Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (13): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S ord: Side 13 - Svelg til sirup

Dream Dictionary of S words - Side 13

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

Innhold

S Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

Svelg (Handling) - Å svelge noe i drømmen din

Å svelge noe i drømmen din kan tyde på at du tapper opp følelsene dine i det våkne livet ditt. Du må uttrykke følelsene dine hvis du vil at andre skal forstå hvordan du har det.

Å slå opp det du svelger, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Svelg(Fugl)

Å se en svelge i drømmen din kan forutsi det fred og lykke i hjemmelivet ditt vil komme til deg snart.

Hvis svelgen er død, forutsier dette i stedet at uflaks og tristhet snart vil komme inn i ditt våkne liv.

Se Fugl* for videre drømmesymbolikk.

Sump

Å se eller være i en sump i drømmen din kan tyde på at hindringer kommer i veien for målene dine i det våkne livet ditt. Du er sannsynligvis usikker på hva du bør gjøre for å fullføre målene dine. Inntil du finner ut en måte å komme forbi både hindringene og forvirringen, vil du sannsynligvis bli skuffet over deg selv.

Hvis du er i en klar sump, kan dette tyde på at du fokuserer på ting som underholder deg i stedet for ting som hjelper deg med å nå dine mål. Du har alle verktøyene du trenger for å fullføre målene dine; du må sette planen din i bruk.

Svanen

Å se en hvit svane kan antyde at lykke til kommer i nær fremtid. Dette er en god tid å bli begeistret for endring som er i ferd med å komme i ditt våkne liv. Hvis svanen er svart, kan dette tyde på at du vil finne glede og lykke i ditt våkne liv, men du vil finne det på umoralsk vis.

Hvis svanen flyr, antyder dette at glede kommer i din nærmeste fremtid.

Å se en død svane kan forutsi at ulykke vil komme inn i ditt våkne liv om kort tid.

Se Fugl* for videre drømmesymbolikk.

Sverm

Å se en sverm av noe i drømmen din kan antyde at tankene dine er fylt med negativ energi. Det ville hjelpe hvis du fikk ut denne energien på en sunn måte før du tok den ut på andre på en negativ måte.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du føler at mange mennesker er imot deg. Du må jobbe hardt for å overvinne disse menneskene, forutsatt at trusselen du tror de utgjør er reell.

Å se på hva som utgjør svermen kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Hakekors

Siden nazistene vedtok det som symbol, har hakekorset vært kjent for å representere hat og andre negative følelser. Hvis du ser dette symbolet i drømmen din, kan dette tyde på at du har for mange negative følelser i deg selv. Det ville hjelpe hvis du fant en måte å få disse følelsene ut av systemet ditt sunt før du tok dem ut på noen på en negativ måte.

SWAT Team

Å se et SWAT-team i drømmen din kan antyde at du har å gjøre med en veldig stressende situasjon i ditt våkne liv. Du må handle forsiktig hvis du vil manøvrere deg i situasjonen uten å gjøre det verre.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du prøver å beskytte deg mot deg selv. Du kan ha noen følsomme følelser som du ikke kan bli enige med ennå, så tankene dine holder dem borte fra ditt bevisste sinn til du er klar til å møte dem.

Sverge

Å drømme om at du sverger, kan antyde at det ikke går bra i det sosiale livet ditt for øyeblikket. Kollegene dine tror kanskje at du har en dårlig personlighet. Hvis du ikke endrer hvordan du snakker til andre, vil du sannsynligvis ikke få flere venner.

Hvis din romantiske partner sverger i drømmen din, kan dette tyde på at du kanskje tenker det verste av dem for øyeblikket. Du er sannsynligvis mistenksom overfor dem av en eller annen grunn. Dette er bare en visualisering av disse tankene, ikke et tegn på at partneren din faktisk gjør noe galt i det virkelige liv.

Hvis noen andre sverger i drømmen din, kan dette tyde på at noen eller noe på arbeidsplassen din gir deg problemer eller irritasjoner. Hvis du ikke kan få denne personen eller denne tingen til å samarbeide, vil du sannsynligvis ikke finne ro på jobben når som helst snart.

lese høyt kapittelbøker for første klasse

Svette

Svetting i drømmen din kan tyde på at du føler deg spesielt nervøs eller stresset over noe i ditt våkne liv. Denne drømmen kan antyde at du må ta deg litt tid til å slappe av og kjøle deg ned.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du sliter på din vei til suksess. Denne drømmen kan være en oppmuntring, noe som tyder på at du må jobbe litt hardere for å nå dine mål.

Genser

Å ha på deg en genser i drømmen din kan innebære at du føler deg varm og elsket i ditt våkne liv. Du kan stole på at dine venner og kjære er der når du trenger dem. Du er fornøyd i det sosiale livet ditt.

501 nummer

Se Skjorte* for videre drømmesymbolikk.

Genserbutikk

Å drømme om at du er i en svettebutikk kan antyde at du er misfornøyd med noe aspekt av det våkne livet ditt, mest sannsynlig arbeidslivet ditt.

Denne drømmen kan også antyde at du føler deg under-verdsatt i noen områder av livet ditt, sannsynligvis også i arbeidslivet ditt.

Feie

Å drømme om at du feier kan tyde på at ting i hjemmet ditt går bra for øyeblikket, eller dette kan sees på som et tegn på at ting i dette området av livet ditt vil gå bra om kort tid.

Hvis noen andre feier i drømmen din, kan dette tyde på at du er mistenksom mot noen du kjenner i ditt våkne liv. Du tror kanskje at de prøver å feie noe under teppet.

Hvis gulvene ser ut som de må feies, men ingen feier dem, kan dette tyde på at noe eller noen i ditt våkne liv irriterer deg. Hvis du ikke kan få denne irritasjonen til å stoppe, vil du sannsynligvis bli bekymret av det mer og mer når det fortsetter.

Søt

Å smake på noe søtt i drømmen din kan tyde på at det går bra i virksomheten og det sosiale livet ditt. Du vil sannsynligvis få skryt på grunn av dine glatte kommunikasjonsevner og din behagelige oppførsel.

Hvis du har en søt smak i munnen din, men ikke liker det, kan dette tyde på at du ikke snakker vennlig til vennene dine, eller at du føler at de ikke er respektfull mot deg . Den beste måten å avhjelpe dette er å fortelle vennene dine hvordan du har det.

Å slå opp den søte maten du spiste, vil også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Søtsaker

Å spise eller se søtsaker i drømmen din kan tyde på at du lar deg gjøre eller tenke ting som du vanligvis ikke ville gjort, enten fordi det er bra i moderasjon eller fordi det er noe du må gjøre på lur hvis du vil komme deg vekk med det.

Denne drømmen kan alternativt antyde at det er på tide å belønne deg selv med noe søtt. Du har jobbet hardt i det våkne livet ditt, og nå er det på tide å gi deg selv en pause eller noe annet du fortjener.

Hvis du gir godteri bort, kan dette tyde på at du må være mer sosial hvis du vil få venner. La din lyse personlighet skinne, og du vil helt sikkert trekke folk mot deg.

Å slå opp det søte i drømmen din kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Hovne opp

Å drømme om at en del av deg har hovnet opp, kan antyde at du vil få noe i ditt våkne liv, noe som får ditt ego til å vokse i en alarmerende hastighet. Hvis du ikke holder det kaldt, vil du sannsynligvis ikke holde vennene dine.

Å drømme om at noen andre svulmer opp, kan tyde på at du blir misunnelig på andres prestasjoner. Du tror kanskje at de opptrer frekt på grunn av sin nyvunne suksess.

Ser opp hvilken del av kroppen din hovnet opp, eller bare Kropp* kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Svømme

Hvis du svømmer uten problemer i drømmen din, kan dette tyde på at du har lært å forstå følelsene dine med hell. Dette er en stor ferdighet å kunne ha. Hvis du drukner, kan dette tyde på at du trenger å lære hvordan du gjør dette. Se Drukne* for videre drømmesymbolikk.

Hvis du svømmer under vannet, kan dette tyde på at du sliter med følelsene dine i det våkne livet ditt, eller at følelsene dine påvirker noe du sliter med i det våkne livet ditt. Du må lære å kontrollere følelsene dine før du kan få tak i denne situasjonen.

Hvis du svømmer med noen andre, kan dette tyde på at personligheten din trekker inn nye venner. Andre ser på deg som en vennlig person. Imidlertid innebærer denne drømmen ikke nødvendigvis at du vil ha lykke til i kjærlighet på grunn av dette.

Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Badedrakt

Bruk av badedrakt i drømmen din kan innebære at du utsetter tankene dine for selv de mest skjulte følelsene dine. Hvis du føler deg komfortabel i badedrakten din, kan dette tyde på at du er komfortabel i denne følelsesmessige tilstanden. Du er klar til å lære om dine dypeste følelser. Hvis du føler deg ukomfortabel i dressen din, kan dette tyde på at du er uforberedt på å gjøre dette.

Hvis du har på deg badedrakt, men ikke er i nærheten av vann, kan dette tyde på at du føler deg malplassert i det våkne livet ditt. Det ville hjelpe hvis du fikk en følelse av normalitet.

Svinge

Å drømme om at du er i sving kan tyde på at du er lykkelig i ditt våkne liv. Du beveger deg fremover i målene dine med letthet.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du prøver å bestemme deg for noen spørsmål. Du går frem og tilbake på to ting, og du kan ikke bestemme deg for hva du skal velge.

Hvis du ser et svingesett, men ikke svinger, kan du foreslå at du skulle ønske at livet ditt var lettere, som et barn. Du ønsker mangel på ansvar og tilstrømning av moro. Dette kan være et tegn på at det er på tide å hvile tankene og kroppen og ha det gøy.

Bytte om

Å se en bryter i drømmen din kan antyde at noe vil endre seg i ditt våkne liv om kort tid. Disse endringer er mer sannsynlig å være positive enn negativ.

Hvis bryteren i drømmen din er ødelagt, kan dette tyde på at du vil ha uflaks i ditt våkne liv. Du vil sannsynligvis komme i noen problemer, noe som vil skade omdømmet ditt.

Å slå opp bryteren var på kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Sverd

Å drømme om at du har et sverd kan antyde at du prøver å heve det sosiale nivået i det våkne livet ditt. Hvis du fortsetter å jobbe på veien du er på, kan du oppnå dette målet. Hvis noen tar sverdet ditt, kan dette være et tegn på at du føler at noen andre kommer i veien for dine mål.

Hvis noen andre har et sverd, kan dette tyde på at du føler deg urolig i det våkne livet ditt. Du føler deg kanskje truet av noen bedre enn deg på arbeidsplassen din.

Hvis sverdet er ødelagt, kan dette tyde på at noe eller noen i ditt våkne liv opprører deg på en eller annen måte.

Se Våpen* for videre drømmesymbolikk.

Symbol

Å se et merkelig symbol i drømmen din kan tyde på at du er forvirret over noe som skjer i ditt våkne liv. Hvis symbolet ser ut som en form eller bokstav, kan det føre til ytterligere drømmesymbolisering når du ser dette opp.

Å se et symbol som du kjenner igjen betyr sannsynligvis hva det er som symbolet betyr. Å slå opp dette symbolet online eller i en bok kan gi deg symbolikken du trenger.

Symfoni

Å drømme om en symfoni kan tyde på at gode ting skjer i livet ditt for øyeblikket. Ta deg tid til å nyte den mens den varer.

Se Musikk* for videre drømmesymbolikk.

Synthesizer

Å se eller spille en synthesizer i drømmen din antyder at livet ditt enten er i harmoni, eller at du må gjøre noen endringer slik at livet ditt kan bli slik.

Se Instrument og Musikk* for videre drømmesymbolikk.

Synagoge

Å se en synagoge i drømmen din kan tyde på at folk jobber mot deg for å bremse fremgangen din mot dine mål. Hvis det er hebraisk bokstav på synagogen, kan dette tyde på at du vil ha vanskelig for å fullføre målet ditt, men du vil være i stand til å gjøre det.

Hvis du klatrer på utsiden av en synagoge, kan dette tyde på at du vil overvinne dine fiender og bli vellykket.

Sprøyte

Å se en sprøyte i drømmen din kan tyde på at du snart hører dårlige nyheter, men det som faktisk skjer er sannsynligvis ikke så ille som det høres ut.

Hvis sprøyten er ødelagt, kan dette tyde på at uheldig lykke vil komme i nærmeste fremtid. Dette er også en dårlig tid å bli engstelig på jobben, da dette bare vil gjøre din mentale helse verre, og påvirke din fysiske helse negativt.

engel nummer 310

Sirup

Å se eller spise sirup i drømmen din kan tyde på at du er i et klissete rot i ditt våkne liv. Du må finne en måte å rydde opp i eller din situasjon hvis du vil føle deg ren og organisert igjen.

Denne drømmen kan antyde at du beveger deg sakte mot målet ditt. Du må prøve noe annet hvis du vil oppnå målet ditt før enn senere.

Denne drømmen kan antyde at du leter etter noe søtt fra barndommen din. Du har kanskje følt deg nostalgisk om noe annet nylig i ditt våkne liv, noe som kan være det som har forårsaket denne drømmen.

Del Med Vennene Dine: