Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (3): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S ord: Side 3 - Sea to Sex Toy

Dream Dictionary of S words - Side 3

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

Innhold

S Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

Være - Å se havet i drømmen min

Å se havet kan antyde at du er engstelig for noe. Dette kan være angst rundt en bekymring eller angst knyttet til forventningen om en god begivenhet. Det er ikke sannsynlig at du vil trøste deg gjennom materielle gjenstander i løpet av denne tiden. Snakk med folk om følelsene dine.

Å være på sjøen alene kan antyde at du føler deg ensom i det våkne livet ditt. Det vil hjelpe hvis du brukte mer tid med menneskene du bryr deg om, ellers vil du fortsette å føle på denne måten. Hvis du er til sjøs med andre, antyder det at du er fornøyd med det sosiale livet ditt.Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Sjøsprøyt

Å se seafoam kan tyde på at du blir distrahert av mennesker eller ting som kan forårsake problemer i ditt våkne liv. Disse tingene kan komme i konflikt med din moral. Du må velge mellom disse to tingene.

Måke

Å se en måke i drømmen din kan tyde på at du prøver å unngå problemene dine i det våkne livet ditt. Du har imidlertid alle potensialene du trenger for å løse disse problemene du løper fra. Stå overfor problemene dine i stedet for å løpe vekk fra dem.

Se Fugl* for videre drømmesymbolikk.

Sea Horse

Å se en sjøhest i drømmen din kan antyde at du må se på ting fra et annet perspektiv for å forstå dem bedre. Du vil sannsynligvis trenge å bruke denne teknikken for å rasjonalisere følelsene dine.

Tetning(Dyr)

Å se et segl i drømmen din kan tyde på at du har en veldig leken personlighet. Sel kan også representere lykke og suksess, som kan komme på vei snart. Samlet sett er det alltid et godt tegn å se et segl i drømmen din.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Tetning(Merking)

Å se et offisielt segl på noe kan tyde på at du vil ha bedre ting i livet. Dette kan innebære å ha en høyere sosial eller forretningsmessig status. Du har høye mål, noe som betyr at du må arbeide hardt for dem. Du er nødt til å takle kamper i løpet av denne tiden.

Søm

Å se en søm i drømmen din er et tegn på at to eller flere deler av livet ditt er i ferd med å komme sammen. Hvis sømmen er godt utført, bør denne overgangen være enkel for deg. Hvis sømmen er rotete, er det sannsynlig at også denne endringen blir rotete.

Hvis sømmen kommer fra hverandre, kan dette tyde på at planene dine om å kombinere deler av livet ditt ikke fungerer slik du planla det. Du må kanskje omorganisere deg selv.

Sjømonster

Å se et sjømonster i drømmen din antyder at du har vanskelig for å takle følelsene dine. Du er kanskje ikke helt klar over hvordan du har det, eller du vet kanskje ikke hvordan du skal takle følelsene dine. Livet ditt virker sannsynligvis komplisert eller mystisk for øyeblikket.

Se Monster* for videre drømmesymbolikk.

Syerske

Å se en syerske i drømmen din spår at du vil bli distrahert eller avbrutt på en reise på grunn av et hell med hell.

Møte

Å være involvert med en seance i drømmen din er et tegn på at du trenger å lytte til din intuisjon om kort tid. Gå med magefølelsen først, men sørg for å samle viktig informasjon underveis, slik at du senere kan ta en beslutning basert på logikk.

Denne drømmen kan alternativt være en måte å visualisere følelsene dine om døden og etterlivet på.

Havn

Å gå til en havn i drømmen din spår at en ny mulighet for reise eller utdanning vil bli presentert for deg. Du bør benytte anledningen, selv om andre prøver å snakke deg ut av den.

Søk

Å lete etter noe eller noen i drømmen din antyder at du faktisk trenger å finne noe i ditt våkne liv. Dette kan være et faktisk objekt du leter etter, eller noe emosjonelt du trenger for å fylle et ugyldig i tankene dine .

Å se opp til det du leter etter, vil helt sikkert gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Sjøsyk

Å være sjøsyk i drømmen din antyder at du er tynget av negative følelser. Hvis du ikke finner en sunn måte å kvitte deg med disse følelsene, vil du sannsynligvis føle deg under været, følelsesmessig, også i ditt våkne liv.

Sete

Å drømme om at noen setter deg, antyder at du føler deg plaget på grunn av ting som andre sier eller gjør mot deg. Du kan føle at du blir ignorert eller fornærmet. Hvis du tar plass til noen, kan dette tyde på at du ikke har tenkt på andre i det siste, bare på deg selv.

Hvis du gir bort setet ditt villig, kan dette vis din snille natur . Hvis noen villig gir deg sete, kan dette antyde at du har snille venner.

Se Stol* for videre drømmesymbolikk.

svensk julepynt å lage

Sikkerhetsbelte / Sikkerhetsbelte

Bruk av bilbelte i drømmen din antyder at du trenger å lære å kontrollere følelsene dine mer i det våkne livet ditt. Prøv å tenke mer logisk enn følelsesmessig. Generelt, tenk før du handler.

Hvis du ikke kan få på deg sikkerhetsbeltet, kan dette antyde at du er bekymret for hvordan du kan handle i fremtiden. Dette kan også være et tegn på at du er redd for fremtiden generelt.

Tang

Å se eller føle tang i drømmen din kan tyde på at du snart må stole på intuisjonen din. Det kommer sikkert til å være nyttig.

Se Være* for videre drømmesymbolikk.

Hemmelig

Å drømme om at du forteller noen din hemmelighet eller å fortelle deg hemmeligheten deres, kan foreslå at du har en viss mengde makt over faktiske hemmeligheter du er holder på i ditt virkelige liv . Du kan enten fortelle dem eller holde dem for deg selv.

Hvis hemmeligheten din slippes ut i drømmen din, kan dette representere frykten for at hemmeligheten din faktisk kommer ut i det våkne livet ditt. Dette er ikke et tegn på at det vil komme ut, skjønt.

Sekretær

Å drømme om en sekretær kan antyde at du trenger å organisere livet ditt bedre. Sekretærer er der for å hjelpe mennesker, så vær ikke redd for å be om hjelp når det gjelder å organisere livet ditt.

Sikkerhet

Å føle seg trygg i drømmen din kan noen ganger tyde på at du føler det motsatte i ditt våkne liv. Denne drømmen kan tegne at du må finne noen måte å få deg til å føle deg tryggere i ditt våkne liv.

Sedate

Å være bedøvet i drømmen din kan antyde at du prøver å unngå noe eller noen i ditt våkne liv, fordi du er redd for at det enten vil være for fysisk eller følelsesmessig oppgavelig. Denne drømmen prøver å fortelle deg at du trenger å møte dette problemet. Jo lenger du utsetter dette, jo verre er du nødt til å føle.

Forfører

Å drømme om at du prøver å forføre noen kan tyde på at du har handlet tullete i ditt våkne liv . Hvis du ikke ser på deg selv, så vil fiendene dine sikkert bli bedre.

Hvis noen prøver å forføre deg, kan dette tyde på at andre for lett påvirker deg. Prøv å holde deg tro mot deg selv, ellers vil disse menneskene sannsynligvis manipulere deg.

Hvis forføreren (i et av de ovennevnte tilfellene) lykkes, antyder dette at andre bruker deg. Det ville hjelpe hvis du lærte å stå opp for deg selv. Hvis forføreren ikke lykkes, kan dette tyde på at du er utenfor manipulatorens grep. Dette er et godt tegn.

Frø

Å se frø i drømmen din er et godt tegn. Dette viser at alt vil være i orden, selv om ting virker tøffe for øyeblikket.

Å slå opp hva slags frø som er i drømmen din, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Dumphuske

Vippesager kan representere motsetninger i ditt våkne liv. Dette kan representere følelsesmessige ekstremer du går mellom, to sider av en beslutning du prøver å ta, alvoret og lekenheten din, og alle andre ekstremer. Dette kan antyde at du må slutte å vippe, så å si, og ta en beslutning.

Beslag

Å ha et anfall i drømmen din kan tyde på at du mister kontrollen over livet ditt eller føler at noen andre kontrollerer livet ditt. Nå er det på tide å bli uavhengig og få denne kontrollen tilbake.

Selvforsvar

Å bruke selvforsvar i drømmen din kan antyde at du føler deg defensiv over noe som skjer i ditt våkne liv. Du kan føle at andre ikke behandler deg pent. Fortelle dem hvordan du har det, kan kanskje løse problemet.

Selge

Å drømme om at du selger noe kan tyde på at du gjennomgår mange endringer i livet ditt, og du er ikke sikker på hva du skal gjøre med det. Dette vil sannsynligvis være en vanskelig tid for deg. Du må lære å håndtere dette hvis du vil at livet ditt skal bli mindre komplisert.

Å slå opp hva du selger, vil sikkert gi deg fremtidig drømmesymbolikk.

Seminar

Å gå på et seminar i drømmen din kan antyde at du enten prøver å bli mer utdannet eller at det nå er et godt tidspunkt å bli mer utdannet. Det er noe du trenger å lære akkurat nå, så gjør ditt beste for å gjøre nettopp det.

Senil

Å drømme om at du har blitt senil kan antyde at du har mange potensialer for å bli store, men du lar dette gå til spille. Prøv å bruke ferdighetene dine til å gjøre noe godt. Ikke bare la ferdighetene dine sitte.

Dette kan være et tegn på at det nå er et godt tidspunkt å starte et nytt prosjekt eller ta et prosjekt du tok en pause på.

Vaktpost

Å se en vakthold i drømmen din antyder at du har venner og kjære du passer på. De vil helt sikkert være der for deg når du trenger dem.

Atskillelse

Å drømme om at du er skilt fra noen, e eller noe i drømmen din, kan tyde på at du har å gjøre med separasjonsangst i ditt våkne liv. Du føler deg sannsynligvis alene i det våkne livet ditt akkurat nå.

Denne drømmen kan alternativt bety at du trenger det lære å skille deg selv fra visse problemer, slik at du kan se dem fra et ikke-partisk lys. Prøv å få et nytt synspunkt på en gammel sak.

september

Å drømme om at det er september (det spiller ingen rolle om det er september eller ikke i ditt våkne liv) kan forutsi at livssynet ditt vil bli mer positivt etter hvert som tiden går. Lykke til venter på deg i nærmeste fremtid.

Serenade

Å synge en serenade i drømmen din kan forutsi det gode ting ligger i fremtiden din . Dette er et godt drømmetegn.

Å bli serenadert i drømmen din spår at gamle venner vil gi deg gode nyheter. Det er sannsynlig at bekymringene dine blir lettere, og håpet heves. Dette er også et godt drømmetegn.

Se Synge* for videre drømmesymbolikk.

Slange

Slanger kan representere ubehageligheter som du har å gjøre med i ditt våkne liv. Dette kan være et tegn på at du er deprimert eller at du blir deprimert. Skuffelser kan føre til at denne drømmen blir spådd av denne drømmen.

Se Reptil og Slange * for videre drømmesymbolikk. Hvis du vet hva slags slange som var i drømmen din, kan du også være i stand til å slå opp dette dyret for videre drømmesymbolikk.

Tjener

Å se en tjener i drømmen din er et tegn på at du vil bli vellykket, selv om ting ser ned for øyeblikket. Ikke la dine negative følelser komme til deg, ellers blir det vanskeligere å lykkes.

Hvis du kjemper med en tjener i drømmen din , så antyder dette at du sannsynligvis snart vil krangle med en person i servicenæringen i ditt våkne liv. Hvis du sparker tjeneren din, tyder dette på at du har å gjøre med følelser av tap eller skyld.

Å slå opp typen tjener i drømmen din kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Service

Å drømme om at du tilbyr en hvilken som helst tjeneste kan representere ditt ønske om å hjelpe andre. Dette er et godt trekk å ha.

Å slå opp tjenesten du leverer, kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Sy

Å sy noe i drømmen din spår at hjemmelig lykke snart vil fylle livet ditt.

Kloakk

Å se kloakk i drømmen din kan representere følelser av lav selvtillit som du sannsynligvis har. Dette kan tyde på at du har lyst på søppel. Du kan skamme deg av en eller annen grunn.

Kloakkrør

Å se en kloakk i drømmen din antyder å håndtere dårlige levekår i ditt våkne liv. Dette kan være en bokstavelig livsforhold eller dårlige forhold du har å gjøre med i ditt våkne liv. Du må gi slipp på disse tingene som sårer deg hvis du kan.

Hvis søppel kommer ut av kloakken, kan dette tyde på at du føler at andre skader deg. Du kan føle at de ikke respekterer deg, noe som får frem det verste i deg. Kunne du ikke gi inn i dem? Sørg for å stå sterk og være den beste personen du kan være. Ikke la andre få deg ned.

Kjønn

Å drømme om å ha sex er en komplisert ting å finne mening i. Kjønnet i seg selv kan representere sammenslåing av relasjoner, ditt eget selvtillitsnivå, energinivået og rett og slett det du vil ha ut av ditt faktiske sexliv. Hvordan du har sex og hvem du har sex med, eller hvem du ser å ha sex, kan gi deg mye mer drømmesymbolikk. Ulike drømmescenarier er listet opp nedenfor.

Å ha sex

Å ha sex med din nåværende partner kan vise deg nye ting du vil gjøre i sengen. Å drømme om sex med partneren din antyder vanligvis at du vil ha mer ut av sexlivet ditt. Snakk med partneren din om dette.

Fusk på partneren din i en drøm kan tyde på at du ikke er seksuelt fornøyd i ditt faktiske forhold. Dette er ikke et tegn på at du burde jukse på partneren din ! Hvis du virkelig vil ha sex med noen andre, kan du slutte med partneren din eller prøve å rollespill i stedet. Hvis dette er tilfelle, se Sak* for videre drømmesymbolikk.

Å ha sex med eksen din kan antyde at du er bekymret for hvordan det nåværende forholdet ditt går. Hvis du ikke er i et forhold, kan dette tyde på at du er nervøs for hva som kan skje hvis du ble involvert i et nytt forhold. Denne drømmen kan alternativt bety at du får følelser for eksen din, og bringer komplikasjoner inn i livet ditt.

Å ha sex med en av vennene dine kan foreslå at du vil være nærmere vennen din. Denne nærheten trenger ikke nødvendigvis å være romantisk eller seksuell. Alternativt kan denne drømmen antyde at du blir tiltrukket av vennen din, men du vet ikke hvordan du skal fortelle dem.

Å ha sex med sjefen din kan foreslå at du vil ha mer makt på arbeidsplassen din eller andre områder av ditt våkne liv. Dette er ikke et tegn på at du trenger å ha sex med sjefen din for å få denne makten. Bare jobb hardt.

Å ha sex med en kjendis kan tyde på at du vil bli mer suksessfull. Du vil ha de bedre tingene i livet, men du er kanskje ikke villig til å jobbe for det. Ikke ta den enkle utveien. Prøv å jobbe hardt for å nå dine mål.

Å ha sex med noen du ikke kjenner i det våkne livet ditt, kan tyde på at du er usikker på tilstanden til din nåværende romantisk forhold . Det kan være lurt å prøve nye ting, men uten at strengene er festet. Du vil føle deg fri. Dette kan være en god tid å gjøre ting mer eventyrlystne i ditt nåværende forhold eller tid til å bryte det av slik at du kan bli så fri som du vil være.

Hvis du er rettferdig og har homofil sex i drømmen din, kan dette tyde på at du enten er nysgjerrig på hvordan denne typen ting vil fungere i det virkelige liv, er du nysgjerrig på din seksualitet, eller er du usikker på om du er maskulin eller feminin nok.

Ser på sex

Å se andre mennesker som har sex kan antyde at du vil at sexlivet ditt skal være mer eventyrlystne . Det kan være lurt å prøve hva menneskene i drømmen din gjorde. Hvis du så på porno, se Pornografi* for skikkelig drømmesymbolikk.

Å se partneren din ha sex med noen andre antyder at du ikke er aktiv nok i sexlivet ditt. Du kan være bekymret for at partneren din er utro mot deg. Dette er ikke et tegn på at de faktisk er utro.

Sexleketøy

Å se eller bruke et sexleketøy i drømmen din kan tyde på at du er misfornøyd med ditt nåværende sexliv. Du vil gjøre mer med sexlivet ditt. Kanskje du faktisk bør se på å bruke sexleketøy i ditt våkne liv.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du har vært handler umoden om sex i ditt våkne liv. Du må være mer moden om det, ellers vil partneren din kanskje ikke ha sex med deg.

Del Med Vennene Dine: