Finn Ut Antall Engel

Skriftstidsskrifter for barn som bygger selvbevissthet og kreativitet

Denne listen over Skriftlige tidsskrifter for barn er litt annerledes enn mitt typiske boklister for barn . Å skrive i tidsskrifter gir ikke bare håndskriftpraksis. Journaling , enten det er daglig, ukentlig eller til og med bare en gang i blant, gir barna en følelse av prestasjon. Barn utvikler en god følelse av selvbevissthet og er i stand til å gi sine følelser og opplevelser stemme i et trygt, ikke-fordømmende rom. Jeg valgte barnejournalene for denne listen spesielt for deres evne til å gi skriveanvisninger for å utvikle et barns følelse av selvtillit, men også fordi noen av dem tilbyr kreative måter å se på skriveprosessen.

Skrive tidsskrifter for barn som fremmer emosjonell utvikling

Selv har jeg ført dagbok siden jeg var ni år gammel. Som voksen liker jeg å se tilbake på barndomsopplevelsene jeg trodde var viktig nok til å registrere for ettertiden. Jeg oppfordrer alle foreldre til å gi barna sine muligheten til å lage sin egen livskronikk. Tro meg, du vil også gjerne se tilbake på barnas minner.

(Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker)


Spørsmål og svar om dagen for barn: en treårsdagbok . Jeg så dette først i New York Public Librarys gavebutikk ( et farlig sted for lommeboken min ) og ble forelsket. Det kan være min favoritt av alle tidsskriftene som er samlet her. Hver side inneholder et spørsmål med plass nedenfor som er beregnet for et barn å skrive svaret i tre påfølgende år. Det vil være så gøy å se de forskjellige svarene når tiden går, og barn vil få en følelse av hvordan deres smak, interesser og liv har endret seg og vokst.


Ødelegg denne journalen . Denne er ikke spesielt for barn, men jeg de vil elske den, og er flott for aktive barn som kanskje ikke vil sette seg ned og skrive. Hver side har instruksjoner for å få journalister til å være destruktivt produktive! Kreative instruksjoner inkluderer ting som, 'stikk hull på denne siden med en blyant', 'finn ut en måte å feste disse to sidene sammen', 'tegn en linje mens du er i bevegelse.' Denne journalen vil være veldig gøy for barn som er fulle av rastløs energi.


Velg Kind Journal: Gjør en fantastisk ting hver dag . Basert på populariteten til boken, Lure på, denne tidsskriftet oppfordrer barn til å skrive ned tankene sine om å vise medfølelse med andre. Hver dag stiller et spørsmål om å vise godhet, eller hvordan barnet er i den mottakende enden av andres slags gjerning, og gir sitater fra Lure på som inspirasjon.

Kindness journal sider fra Wonder journal


642 ting å skrive om: Young Writer's Edition. Dette er en skrivedagbok som vil vare lenge! Det er også et godt valg for glupske forfattere. Kreative skrivemeldinger oppfordrer barna til å la fantasien løpe løpsk, og plassen til skriving varierer fra hele til kvart sider.

engel nummer 100

Inne i journalen for barn


Me: A Compendium: A Fill-in Journal for Kids Dette er en utmerket skrivedagbok for barn som blir skremt av ideen om å skrive store mengder tekst. Tidsskriftets dristige grafiske design inviterer den unge forfatteren til å svare på enkle, men kreative spørsmål, og gi dem muligheten til å utvide tankene eller illustrere ideene. Det er også et godt valg for veldig unge forfattere.

meg journal


Dette Smash Mini Folio er en så morsom idé og en perfekt måte for barna å beholde alle de så viktige suvenirene og biter av efemera de ser ut til å være så flinke til å samle på. Barnas 'knuser' gjenstander mellom sidene for sikker oppbevaring med den spesielle limmarkøren. Det inkluderer ikke omfattende beskjeder som mange av de andre tidsskriftene på denne listen, men det er flott for barn som kanskje foretrekker scrapbooking fremfor skriving.


Reisedagen min . Hvis barna dine har problemer med å skrive om reiseopplevelsene sine uten spesifikke skriveanvisninger, er dette et godt reisetidsalternativ.

reisedagbok for barn


Riv på siden !: Eventyr i kreativ skriving . For flere år siden satte forlaget meg denne utmerkede boka til gjennomgang. Den inneholder skriveanvisninger og inspirasjon for å få barna til å skrive på uvanlige og kreative måter. Kiddo har nettopp begynt å gjøre noen av aktivitetene, og jeg synes det virkelig åpner fantasien hans. Jeg anbefaler det på det sterkeste for barn i alderen 7 år og oppover ( forlaget anbefaler alderen 9 år og oppover ). Forfatteren skrev også en ledsagerbok, Leap Write In!: Eventyr i kreativ skriving for å strekke og overraske ditt enestående sinn . Inside Rip the Page


Journal Sparks: Fire Up Your Creativity with Spontaneous Art, Wild Writing, and Inventive Thinking. Dette er egentlig ikke en journal, men en ledsagerbok for å oppmuntre journalisten til å kombinere skriving med kunst for å utforske hvordan de kan uttrykke seg. Boken inneholder omfattende instruksjoner for interaktiv journalføring, med poesi, collage, akvarell, gratis skriving og mer.

informasjonsbøker for 4. klassinger

journalside

komposisjonsbok

Jeg ville være villig hvis jeg ikke nevnte økonomien i beredskap komposisjonsbok . Du kan kjøpe den tradisjonelle, svarte, boken for under $ 5, eller du kan til og med få 100% resirkulert papirversjon. Hvis barna dine dekorerer det med klistremerker, collageartikler eller dekker det med kunsten sin, gir det dem en følelse av eierskap og oppfordrer dem til å knekke ryggraden og begynne å skrive.

Flere journalideer:

Kreative journalideer

Hvordan hjelpe førskolen din med å starte en journal

Finmotorisk praksis med journalføring for barn

Håndlagde tidsskrifter

18. februar stjernetegn

Jeg skal legge igjen dette innlegget med en side fra Kiddos journal fra jeg er 4 år. Dens sinnssyke får meg fortsatt til å smile.

journalside

Del Med Vennene Dine: