Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (1): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S-ord: Side 1 - S til saksofon

Dream Dictionary of S words - Side 1

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

InnholdS Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

S - Ser bokstaven S i drømmen min

Bokstaven S i en drøm er vanligvis et tegn på at drømmeren overser noe som krever tanke eller handling.

Sabotasje

Å lide av sabotasje av en annen betyr ofte det noe som drømmeren overser, forårsaker problemer i livet. Det kan også bety at noen planlegger mot dem. Hvis det er drømmeren som gjør sabotasje, betyr det vanligvis at drømmeren har konflikt om noe moralsk spørsmål og må ta seg tid til å vurdere det.

Sekk

I klassisk psykologi kan en sekk representere livmoren. Mer bokstavelig talt kan det representere en byrde. Vurder om noen bærer sekken eller hva innholdet er.

Sekkeklut

I bibelsk tid ble dette kursmaterialet brukt av de som prøvde å gjøre opp for synder som de hadde begått mot andre eller Gud. I en drøm representerer det også skyld eller ikke-rapporterte forseelser. Tenk på hvem som har på seg sekken, og se etter andre handlinger eller drømmesymboler som kan peke på hva de kanskje har gjort.

hellig

Å drømme om at noe er hellig er ofte en måte for det underbevisste å vise drømmeren hva som er viktig.Ofre

Offer i en drøm symboliserer ofte tapet av noe mot et mål, enten det er et mål som drømmeren forfølger. Selv om det å bli ofret av andre ofte representerer drømmerens tendens til å bli utnyttet, er andre former for ofring mer optimistiske. Ofring av selv er et tegn på at drømmeren er klar til å legge igjen impulser for å vie høyere funksjoner til en oppgave. Dette symboliseres ofte også ved ofring av et dyr. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere symbolikken til det dyret.

Følelser i drømmer er ofte bokstavelige, uavhengig av hvem som føler dem i drømmen, da de ofte er fremskrivninger av drømmerens egne følelser. Tenk på hvem som er trist og hva de gjør.

Sal

Sal gjør reiser behagelige. Å se en sal i en drøm kan forutsi en hyggelig avgang eller ankomst. Å plassere en sadel på et dyr er symbolsk for å ha det som er nødvendig for å legge ut på reise, og å montere et sadeldyr er en tegn på stigning i status eller makt.Sadisme

Sadisme er ofte et resultat av undertrykt sinne. Dette gjelder også i drømmer. Å være en sadist i en drøm symboliserer ofte at noe plager drømmeren som må slippes løs.

Skytten

Å drømme om en Skytten er å drømme om alt dette stjernetegn representerer: optimisme, en eventyrlig ånd og engasjement.

Safari

Drømmer om en Safari representerer ønsket om å løsrive seg fra samfunnsnormer og -begrensninger.Sikker

Safe representerer sikkerhet. Vurder hvor Safe er plassert i drømmen, om noe blir gjort mot det, og om det er noe i det.

Trygg havn

Å drømme om et trygt sted kan være en god ting eller en dårlig ting. Det kan bety at det er steder drømmeren kan gå til eller folk å snakke for å trøste dem selv i de mørkeste tider. Det kan også bety at drømmeren gjemmer seg for et problem som burde konfronteres.

Safran

Safran kan mener flere forskjellige ting i en drøm. Noen mener at det er et symbol på at ting ikke er så bra som de kan se ut, mens andre mener at det er et tegn på at ting er i ferd med å bli bedre. Tenk på hvem som handler på safran, på hvilken måte, eller hvem som gir den til hvem. Å drikke Saffron Tea betyr ofte at en rolig tid er i horisonten.

19 juli dyrekretsen

Salvie

Dette krydderet representerer sparsommelighet og forsiktig forretningsskikk, selv om for mye salvie er et tegn på ekstravaganse som vil føre til tap av formue. Å drikke en te laget med Sage betyr at drømmeren vil møte en stressende tid med ro og ro.

Seiling

Seiling representerer bevegelse mot et mål. Tenk på bølgenes grovhet, båtens størrelse og hvor nær fartøyet er å lande, da disse tingene kan avsløre mer om hvor nær eller oppnåelig målet er.

Se hav eller Være* for videre drømmesymbolikk.

sjømann

Sjømenn kan representere lange reiser eller romantiske figurer. Tenk på hva sjømannen gjør og hvem sjømannen er.

Helgen

Å se en hellig i en drøm kan bety flere ting. Det kan bety at drømmens budskap ikke kommer fra underbevisstheten, men utenfra deg selv. Det kan også representere god moralsk utholdenhet eller utholdenhet. Tenk på hva Saint var i drømmen, men lytt til det uansett.

Saint Bernard

Ofte brukt som redningshunder, er denne rasen i en drøm et kall om hjelp fra underbevisstheten.

Se Hund * for videre drømmesymbolikk.

Salat

Salat representerer sykdom eller ubehagelige temperament. Vurder om salaten blir laget eller konsumert, og hvem som gjør handlingen. På den annen side kan drømmen være en veldig bokstavelig måte for underbevisstheten din å foreslå en diettendring.

Hvis det er dressing på salaten, kan det bety at drømmeren trenger å livne opp ting eller ta noen grep for å gjøre situasjonen mer tiltalende.

Salamander

En gang trodd å leve i brann, representerer Salamander muligheten til å lykkes i vanskelige situasjoner og motstå fristelse.

Salami

I freudiansk psykologi vil Salami bli sett på som et fallisk symbol som representerer mannlig seksualitet. Andre antyder at det representerer problemer med selvbilde.

Lønn

Lønn er en måler av tillit, styrke og drømmerens forestilling om egen suksess. Hvis lønnen er stor, er drømmeren sannsynligvis fornøyd med nylig eller livsoppnåelser . Hvis lønnen er liten, kan drømmeren føle seg lite verdsatt eller ikke oppfylt.

Salg

Å drømme om et salg kan representere noe som er lett tilgjengelig for drømmeren som bør utnyttes.

Selger

Å drømme om å være selger er ofte en indikasjon på at drømmeren ser på en beslutning eller et alternativ fra et annet perspektiv. Selv om dette er gunstig, bør drømmeren passe på å velge hva som er riktig for dem, ikke noen andre.

Spytt

Spytt i en drøm symboliserer ofte appetitt, grådighet eller lyst. Tenk på hvem eller hva som produserer det.

Laks

Denne fisken er ofte et tegn på lykke, enten sett, fanget eller spist. Hvis laksen blir spist, kan det være et tegn på lykke til i kjærligheten. Laks er også ofte et tegn på visdom, styrke og utholdenhet.

Stue

Å besøke en salong i en drøm kan være et positivt tegn på endring. Det kan også være et negativt tegn på at drømmeren prøver å skjule noe eller føler seg usikker.

Saloon

En salong er et sted der drømmeren enten skal slappe av eller løse en konflikt. Tenk på andre aspekter og elementer av drømmen for klarhet.

saus(Mat)

Å spise salsa representerer et behov for å gjenopplive ting og sette litt krydder i livet.

saus(Danse)

Å danse Salsa kan enten være et tegn på sensualitet og spenning eller å ignorere et problem. Tenk også på andre drømmeelementer for klarhet.

Salt

Å se salt i en drøm er et dårlig tegn som ofte representerer bitterhet og kamp. Å spise salt er ofte et tegn på en nedtur eller svik i drømmerens kjærlighetsliv, mens salting av mat ofte betyr at det kan være problemer med gjeld og penger.

Saltpeter

Saltpeter er en drøm som ofte betyr at en endring i levekår vil øke sorgen.

Saltvann

Tårene er laget av saltvann. Saltvann i en drøm representerer lidelse og sorg.

Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Helse

Salutten er et tegn på respekt for autoritet . Tenk på hvem som hilser hvem og andre sammenhenger.

Hallo

Å se Salve i en drøm er ofte et tegn på reversering av dårlige formuer og å overvinne motgang. Hvis drømmeren gnir Salve på en annen, betyr det at drømmeren er en pålitelig venn. Omvendt, hvis en annen gnir Salve på drømmeren, betyr det at drømmeren vil være i stand til å takle vanskelige hindringer med venners hjelp.

Prøver

Vareprøver i en drøm representerer en forretningsmulighet. Å bli tilbudt prøver er et tegn på gunstig forretningspraksis, mens å slippe prøver kan bety at det blir gjort økonomiske feil. Å velge prøver betyr at det er mange alternativer fremover.

Samurai

Denne gamle japanske krigerklassen representerer engasjement, disiplin, ære og tapperhet.

Helligdom

Å drømme om helligdom symboliserer et ønske om å hvile fra kamper.

Sand

Sand er representativ for sult og tørke. Hvis sanden blåses gjennom vinden, symboliserer den ofte forandring. Hvis sanden er våt, symboliserer den manglende evne til å oppnå balanse .

Sandslott

Sandslott representerer overambisiøse mål som mangler tilstrekkelig forberedelse.

Sanddollar

En sanddollar i en drøm representerer drømmerens følelser og innsats, som kan være undervurdert.

Sanddyner

Sanddyner er ofte et tegn på beskyttelse. Tenk på hvem eller hva som skjuler seg for solen bak sanddynene og hvor sanddynene handler om andre drømmesteder eller gjenstander.

Sandaler

Sandaler er komfortable sko som ikke tillater reiser på alle terreng. I en drøm symboliserer de en avslappet og lett atmosfære, men advarer om at noen mennesker i drømmerens liv lett kan bli fornærmet.

Sandbag

I en drøm kan en sandsekk være et symbol på noe som holder drømmeren tilbake. Hvis det er mange sandsekker, er det ofte et tegn på at drømmeren prøver å avlede følelsene sine i stedet for å behandle dem.

31. mars tegn

Sandkasse

Å spille i en sandkasse kan bety at drømmeren må ta litt fri fordi de tar ting for seriøst, eller det kan bety at drømmeren ikke er tar ting på alvor nok. Tenk på drømmerens liv og andre drømmeelementer for klarhet.

Sandpapir

Sandpapir i en drøm kan være symbolsk for at drømmeren har en slipende personlighet, eller det kan bety at det er noen grove flekker i en situasjon som må utarbeides. For å bestemme hvilken tolkning som er nøyaktig, bør du også vurdere andre drømmeelementer.

Sandstorm

En sandstorm i en drøm representerer forvirring og desorientering.

Smørbrød

En sandwich i en drøm, som enhver mat, kanskje bare et tegn på at drømmeren var sulten. Det kan også representere muligheten til å multitaske. Å legge en sandwich i en pose representerer lagring av energi eller ressurser for senere bruk.

Sanskrit

Drømmer om dette eldgamle språket symboliserer ofte at drømmeren er i ferd med å oppdage en ny og involverende hobby, som kan forårsake fremmedgjøring fra gamle venner som ikke deler interessen.

Nissen

Julenissen kan representere den givende naturen til mennesker, eller han kan representere selvdømming og refleksjon. Tenk på andre aspekter av drømmen for klarhet.

Sevje

Å se Sap i en drøm representerer fysisk energi og helse.

Safir

Denne perlen i en drøm betyr vanligvis lykke til eller visdom i valg. Tenk på sammenhengen Sapphire eksisterer i drømmen, og om det blir interagert med en annen agent.

Sarkasme

Sarkasme representerer drømmerens forsøk på å distrahere andre fra bekymringer om selvet. Alternativt, hvis noen andre bruker sarkasme mot drømmeren, betyr det ofte at drømmeren er mer opptatt av personlige feil enn andre og kanskje bekymrer seg for mye.

Sardiner

I en drøm representerer denne fisken med sterk smak vanligvis stress eller bekymring. Tenk på om fisken blir spist, servert eller fanget av andre agenter i drømmen.

Sari

En Sari i en drøm representerer at brukeren gjemmer en sensuell natur eller følelser.

Sardonyx

Sardonyx representerer rikdom. Hvis det blir funnet, er dette et godt varsel om forestående formue. Imidlertid, hvis den går tapt, vil drømmeren kanskje vurdere nye forretningsbeslutninger eller bruksvaner.

Sash

Denne klesartikkelen representerer vanligvis flørtende forhold og lykke til i romantikk . Noen som har på seg en ramme, kanskje noen som er avhengige av sjarmen for å drive kjærlighetslivet sitt, mens noen som kjøper eller tar på seg en ramme, kan være i ferd med å snu et nytt, mer romantisk blad eller gå inn i et morsomt nytt forhold. Alternativt kan Sash representere begrensninger. Tenk på hvem som bruker den, hvordan den bæres og hvilken farge den har.

Satan

Satan representerer kampen i drømmerens liv. Å beskytte seg mot Satan representerer styrke for å unngå fristelse, mens det å drepe Satan symboliserer å overvinne noe moralsk hinder. Satan kan komme i mange former og være assosiert med mange ting, fra bøker til penger, til kvinner. Imidlertid ser Satan ut i en drøm bør være et tegn på begreper eller forhold som drømmeren bør være skeptisk til.

Se Djevel* for lignende drømmesymbolikk.

Satellitt eller parabol

Å se en satellitt i en drøm representerer tilkobling og kommunikasjon.

Saturn

Denne planeten representerer begrensninger og disiplin. Det kan også representere sykluser i drømmerens liv.

Se Planet* for videre drømmesymbolikk.

Satyr

Satyrer representerer ofte frihet, enhet med naturen og seksualitet, spesielt mannlig seksualitet.

halloween-dikt for ungdomsskolen

surkål

Denne retten representerer ofte drømmerens gode helse.

Pølse

Drømmer om pølse er symbolsk for fordelene ved hardt arbeid og materielle varer. Å lage pølse kan bety at drømmeren legger anstrengelser og forberedelser på et forsøk som snart vil lønne seg. Å spise pølse betyr ofte at et nylig eller forestående løp med lykke ikke egentlig er flaks, men resultatet av hardt arbeid. I freudian er psykologipølse også et fallisk symbol.

Saus

Sausen i en drøm representerer ofte visdom og intellekt.

Tallerken

En tallerken representerer støtte for drømmerens følelser og intellektuelle behov.

Badstue

Å ta en badstue i en drøm kan representere ønsket om å kvitte seg med negativitet eller være mer fordomsfri. Det kan også representere seksuelle ønsker. Tenk på hvem som er i badstuen, så vel som andre aspekter av drømmen for klarhet.

Savanna

Å være på en Savanna i en drøm representerer behovet for å sette pris på omgivelsene, selv om de ikke er det som ble forventet.

Besparelser

I en drøm representerer besparelser vanligvis ikke noe annet enn drømmerens bekymringer om penger.

Sparobligasjoner

Sparobligasjoner representerer ofte en følelse av engasjement.

Sag

Sager i en drøm representerer bedrift og hardt arbeid . Tenk på størrelsen på sagen, enten den er rusten eller kjedelig, om den er tapt eller funnet i drømmen, og om den er en håndsag eller en motorsag.

Sagflis

Sagflis er ofte et tegn på stress og krangel, ofte relatert til virksomhet. Hvis det er sagflis i en drøm, bør drømmeren kanskje vurdere å rydde opp i butikken for å forhindre ulykker eller krangel.

Saksofon

Å spille saksofon i en drøm er symbolsk for uttrykke følelser dypt inne i seg selv. Tenk på hvem som spiller og hvor, og hvordan sangen høres ut.

Se Musikk og Instrument* for videre drømmesymbolikk.

Del Med Vennene Dine: