Dream Dictionary M (3): Dream Interpretation of Symbols Starter med M

Drømmeanalyse av M-ord: Side 3 - Eng til militær

Dream Dictionary of M words - Side 3

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med M

InnholdM Side 1 | M Side 2 | M Side 3

M Side 4 | M Side 5 | M Side 6

Eng

Å være på en eng i en drøm er et godt tegn. Dette forutsier at du vil ha hyggelige interaksjoner snart med venner og familiemedlemmer.

Måltid

Å spise et måltid antyder at du blir irritert små oppgaver om kort tid. Disse oppgavene vil sannsynligvis gjøre større arrangementer mindre behagelige.

Når du slår opp maten spiste du i måltidet og hva slags måltid det var (frokost, middag osv.) Kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Meslinger

Hvis du har meslinger i drømmen din, innebærer dette at du nylig har vært bekymret, engstelig eller generelt stresset. Det ville hjelpe hvis du fant en måte å slappe av, ellers vil dette bare fortsette å skje. Denne drømmen antyder at du bekymrer deg for deg selv i stedet for å fokusere på andre til du ikke er så stresset lenger.

Hvis noen andre har meslinger i drømmen din, antyder dette at du vil være bekymret for andres handlinger, selv om de faktisk ikke påvirker deg.Mål

Å ta målinger i drømmen din representerer forventningene du setter til deg selv og andre i ditt våkne liv. Jo høyere målingene er, desto høyere er standardene dine for noe.

Hvis du ikke kan måle deg selv (forutsatt at du prøver å gjøre det), kan dette tyde på at du sammenligner deg selv med andre for ofte. Fokuser på de gode poengene dine uten å bry deg om de er bedre enn andres gode poeng.

Kjøtt

Å se rå kjøtt i en drøm er et dårlig tegn. Du vil være irritert av andre og motet fra å gjøre de tingene du elsker snart.Å se kokt kjøtt antyder at andre sikter mot det samme målet som du er, noe som kan få deg til å føle deg utfordret eller utilstrekkelig til tider.

Å slå opp dyret som kjøttet kom fra, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Mekaniker

Å se en mekaniker i drømmen din innebærer at du vil se mange endringer i nærmeste fremtid. Du vil sannsynligvis gå til nye steder og prøve nye ting. Hvis mekanikeren i din drøm er hard på jobb, så forutsier dette at du snart vil ha lykke til på arbeidsplassen din.Medalje

Å få en medalje i drømmen din innebærer at du er stolt av deg selv for å oppnå et mål. Du kan ønske at andre anerkjenner prestasjonene dine.

Hvis du mister en medalje, innebærer dette at du av en eller annen grunn er skuffet av deg selv. Du kan klandre andre for ulykkene dine.

Å slå opp hva medaljen er for kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Medisin

Å ta velsmakende medisin antyder at du vil komme i trøbbel, men at det vil være løst raskt , og du vil ha det bedre. Hvis medisinens smak er ubehagelig, kan dette forutsi at du faktisk vil bli syk eller dypt lei deg av noe.

Hvis du gir noen andre medisiner, antyder dette at du er opptatt med å jobbe mot noen som har fått deg smerter tidligere.

Medisinmann

Å se en medisinmann i drømmen din er et tegn på lykke til. Denne drømmen antyder at du har venner som har ryggen. Du kjenner mennesker du kan stole på, og du vil være der for deg når du trenger dem.

Hvis medisinmannen ikke kan hjelpe deg i drømmen din, antyder dette at du vil mislykkes i noe du jobber med med mindre du endrer deg.

Middelalderen

Å være i middelalderen i drømmen din kan tyde på at du tenker eller handler på en gammeldags måte. Det ville hjelpe hvis du fikk tak i tiden. Bruk andre ledetråder fra drømmen din for å finne ut hva du trenger å oppdatere i ditt eget liv.

20 nov dyrekretsen

Meditere

Å meditere i drømmen din antyder at du bør gjøre den samme typen ting i ditt våkne liv. Det ville hjelpe hvis du fant en måte å bli mer åndelig og jordnær i ditt våkne liv. Prøv å slappe av mer og godta feilene dine.

Medium(Midten)

Hvis du er midt i noe eller har på deg et mellomstort klesplagg, kan dette tyde på at du er ubesluttsom; du vet ikke hva du skal gjøre. Du vil unngå konflikt.

Å se på hva du har å gjøre med som er mellomstor kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Medium(Psykisk)

Hvis du er et medium i drømmen din, er dette et tegn på at du bør begynne å lytte til instinktene dine oftere, spesielt de neste par ukene. Å gå med magefølelsen din er i ferd med å bli veldig viktig.

Møte

Å gå til et møte i drømmen din antyder at du trenger å bli en mer produktiv person . Dette kan også tyde på at du må jobbe med din egen personlighet for å forbedre deg selv. Dette betyr ikke at du trenger å fokusere på feilene dine hele tiden.

Hvis du er forsinket til møtet, antyder dette at du ikke jobber så hardt som du trenger hvis du vil være i stand til å nå dine mål. Det vil hjelpe hvis du i fremtiden er mer forberedt på å unngå hendelser som dette i ditt våkne liv.

Melankoli

Hvis du føler deg melankolsk i drømmen din, antyder dette at du er skuffet over noe som ikke gikk som planlagt i ditt våkne liv.

Hvis noen andre har det slik i drømmen din, antyder dette at vennene dine sannsynligvis vil forårsake problemer i sitt eget liv, men dette kan ende opp med å påvirke deg. Sørg for å være forberedt på når dette skjer.

Melon

Å se eller spise meloner i en drøm er et dårlig tegn. Å spise melon spår dårlig lykke til i virksomheten på grunn av angst eller handling uten å tenke. Å se dem vokse antyder at du vil gå gjennom en rekke uflaks på jobben, men det vil til slutt bli bedre ting for deg.

Smelte

Å drømme om at noe smelter antyder at du slipper ut kalde følelser. Det ville hjelpe hvis du lærte deg å varme opp litt mer i sosiale situasjoner.

Notat

Hvis du skriver et notat i drømmen din, så spår dette at du snart vil ha uflaks på arbeidsplassen din. Forsikre deg om at du tenker før du handler, ellers kan du ende opp med å få noen dårlige konsekvenser.

Hvis noen andre skriver et notat, antyder dette at du vil være bekymret for andres saker. Prøv å fokusere på deg selv i stedet for små ting i andres virksomhet, og du er sikker på at du har det bedre.

Hvis du finner et notat, forutsier dette at du vil ha mer ansvar i fremtiden. Hvis du mister notatet ditt, vil du ha færre ansvarsområder, men det vil være dårligere for deg.

Minnesmerke

Å se et minnesmerke i drømmen din antyder at du må bli mer tålmodig og forsiktig hvis du vil bli mer respektert av familien og jevnaldrende.

Hvis stemningen rundt minnesmerket er dyster, kan dette forutsi at en av dine slektninger snart blir syk.

Hukommelse

Drømmer om et minne du har fra ditt våkne liv er tankene dine prøver å analysere en situasjon på nytt eller ytterligere huske minnet slik at du bedre kan huske det senere.

Hvis noe virker uhensiktsmessig med minne, kan dette tyde på at du må endre måter å ikke gjenskape minnets handling igjen. Prøv å lære av feilene dine. Det er det denne drømmen ber om.

Hvis du har problemer med å huske noe i drømmen din, antyder dette at du må gi slipp på et smertefullt minne du holder på. Det er best å tilgi og glemme å holde fast i dette minnet og fortsette å bli skadet av det.

Bedre

Hvis klærne dine er rene, antyder dette at du snart vil fullføre en oppgave. Hvis klærne er skitne eller stinkende, antyder dette at du vil benytte deg av en dårlig mulighet til å sette deg tilbake snart.

Å se opp hvilken type klær du reparerte, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Overgangsalder

Å drømme om at du går gjennom overgangsalderen antyder at du plager andre mennesker med problemene dine. Prøv å håndtere dine egne problemer først, og be deretter om hjelp senere hvis du fortsatt trenger det.

Å slå opp symptomer på overgangsalderen som du følte i drømmen din, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Menstruasjon

Å drømme om menstruasjon når du faktisk menstruerer, antyder at du må bli kvitt oppdemmede negative følelser. Ting kan av og til bli vanskelige, men du bør fortsatt finne tid til å slappe av. Hvis du er i godt humør i drømmen din, antyder dette at du har den kreative energien du trenger for å komme deg ut.

Hvis du ikke er på menstruasjonen når du har denne drømmen, kan dette tyde på at du er engstelig for at du ikke får mensen senere. Denne typen drøm er mer vanlig hos kvinner som er bekymret for at de kan være gravide. Dette er ikke et tegn på at du er eller ikke er gravid.

Hvis du går gjennom overgangsalderen når du har denne drømmen, innebærer dette at du føler deg energisk og full av liv. Dette er et godt drømmetegn.

Hvis du later som om du ikke er på din periode i drømmen din når du er i drømmen din (det spiller ingen rolle om du er på din periode i det virkelige liv eller ikke), så innebærer dette at du ofte later som om alt er i orden når du gjør vondt. Ikke vær redd for å vis dine sanne følelser .

425 engelnummer

Se Blod* for videre drømmesymbolikk.

Mentalt utfordret

Hvis du er mentalt utfordret i drømmen din (men ikke i det virkelige liv), kan dette tyde på at du føler deg som den rare. Du kan føle at du trenger å endre måter å bli akseptert av jevnaldrende. Dette er ikke et tegn på at du trenger å endre måter å bli akseptert av jevnaldrende, bare et tegn på lav selvtillit.

Hvis du ser noen som er mentalt utfordret i drømmen din, antyder dette at du ignorerer noen i ditt våkne liv. Det er på tide å slippe flere mennesker inn i livet ditt, selv om de er forskjellige enn deg.

Meny

Å lese en meny i drømmen din antyder at du vil ha flere valg i livet ditt for å utvikle deg selv som en person bedre. Legg merke til prisene og alternativene på menyen. Når du ser opp, kan disse tingene gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Kvikksølv(Element)

Å se kvikksølv i drømmen din spår at du vil møte ubehagelige endringer i nær fremtid forårsaket av andre mennesker.

Hvis du eller noen andre har kvikksølvforgiftning i drømmen din, antyder dette at du vil ha / har problemer med familien din. Prøv å holde deg på deres gode side så lenge du kan.

Kvikksølv(Planet)

I drømmen din, når du ser planeten, foreslår Merkur at du må bli mer bevisst på hva som er rundt deg. Prøv å forbedre kommunikasjonsferdighetene dine slik at du kan lære mer av andre mennesker. Jo mer du lærer, jo bedre kan du handle i det våkne livet ditt.

Mermaid / Merman

Hvis du er en kvinne som drømmer om en havfrue, innebærer dette at du er bekymret for at du ikke uttrykker din kvinnelighet nok. Du kan være forvirret om de feminine aspektene ved deg selv. Hvis du er en mann som drømmer om en havfrue, kan dette være på grunn av frykt for å være for feminin.

Å se en mann i drømmen din (uansett hvilket kjønn du har) innebærer at du føler at du ikke tilhører en gruppe; noe skiller deg fra alle andre.

Å drømme om merpeople kan bety at du er nervøs for å ha sex eller være intim med en annen person.

god

Det å føle seg glad i drømmen din er et tegn på lykke til! Du vil sannsynligvis ha en hyggelig fremtid, som bare vil vike for mer hyggelige ting og aktiviteter over en stund.

Mesh

Hvis du blir fanget i et nett, så antyder dette at du vil bli fanget på feil sted til feil tid, og fiendene dine vil dra nytte av dette på en eller annen måte. Du kan være omgitt av mennesker som ønsker å skade deg. Prøv å sortere de falske vennene dine ut av dine virkelige venner .

Hvis du kan komme deg ut av nettet, antyder dette at du vil være i stand til å unngå å få omdømmet ditt ødelagt ved å tenke og handle raskt når du er i trøbbel.

Rot

Å se et rot i drømmen din (uansett hva rotet er laget av) antyder at livet ditt er rotete for øyeblikket. Det vil hjelpe hvis du organiserer deg slik at du kan leve et mindre komplisert liv.

Beskjed

Å sende en melding i drømmen din antyder at du er i en ubehagelig posisjon i ditt våkne liv, og at du må finne en måte å snakke deg ut av det. Å motta en melding i drømmen din spår at du vil møte en endring i nærmeste fremtid. Å slå opp hva meldingen handler om, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Metall

Å se alt laget av metall i drømmen din antyder at du føler at du er en sterk person eller trenger å bli sterkere.

Å slå opp metallet eller hva metallet lager i drømmen din, kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Mikrofon

Å bruke en mikrofon i drømmen din antyder at du føler at du trenger å bli hørt. Prøv å gi uttrykk for dine ideer oftere og vær mer selvsikker om dem, selv om du ikke gjør det høyere.

Dette drømmeuttrykket kan også være et ordspill på navnet Mike, noe som tyder på at du må snakke med noen som heter Mike.

Mikroskop

Å se et mikroskop antyder at du vil møte mange små feil i nærmeste fremtid eller at du vil motta mange små belønninger. Dette avhenger av stemningen i drømmen og de andre aspektene av den.

Jordmor

Å se jordmor i drømmen din spår at du eller noen du bryr deg om vil bli syk eller veldig lei deg av noe.

Mile-Post

Å passere en milstolpe på veien antyder at du har passert et slags kontrollpunkt i målet ditt. Du er et skritt nærmere å fullføre målet ditt.

Hvis mileposten blir ødelagt på en eller annen måte, så er du et skritt lenger unna å fullføre målet ditt.

Å se opp retningen du går, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Militær

Hvis du har vært i militæret tidligere i ditt våkne liv, er denne drømmen sannsynligvis bare en representasjon av dine følelser mens du faktisk var i militæret.

Hvis du aldri har vært i militæret før, kan dette tyde på at du har en problem med autoritet . Du må kanskje bli mer disiplinert før du kan lære å respektere autoritetspersoner.

Del Med Vennene Dine: