Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (2): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S-ord: Side 2 - Scab to Scythe

Dream Dictionary of S words - Side 2

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

InnholdS Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

Skorpe - Ser en skorpe i drømmen min

Å se en skorpe i drømmen din antyder at du prøver å komme deg etter en følelsesmessig sår . Hvis du plukker skorpen din, kan dette tyde på at du har gått på å helbrede tankene dine på alle feil måter. Noen ganger må du la ting være og forsvinne alene.

Se Hud* for videre drømmesymbolikk.

Skede

Å drømme om en skede uten sverd betyr at noen problemer vil bli avgjort uten konflikt. Å drømme om et sverd uten skabb kan bety at muligheten for en fredelig løsning blir mindre sannsynlig på grunn av sinne.

Se Sverd* for lignende drømmesymbolikk. Se Våpen* for videre drømmesymbolikk.

Stillas

Stillas i drømmer symboliserer ofte unnlatelse av å nå et mål, uavhengig av om drømmeren går opp eller ned på stillaset. Å gå opp på et stillas betyr vanligvis at personen blir urettferdig anklaget for urettferdige forhold. Å gå ned et stillas betyr ofte at personen har blitt eller vil bli tatt faktisk gjør noe urettferdig eller uærlig. Å falle fra et stillas er vanligvis et tegn på ordninger som gir bakslag og skader planleggeren.Scald Head

Denne lidelsen representerer ofte effekten av sykdom, som dårlig humør eller fravær fra plikt. Vurder om det er drømmerens hode eller noen andre som manifesterer denne sykdommen.

Skålding

Å bli skåldet i en drøm betyr ofte at vanskelighetene med å oppnå et mål, i det minste en stund, kan synes å oppveie oppnåelse av målet .

Å slå opp kroppsområdet der du er skåldet, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.Vekter(Balansere)

Veievekt er ofte et tegn på overveielse som viser at drømmeren vil være nivåhodet og bare i fremtidige beslutninger. Tenk på hva som veies.

Denne drømmen kan antyde at livet ditt er i ubalanse. Du må gjenopprette balansen i livet ditt hvis du vil bli en lykkeligere og mer vellykket person.

Vekter(på dyr)

Fisk og reptilskala representerer beskyttelse eller en følelse av sikkerhet. Disse kan representere barrierer som du legger rundt deg selv, slik at du kan føle deg bedre. Når du gjør dette, lar du imidlertid ikke andre komme inn. Prøv å finne en mellomvei til dette problemet, og du er sikker på at du har det bedre.Å slå opp fisken eller reptilet som hadde skalaene, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Hodebunn

Å se hodebunnen i en drøm kan tyde på at du har tenkt hardt på noe nylig. Du har en melding om at du trenger å komme deg ut. Det ville hjelpe hvis du gjorde dette så snart som mulig for å avlaste fremtidig hodepine med dette problemet.

Å se at noen har blitt hodebunnen kan tyde på at du føler at noen er det tappe energien din . Det kan være lurt å ta en pause fra denne personen for å lade deg selv.

Se Hode* for videre drømmesymbolikk.

Skandale

Skandaler forutsier ofte bedrag, vanligvis på grunn av drømmerens dårlige valg i ledsagere eller hobbyer. Dette kan også forutsi uflaks i virksomheten og kjærlighet.

Hvis du drømmer om at skandalen i drømmen din handler om, kan du foreslå at du er omgitt av mennesker som ikke respekterer deg. Nå er det en god tid å tilbringe tid med venner du kan stole på, i stedet for venner som du vet er sladder.

Se Sko * for videre drømmesymbolikk.

Skanner

Å bruke en datamaskanner i drømmen din innebærer at du ikke har opptrådt veldig opprinnelig i det siste. Du kopierer kanskje andres ide eller deler av deres personlighet.

Denne drømmen kan alternativt foreslå at du må analysere deg selv. Skann deg selv og finn ut hva du bør ha med deg selv og hva slags ting du bør endre.

Arr

Et arr kan representere et smertefullt minne fra fortiden din som du fremdeles holder fast ved. Dette kan tyde på at du ikke har helbredet fra noen følelsesmessige traumer. Den beste måten å helbrede dette emosjonelle arr er å slutte å leve i fortiden og fokusere på nåtiden.

Slå opp hvor bilen din er eller begrepet Hud* kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Skarabé

Å se en skarabé i drømmen din kan antyde at du er en sterk person som kan tilpasse seg dine omgivelser. Du er en fleksibel person, og du vil sannsynligvis trenge å bruke denne ferdigheten snart.

Skarabéen kan også representere din følelse av aldring eller døende. Hvis du føler deg bra når du ser feilen, kan dette tyde på at du ikke er redd for den. Hvis feilen avsky deg, vil du kanskje endre hvordan du ser på aldring.

Se Feil * for videre drømmesymbolikk.

Knapphet

Knapphet i en drøm kan være bokstavelig bekymring over rikdom eller en symbolsk fremstilling av tristhet i hjemmet. Du er sannsynligvis bekymret for at du må gå uten å ha nok.

Å slå opp den knappe tingen i drømmen din vil sikkert gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Skremme

Å være redd i drømmen din kan representere andre negative følelser, som ikke nødvendigvis trenger å være følelser av frykt, i ditt våkne liv. Du kan føle at du ikke er god nok til å gjøre noe, at du ikke kan kontrollere følelsene dine, eller at du er usikker på hva du gjør.

Å være redd for noe i drømmen din kan også representere sinnefølelse i ditt våkne liv. Å konfrontere disse følelsene i det våkne livet ditt er en fin måte å få dem til å forsvinne i drømmene dine.

fugleskremsel

Fugleskremsel representerer frykt og tristhet. Du er sannsynlig går gjennom en vanskelig tid i ditt våkne liv. Vet at denne kampen ikke vil vare evig. Du vil være i stand til å overvinne denne følelsen til slutt.

Skjerf

Skjerf, så uskyldige som de er, representerer måtene du er begrenset i ditt våkne liv. Du kan føle at noen andre kontrollerer måten du lever eller hvordan du uttrykker deg.

Egentlig kan bruk av skjerf antyde at du må bli mer uavhengig. Du er for fokusert på hvordan andre kan oppfatte dine handlinger. Ikke bekymre deg for hva andre synes om deg; fokuser på hvordan du har det og hvordan du best kan uttrykke dine følelser.

Skarlagensfeber

Mens enhver sykdom i en drøm kan være en bokstavelig advarsel om dårlig helse i livet , Scarlet Feber i en drøm symboliserer ofte å være prisgitt en motstander eller konkurrent. For at noen skal dø av lidelsen, forutsier det ofte dårlig spill av en konkurrent.

Septer

I en drøm representerer septeret makt med vilje gitt til en leder. Tenk på hvem som holder septeret eller hvem som gir den til hvem.

Hvis du holder på septeret, kan dette bety at du kommer av som en pålitelig person. Vennene og kollegene dine kan enkelt respektere deg. Du har karisma for å fortelle andre hva de skal gjøre, men respekten for å behandle dem som dine like.

Hvis noen andre holder septeret, kan dette tyde på at du er mer en tilhenger enn en leder. Du jobber sannsynligvis bedre når du blir fortalt hva du skal gjøre, i stedet for å trenge å fortelle andre hva de skal gjøre. Dette er verken et positivt eller et negativt tegn.

Skole

Hvis drømmeren kommer tilbake til skolen i sin nåværende alder, representerer det ofte stor mental prestasjon. Derimot representerer lærerskolen å ønske denne typen prestasjoner, men å ha andre mer presserende verdslige bekymringer i veien. Å drømme om å gå på skole i ungdommen eller besøke skolen der man en gang lærte, er vanligvis dårlige tegn på at livskamper vil få drømmeren til å lengre etter enklere dager.

Forsker

Å drømme om at du er forsker kan foreslå at du har potensialet til å være mer kreative og utdannet. Men hvis du skal lage noe, må du fortsatt bruke logikk for å gjøre det. Bruk gjerne fantasien din; sørg for at du bruker logikk når du faktisk prøver å gjøre noe med det.

Saks

Saks kutter og river ting fra hverandre, og representerer så ofte separasjon og uenighet i en drøm. Dette representerer oftest argumenter du har med vennene dine, familiemedlemmer eller romantiske partnere.

Skarp saks kan antyde at du jobber hardt med problemet du har, selv om du får et slag mot følelsene dine. Du må være sterk og holde ut hvis du raskt vil løse dette problemet.

Kjedelig saks antyder at problemene dine blander seg. Fordi du kan ha mange problemer knyttet til hverandre, er det sannsynligvis vanskeligere å løse dem enn andre problemer. Du må jobbe sakte og forsiktig hvis du vil løse disse problemene.

Skjenne

Å bli skjelt ut i en drøm antyder at du faktisk har blitt skjelt ut i den siste tiden. Du har sannsynligvis gjort noe nylig som du burde ha / ville ha blitt skjelt ut tidligere. Du kan føle at du ikke kan gjøre dette på grunn av den negative reaksjonen som andre har hatt på det tidligere.

Scooter

Å se en scooter antyder at du er fornøyd med ditt våkne liv. Du er fornøyd med stillingen din på jobben og i ditt sosiale liv. Dette er en godt tegn .

Hvis du kjører på scooteren, antyder dette at du må legge til mer balanse i livet ditt. For å gjøre dette må du ta flere beslutninger på egen hånd. Du kan imidlertid fremdeles gjøre dette på en bekymringsløs måte; dette er ikke en drøm som er verdt å bli stresset over.

1. desember stjernetegn

Resultat

Å se en poengsum i seg selv betyr lite; hva poengene er betyr mer. Hvis du taper, antyder dette at du har lav selvtillit. Hvis du vinner, har du høy selvtillit. Slå opp tallene som var på resultattavle kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk .

Skorpionen

Skorpionfolk har ofte egenskapene til å være bestemt, tålmodig, snill og fleksibel. Å se en av disse menneskene i drømmen din kan tyde på at du må ta på deg noen av disse egenskapene for å løse et problem som pågår i ditt våkne liv.

Skorpion

Skorpioner representerer svik. Hvis drømmeren dreper skorpionen, vil drømmeren seire mot noe triks. Hvis drømmeren ikke klarer å drepe Scorpion eller blir bitt av Scorpion, vil sammensvorne få overtaket.

Se Feil * for videre drømmesymbolikk.

Utklippsbok

Å drømme om en utklippsbok betyr ofte at drømmeren snart vil møte et ubehagelig selskap og ønske seg gamle tider.

Prøv å huske hva innholdet i utklippsboken er. Dette kan hjelpe deg med å finne ut hva drømmen din betyr.

Se Fotografier * for videre drømmesymbolikk.

Ripe

Å skrape i en drøm symboliserer ofte bitterhet eller små uenigheter. Tenk på hvem som klør på hvem. Hvis hodet blir skrapt, symboliserer det vanligvis at drømmeren blir plaget av folk som prøver å dra nytte av dem.

Slå opp der du ble riper og slå opp begrepet Hud* kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Hyle

Skriking i drømmen din kan antyde at du har oppdemmet negative følelser i ditt våkne liv. Du prøver å uttrykke disse følelsene i drømmen din, siden du kanskje ikke vet hvordan du skal uttrykke disse følelsene i ditt våkne liv .

Hvis du prøver å skrike, men ingen lyd kommer ut, kan dette tyde på at du er frustrert over dine sinte følelser. Du kan føle at andre ikke tar hensyn til disse følelsene, noe som gjør dem enda vanskeligere å komme seg ut.

Hvis noen andre skriker i drømmen din, kan dette tyde på at noen i ditt våkne liv trenger din hjelp med noe.

Skrik ugle

Synet eller lyden av en skrikugle er ofte et varsel om plutselige dårlige nyheter, ofte om sykdom eller død.

Se Fugl og Ugle* for videre drømmesymbolikk.

Skru

Å drømme om skruer betyr ofte krevende oppgaver fremover, som må utføres med flid. Dette gjelder sannsynligvis oppgaver du må håndtere på arbeidsplassen.

Manus

Å lese eller skrive et manus i drømmen din representerer måten du handler på ditt våkne liv . Hovedpersonen i dette skriptet representerer oftest drømmeren. Prøv å huske egenskapene til hovedpersonen i manuset. Hvis du har det bra, kan dette være et tegn på høy selvtillit. Hvis du ikke gjør det, kan denne drømmen bety at du trenger å skrive om din personlighet.

Bla

Ruller representerer utdanning, potensial og vekst. Du har makten til å bli en mer utdannet og bedre person. Alt du trenger å gjøre er å ta det første skrittet for å bli en bedre versjon av deg selv.

Skulptør

Å se en billedhugger i drømmen din kan antyde at du sannsynligvis begynner å gjøre noe du liker, men denne tingen vil være mindre prestisjefylt enn hva du nå gjør. Det vil være opp til deg å bestemme om du bryr deg om omdømmet ditt nok til å gjøre det du liker, eller å gjøre det andre forventer at du skal.

Hvis du er forelsket i en skulptør, forutsier dette lykke til i kjærlighet. Du vil sannsynligvis være sammen med noen som har høy virksomhet eller sosial status.

Skulptur

Å se en skulptur i drømmen din er et tegn på at du ikke ser ting tydelig i ditt våkne liv. Du er sannsynligvis i fornektelse over noe.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du viser deg frem i et negativt lys. Vis folk dine positive personlighetstrekk, så vil du være mye mer sannsynlig å få venner og få et bedre rykte.

Å slå opp hva skulpturen skal være kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Skum

Å se avskum er en spådom du vil bli skuffet over ditt sosiale liv . Det er sannsynlig at du vil gjøre noe som vil ende opp med å flau deg selv.

Scythe

Å se en ljå i en drøm er et tegn på uflaks. Dårlig helse eller skade vil sannsynligvis oppstå kort tid etter en drøm med en ljå i seg.

Hvis ljåen er gammel, ødelagt eller rusten, kan dette i stedet antyde at du vil ha det uflaks i ditt sosiale eller næringsliv .

Del Med Vennene Dine: