Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (10): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S ord: Side 10 - Stare to Stone Mason

Dream Dictionary of S words - Side 10

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

InnholdS Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

tilstand - Drømmer om at du stirrer på noe

Å drømme om at du stirrer på noe eller noen kan foreslå at du må se nærmere på den våkne livssituasjonen din for å forstå det bedre.

Å stirre på noe, men ikke gjøre noe annet, kan tyde på at du lar livet gå forbi deg. Du må ta grep hvis du vil at ting skal endring i ditt våkne liv.

Hvis noen stirrer på deg i drømmen din, kan dette tyde på at du ønsker at noen vil legge merke til deg i ditt våkne liv. Denne drømmen kan alternativt antyde at du føler at du bare blir lagt merke til for dine feil. Uansett kan dette være et tegn på lav selvtillit.

Sjøstjerne

Å se en sjøstjerne i drømmen din kan antyde at du må ta litt tid for å la følelsene dine gro.

Denne drømmen kan alternativt foreslå at du må velge mellom mange forskjellige alternativer, noe som sannsynligvis stresser deg i ditt våkne liv.Stjerner

Å se en klar himmel full av stjerner kan være et spådom om god helse og generelt lykke til å komme deg snart. Hvis stjernene er kjedelige eller merkelig farget, kan dette i stedet forutsi at uflaks og tristhet vil komme din vei.

Hvis stjernene blinker, kan dette tyde på at noe rart vil skje i nærmeste fremtid. Dette vil sannsynligvis også føre til en endring i livet ditt. Det er viktig å merke seg at en merkelig forandring i livet ditt ikke er et tegn på at det er en dårlig forandring.

Sulte

Noen ganger kan det hende at du drømmer om at du sulter fordi du er sulten når du våkner. Hvis dette ikke er tilfelle for deg, se drømmetolkningen nedenfor.Å drømme om at du sulter kan antyde at du jobber med et prosjekt som sannsynligvis ikke gir deg fortjeneste i det våkne livet ditt. Du kaster bort tiden din på noe.

Hvis noen andre sulter, kan dette tyde på at du føler deg sultet etter oppmerksomhet eller penger. Dette kan tyde på at du ikke bruker nok tid med vennene dine, eller at du ikke har nok penger til å klare deg. Dette er et tegn på at det sosiale eller økonomiske livet ditt lider.

Stasjon

Å være på en stasjon i drømmen din kan antyde at du er i en tid i livet ditt der du må ta mange beslutninger. Dette kan være et tegn på at du må være på et sted en stund for å ta deg tid til å tenke på hva du skal gjøre videre.Statistikk

Å se statistikk i drømmen din kan tyde på at du jobber med å bestemme ditt våkne liv. Du veier alle fordeler og ulemper. Du prøver å samle så mye informasjon du kan før du tar ditt valg.

Statue

Å se en statue i drømmen din kan antyde at du ikke har nok energi til å gjøre noe meningsfylt. Du kaster bort tiden din på ting som ikke er ekte. Hvis du ikke endrer deg, vil du sannsynligvis bli skuffet over deg selv.

Å slå opp hva statuen skulle være, kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Stjele

Å drømme om at du eller noen andre stjeler noe, kan tyde på at du mister grepet om din moral. Du lar dine negative egenskaper skille seg ut i stedet for de gode.

Hvis du blir beskyldt for å ha stjålet, men du stjal faktisk ikke, kan dette tyde på at du føler at andre ikke forstår deg i ditt våkne liv. Disse misforståelsene vil trolig føre deg i trøbbel før.

Hvis du anklager noen andre for å ha stjålet, antyder dette at du kommer til konklusjoner for fort. Prøv å ikke dømme andre for hardt, ellers vil det sosiale livet ditt lide på grunn av det.

Å slå opp hva som er stjålet kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Damp

Å se damp i drømmen din kan tyde på at du har å gjøre med intense eller kompliserte følelser i ditt våkne liv. Det ville hjelpe hvis du fant en måte å behandle disse følelsene på for å slippe dem ut sunne. Dette kan antyde at du må slippe litt damp for å lette den følelsesmessige spenningen i ditt våkne liv.

Stål

Å se stål eller noe laget av stål kan tyde på at du er sterk som stål eller trenger å bli sterkere som dette metallet.

korte dikt for grunnskoleelever

Bratt

Å drømme om at du skal opp noe bratt, kan tyde på at du møter mange utfordringer i ditt våkne liv. Du må jobbe hardt for å fullføre oppgaven eller mål du jobber med .

Hvis du gjør noe bratt, kan dette tyde på at du går til et problem eller en oppgave på feil måte. Du må endre metodene dine hvis du vil fullføre målet ditt eller løse problemet ditt.

Å se opp den bratte tingen i drømmen din kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Styre(Dyr)

En styring kan representere tradisjonelle maskuline trekk som kraft, styrke, besluttsomhet og sinne, vold og primære seksuelle ønsker. Denne drømmen kan antyde at du tar på deg disse negative egenskapene eller får noen av de positive.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Ratt

Å se et ratt i drømmen din kan antyde at du må bestemme ditt våkne liv og gjøre det snart. Denne drømmen antyder også at du har potensial til å gå dit du vil.

Se Bil* for videre drømmesymbolikk.

Stilk

Å se stammen til en plante i drømmen din kan tyde på at du har en sunt støttesystem hvis varen er i god form eller trenger å gjøre noe for å få et sunt støttesystem hvis stammen er støttet av noe eller i dårlig form.

Hvis varen er ødelagt, kan dette tyde på at du føler deg svak i ditt våkne liv. Du trenger noen eller noe for å støtte deg slik at du kan ha det bra igjen.

Å slå opp planten som hadde stammen i drømmen din, kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Bratt

Å se et kirketårn i en kirke kan tyde på at uflaks vil komme din vei. Denne uflaks vil sannsynligvis ha form av sykdom.

Hvis kirketårnet er ødelagt, kan dette tyde på at noen du kjenner vil dø snart. Dette kan være en symbolsk død, som en venn som er død for deg i stedet for bokstavelig død.

Hvis du prøver å klatre opp tårnet, kan dette antyde at hindringer vil komme i veien når du prøver å fullføre målene dine, men du vil overvinne dem. Men hvis du faller mens du prøver å klatre, kan dette tyde på at uflaks kommer til deg når du prøver å nå dine mål, og du vil kanskje ikke være i stand til å overvinne disse tingene på grunn av dårlig helse eller dårlig virksomhet .

Steg

Drømmer om at du skal opp, trinn kan antyde at du jobber mot dine mål i jevnt tempo. Å vite dette bør hjelpe til med å lindre noen bekymringer om at du har hatt dette problemet.

Hvis du går ned trinnene, kan dette tyde på at du faller tilbake på målene dine. Du må jobbe hardere eller på en annen måte hvis du vil fullføre målene dine.

Hvis du faller ned trinnene, kan dette antyde at ting utenfor din kontroll vil føre til at du får tilbakeslag i målene dine. Det er sannsynligvis ingenting du kan gjøre for å forhindre dette.

Se Trapp* for lignende drømmesymbolikk.

Stegfar

Å se stefaren din i drømmen din endrer betydning avhengig av forholdet til ham. Hvis du har en sunt forhold med ham, så kan dette tyde på at du får respekt i ditt våkne liv. Hvis forholdet til ham ikke er sunt, kan dette tyde på at du har problemer med enten din egentlige stefar eller en annen autoritetsperson i det våkne livet ditt.

Hvis du ikke har en stefar, kan dette tyde på at du kan føle at noen respekterer faren din.

Stemor

Å se stemoren din i drømmen din kan antyde at du har problemer med en morsfigur i ditt våkne liv eller har et problem å oppføre deg som en mor selv.

Hvis du ikke har en stemor, kan dette tyde på at du kan føle at noen snakker ned til moren din.

Steg søsken

Å se stesøsken eller stesøster i drømmen din kan antyde at du blir irritert av noe eller noen i ditt våkne liv. Du kan sannsynligvis ikke ignorere denne tingen som irriterer deg.

Forholdet du har til stesøsken vil også legge til mer symbolikk i denne drømmen. Har du et godt eller dårlig forhold til dem? Jo verre forholdet er, desto vanskeligere blir det å stå irritasjonen i ditt våkne liv.

Se Familie* for videre drømmesymbolikk.

Sterilisere

Å drømme om at du steriliserer kan tyde på at du trenger å rydde opp i rotete følelser som kompliserer livet ditt. Prøv å komme deg ut av dine negative følelser for å gi plass til sunne.

Å se på hva du steriliserer, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Steroider

Å bruke eller se steroider antyder at du leter etter den enkle veien ut noen prosjekter . Dette vil sannsynligvis forårsake mer problemer enn godt for deg i det lange løp.

Stetoskop

Å se eller bruke et stetoskop i drømmen din kan tyde på at dine ønsker og håp ikke vil gå som du ville ha dem til å gå. Du mister sannsynligvis troen på disse tingene.

engel nummer 213

Denne drømmen kan tyde på at du må lytte til hjertet ditt nærmere når det gjelder kjærlighetssaker. Hvis du ikke gjør det, vil kjærlighetslivet ditt bli mer komplisert enn det trenger å være.

Pinne

Å se en pinne kan forutsi at uflaks vil komme inn i ditt våkne liv.

Se Tre* for videre drømmesymbolikk.

Stiv

Å drømme om at du føler deg stiv kan tyde på at du er ukomfortabel med noe som skjer i ditt våkne liv. Du kan føle deg stresset eller ellers ubehagelig i ditt våkne liv .

Dødfødt

Å drømme om et dødfødt barn kan antyde at noe i ditt våkne liv stresser deg på en måte du ikke kan takle deg selv. Du bør be om hjelp fra dine venner eller kjære, slik at du kan klare det gjennom problemet ditt.

Se Baby* for videre drømmesymbolikk.

Stilter

Å gå på stylter i drømmen din kan antyde at du er på et godt sted i arbeidet ditt eller i din rikdom, men du er ikke på et stabilt sted. Du må legge til mer balanse i livet ditt hvis du vil beholde din høye posisjon.

Hvis du faller av styltene dine, kan dette tyde på at din tillit vil føre til at du faller. Ikke len deg for mye på andre, ellers kan de svikte deg.

Brodd

Å drømme om at du blir stukket av noe kan tegne at uflaks vil komme i nærmeste fremtid. Denne uflaks kommer sannsynligvis inn ditt sosiale liv eller elsker livet.

Når du ser opp hva som stikkes, kan du også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Stinke

Å drømme om at noen eller noe stinker, kan tyde på at du ikke er på et godt sted å vokse som person. Du må finne et annet miljø for deg å vokse.

Aksjemarked

Å drømme om aksjemarkedet kan antyde at du er en person som liker å ta risiko. Du liker det ukjente.

Hvis aksjemarkedet krasjer, kan dette tyde på at det nå er en dårlig tid å risikere. Det er mer sannsynlig at du blir skuffet enn hyggelig overrasket hvis du gjør dette nå.

Strømper

Å drømme om å ha på seg strømper kan tyde på at du får glede av umoralske eller uklare ting. Du henger sannsynligvis med feil slags mennesker. Jo dårligere form som strømpene er i, jo verre har dine handlinger og tanker sannsynligvis vært. Du føler deg kanskje skyldig over dette. Hvis du har på deg elegante strømper, kan dette tyde på at du blir tiltrukket av feil person for deg. Dette kan være en advarsel om at du må være mer kresen om hvem du valgte å være involvert i.

Mage

Å fokusere på magen din kan tegne at du føler deg nervøs for noe som skjer i ditt våkne liv.

Hvis magen din gjør vondt, kan dette tyde på at det skjer noe i det våkne livet du ikke godkjenner. Noe gjør deg syk i magen. Hvis du kan gjøre noe med dette, vil det sikkert hjelpe. Hvis ikke, må du vente på det.

Hvis du er overvektig i denne drømmen, kan dette tyde på at du må endre måten du spiser hvis du vil bli sunnere. Hvis du ikke endrer deg, vil helsen din sannsynligvis bli verre. Hvis du er mye tynnere enn du er i ditt våkne liv, antyder denne drømmen at du trenger å trene mer hvis du vil bli sunnere .

Se Kropp* for videre drømmesymbolikk.

Stein

Å se steiner i drømmen din kan tyde på at livet ditt er vanskelig i mange forskjellige måter .

Hvis du går på eller rundt steiner, kan dette tyde på at du går en komplisert sti i ditt våkne liv. Du kan føle at du har mye å gjøre før du kan nå målene dine.

Jo mindre steinene er, jo mindre er problemene som irriterer deg i ditt våkne liv. Ikke kast bort tiden din på å bli plaget av disse tingene. Det er sikkert bare å forårsake frustrasjon i stedet for å hjelpe deg.

Hvis du kaster stein på noen, kan dette tyde på at du har problemer med å inneholde de negative følelsene dine. Du tar dem ut på andre. Selv om de fortjener det, er dette fortsatt noe du bør prøve å ikke gjøre.

Stone Mason

Å se en steinmester arbeide kan antyde at du vil bli møtt med skuffelse i nærmeste fremtid.

Hvis du er en steinhugger i drømmen din, kan dette tyde på at arbeidet ditt vil bli ubemerket, noe som sannsynligvis vil få deg til å bli lei deg dine kolleger og venner. Dette kan noen ganger også føre til uflaks i det sosiale livet ditt.

Del Med Vennene Dine: