen din og ha lykke til i din sosiale sirkel. Å se mer enn en mur i en drøm antyder at du har mange lojale venner. Dette er et godt drømmetegn.

Maskerade

Å delta på en maskeradeball i drømmen din antyder at du har oppført deg dumt eller uprofesjonelt i det siste. Du må komme tilbake til å jobbe hardt og slutte å tulle. Hvis du ikke begynner å oppføre deg slik du skal, vil du sikkert bli utnyttet på en eller annen måte.

Massakre

Å se en massakre skje i drømmen din er et tegn på at du trenger å lære å bli mer uavhengig. Du er for mye av en tilhenger og ikke nok av en leder. Finn deg selv, i stedet for å basere din personlighet av andre.

Massasje

Å få en massasje i en drøm innebærer at du føler at du ikke blir rørt nok hverken seksuelt eller søtt.

Dette kan alternativt antyde at du ikke tar godt vare på kroppen din. Prøv å unne deg en faktisk massasje, eller bruk hudpleieprodukter eller trening for å hjelpe kroppen din.

Hvis du gir noen en massasje i drømmen din, antyder dette at du prøver å overbevise andre om at du har rett i ditt våkne liv, selv om du vet at du ikke er det.

Mast

Å se masten til et skip forutsier at du vil ta en lang tur snart for å møte flotte nye mennesker, tjene nye ting og ha det veldig bra.

Hvis masten er i ruiner, forutser denne drømmen at noen endringer i planene vil ta litt glede ut av dagen din.

Se Båt* for videre drømmesymbolikk.

Mastektomi

Å drømme om at du har en mastektomi innebærer at du må bli mer empatisk. Andre tror kanskje at du opptrer kaldt nylig.

81 betydning

Denne drømmen kan alternativt antyde at du føler at du ikke er feminin nok. Dette er spesielt vanlig hos kvinner som faktisk har fått / har behov for å få enmastektomi.

Se Bryster * for videre drømmesymbolikk.

Herre

Hvis du er en mester, innebærer dette at du har visdom og styrke til å befale mange mennesker. Du har god dømmekraft. Bare ikke la ferdighetene komme opp i hodet ditt, ellers vil ikke folk respektere deg.

Hvis du har en mester i en drøm, antyder dette at du jobber bedre når noen andre har ansvaret. Dette er ikke et tegn på at du er dum eller svak.

Onani

Onanering i drømmen din antyder at du leter etter en måte å uttrykke dine seksuelle ønsker på, men du vet ikke hvordan du gjør dette i ditt våkne liv. Dette kan innebære at du må prøve nye ting for å bli innhold i sexlivet ditt. Dette kan også forholde seg til det romantiske forholdet ditt, noe som tyder på at du må jobbe hardere for å behage partneren din.

Hvis noen andre onanerer drømmen din, antyder dette at sexlivet ditt ikke er så tilfredsstillende som du tror det kan være. Dette kan også representere statusen til det generelle forholdet ditt. Uansett må du jobbe med dette hvis du vil ha et bedre sex / romantikkliv.

Mat

Å se en matte i en drøm er et dårlig tegn. Dette forutsier tristhet og andre komplikasjoner som kommer inn i livet ditt.

Tyrefekter

Hvis du er en matador i drømmen din, antyder dette at du føler deg modig. Du vil gjøre ting for å bevise denne følelsen av deg selv. Bare vær forsiktig.

Hvis du ser en matador i drømmen din, antyder dette at du vil bli modigere. Ta små skritt for å forbedre tapperhet, da dette sannsynligvis vil føre deg lenger enn å prøve å ta et stort sprang til tapperhet.

Kamp

Å se eller tenne fyrstikker i en drøm antyder at det vil bli en forandring i livet ditt når du minst forventer det. Hvis du tenner fyrstikket i mørket, gode nyheter vil komme ut av en dårlig situasjon.

Se Brann * for videre drømmesymbolikk.

Matte

Å jobbe med et matematisk problem i drømmen din antyder å jobbe med et vanskelig problem i ditt våkne liv. Dette er et tegn på at du må bruke logikk for å løse problemet ditt. Det er nå dårlig tid å stole på følelsene dine for å ta en klar beslutning.

Hvis du ikke kan løse problemet av en eller annen grunn i drømmen din, kan dette tyde på at du også har vanskelig for å løse et problem i ditt våkne liv. Dette er et tegn på å prøve å se på ditt eget problem på en ny måte. Det kan være en enklere måte å løse problemet du aldri har tenkt på før.

Madrass

Å se en madrass i drømmen din antyder at du må slutte å være lat og fokusere på ditt ansvar.

Å sove på madrassen antyder at du er fornøyd med hvordan livet ditt går for øyeblikket.

Se Seng* for videre drømmesymbolikk.

Mausoleum

Å se et mausoleum i drømmen din er et dårlig tegn. Dette er lei av sviktende vennskap, sykdom eller død. Hvis du er inne i mausoleet, handler dette drømmeskiltet om deg. Hvis ikke, vil sannsynligvis disse dårlige hendelsene skje med noen du kjenner.

Kan

Å drømme om at det er mai, uansett om det er mai i virkeligheten, antyder at det nå er et godt tidspunkt å få gjort mye arbeid. Jo mer du blir ferdig nå, jo lykkeligere blir du senere.

Jo yngre du er i drømmen, jo mer lykke vil du sannsynligvis ha snart.

Hvis omverdenen ikke stemmer overens med hvordan det er i mai der du bor (hvis det snør eller er veldig varmt i stedet for å føle deg som våren), antyder dette at du blir trist eller skuffet i stedet for å ha lykke.

Høyere

Å se en ordfører i drømmen din antyder at du trenger råd fra en annen autoritetsperson i livet ditt. Ikke vær redd for å be om hjelp.

Labyrint

Å være i en labyrint i drømmen din antyder at du jobber med en vanskelig prosjekt . Sørg for at du fortsetter å bevege deg, ellers mister du veien, men vær heller ikke redd for å be om hjelp underveis.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du gjør problemet ditt større enn det faktisk trenger å være. Selv om problemet ditt kan være vanskelig, betyr det ikke at du trenger å bli stresset hele tiden. Gjør hva du kan for å gjøre prosjektet lettere for deg selv og alle andre involverte.

Del Med Vennene Dine: