Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (7): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S-ord: Side 7 - Liten til solhverv

Dream Dictionary of S words - Side 7

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

InnholdS Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

Liten - Drømmer om at jeg er mindre enn normalt

Å drømme om at du er mindre enn normalt kan tyde på at du sliter med lav selvtillit for øyeblikket. Du kan føle at ingen tar hensyn til deg.

Å se noen eller noe mindre enn det vanligvis kan antyde at du er det føler seg hjelpeløs i ditt våkne liv. Du kan føle at folk ikke gir deg den respekten du har tjent.

Kopper

Å se noen med kopper i drømmen din kan antyde at du eller noen du kjenner vil bli syk om kort tid, men mest sannsynlig ikke med kopper.

Dette kan også forutsi svikt i en oppgave du har jobbet med.

Lukt

Å lukte på noe i drømmen din brukes vanligvis som en påminnelse i en drøm. Dette skal hjelpe deg å huske en tid da du luktet den samme duften. Prøv å huske hvor du har luktet denne duften før, og hva som skjedde i ditt våkne liv når du sist luktet denne duften.Smog

Å se smog i drømmen din kan antyde at tankene dine er fulle av negative følelser for øyeblikket. Du må finne en sunn måte å få disse følelsene ut hvis du vil føle deg bedre igjen.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du ikke ser en situasjon klart. Det ville hjelpe hvis du fant en annen måte å se på situasjonen for å se den i et klarere lys.

Røyk

Å se røyk i drømmen din kan tyde på at du er forvirret over noe som skjer i ditt våkne liv. Du skulle ønske at ting var litt tydeligere.Hvis du ikke kan puste på grunn av all røyk, kan dette tyde på at noen påvirker deg negativt i ditt våkne liv. Denne personen vil sannsynligvis prøve å smigre deg mens du faktisk gjør deg vondt.

Røyking

Hvis du røyker i ditt våkne liv, har dette drømmeuttrykket liten eller ingen drømmesymbolikk.

Hvis du ikke røyker i det virkelige liv, og det er du røyking i drømmen din , så kan dette tyde på at du prøver å oppføre deg kult i ditt våkne liv. Du vil ikke at andre skal vite hvordan du virkelig har det, så du handler annerledes for å dekke over følelsene dine.Denne drømmen kan antyde at du er avhengig av noen eller noe dårlig for deg, selv om det faktisk ikke er tobakk.

Hvis noen andre røyker i drømmen din, kan dette tyde på at du føler deg avsky av denne personens handlinger i ditt våkne liv. Det er opp til deg om du konfronterer denne personen eller ikke.

Smugle

Å drømme om at du smugler kan antyde at du føler deg berettiget til ting du ikke nødvendigvis har tjent. Denne drømmen kan antyde at egoet ditt har blitt overoppblåst. Det vil hjelpe hvis du avkjøles for ikke å gjøre noe som faktisk får deg i trøbbel.

Å slå opp hva du smuglet kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Snegl

Å se en snegl i drømmen din kan antyde at du bor i et skittent eller ellers usunt miljø. Dette kan være en spådom om at du er i ferd med å bli syk.

Denne drømmen kan alternativt antyde at dårlige mennesker omgir deg. Det er best å ta avstand fra disse menneskene før du tar på deg noen av deres ubehagelige egenskaper.

Slange

Slanger er vanligvis dårlige varsler når du ser dem i en drøm. Hvis slangen er alene, antyder dette at noen jobber mot deg i ditt våkne liv. Du må passe deg for denne personen. Hvis du ser mange slanger, antyder dette at mange mennesker jobber mot deg i ditt våkne liv.

Hvis du klarer å drepe slangen, forutsier dette at du vil overvinne menneskene som jobber mot deg. Hvis slangen dreper deg, antyder dette det motsatte.

Å slå opp typen slange i drømmen din kan gi ytterligere drømmesymbolikk, som å slå opp Reptil eller Dyr* .

Snike

Å drømme om at du sniker deg rundt kan antyde at du føler deg skamfull eller skyldig for noe du har gjort eller planlegger å gjøre. Dette kan også tyde på at du ikke er trygg på planen din hvis du ikke har gjort det du planlegger å gjøre ennå.

Hvis du sniker deg rundt med noen andre, kan dette tyde på at du har det bra med denne personen. Dette er ikke et tegn på at du har eller ikke har et sunt forhold til denne personen.

Nyse

Nysing i drømmen din kan forutsi at noe vil skje utenom det blå, noe som ender med å endre planer som du hadde laget tidligere.

Hvis noen andre nyser i drømmen din, kan dette tyde på at kjedelige mennesker omgir deg på tur. Det vil sannsynligvis ikke være hyggelig.

Se Nese* for videre drømmesymbolikk.

Snitch

Å drømme om at du sniker på noen kan antyde at du føler deg truet av andre i ditt våkne liv. Dette er sannsynlig i en selvtillit eller sjalusi følelse av å være truet.

Hvis noen sniker seg på deg, kan dette tyde på at du er bekymret for at en av hemmelighetene dine kommer ut. Du kan være bekymret for at omdømmet ditt blir bekymret hvis det gjør det.

Snobb

Hvis du oppfører deg som en snobb i drømmen din, kan dette tyde på at du dømmer andre for hardt i ditt våkne liv. Du må slutte å handle hvis du vil få nye venner og beholde de du allerede har.

Snorke

Å drømme om at du eller noen andre snorker, kan antyde at du ikke forstår en situasjon for hva det egentlig er i ditt våkne liv. Du må være mer oppmerksom på omgivelsene i det våkne livet ditt.

Dette kan alternativt antyde at du eller partneren din faktisk snorker om natten, og lyden av det kommer inn i drømmen din.

Snorkling

Å drømme om at du snorkler kan antyde at du må ta deg et øyeblikk til å tenke gjennom følelsene dine. Det gjør du sannsynligvis ikke forstå følelsene dine fullt ut eller reagere slik du gjør når du føler visse følelser. Det ville hjelpe hvis du fant en måte å forstå deg selv før du kan forstå mye annet.

Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Snør

Å drømme om at du blåser nesa for å få snuten ut, kan tyde på at du er fylt med kompliserte følelser eller tanker som du ikke vet hvordan du skal komme deg ut. Du kan føle at noen eller noe hindrer deg i å få tankene eller følelsene dine ut.

Å drømme om at du plukker nesa for å få snuten ut, kan tyde på at du er klar til å møte selv de mest motbydelige følelsene eller minnene dine.

Snute

Å se et snute i drømmen din antyder at fare er rundt deg. Denne faren er sannsynligvis i form av noen som ønsker å skade deg enten fysisk eller følelsesmessig. Denne personen vil gi deg mange problemer som vil gjøre livet vanskeligere enn det er.

Å slå opp dyret som hadde snuten, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Snø

Å se snø i drømmen blir vanligvis sett på som et godt tegn, så lenge snøen er hvit. Denne drømmen kan forutsi hell i forretning og kjærlighet. Skitten snø kan tyde på at du må ydmyke deg selv hvis du vil lykkes i livet ditt. Det spiller ingen rolle hvor stor du er; egoet ditt kommer deg ingen steder.

Hvis du blir fanget midt i en snøstorm, kan dette tyde på at du vil møte skuffelse i ditt våkne liv . Dette vil sannsynligvis være forårsaket av tap av planer som skulle være morsomme.

Å se snøsmelting kan tyde på at ting er i ferd med å bli bedre i ditt våkne liv. Den smeltende snøen kan være representativ for frykten din for å smelte bort. Se Vann* for ytterligere drømmesymbol i dette scenariet.

Å spise snø er et dårlig tegn, spesielt hvis det ikke er hvitt. Dette kan forutsi at tristhet snart kommer inn i drømmerens liv.

Snowboard

Å bruke et snowboard eller se noen andre bruke en i drømmen din kan antyde at du trenger å bruke ferdighetene du allerede har for å løse et problem. Ikke prøv å bruke nye ferdigheter som du ikke er opplært i ennå.

Snømann

Å se en snømann i drømmen din kan tyde på at du har opptrådt kaldt i det siste. Hvis du ikke endrer holdning snart, vil du ha problemer med å få venner og holde.

Alternativt kan snømannen også representere barnslig kreativitet . Kanskje du har noe av denne kreativiteten inni deg. Lag noe, selv om det virker dumt.

Snus

Å bruke snus i drømmen din kan være et tegn på at vennene dine snakker med fiendene bak ryggen din. De kan bli venner, noe som kan ende opp med å skade forholdet ditt til disse vennene.

Denne drømmen kan antyde at noen annen komplikasjon vil skje mellom deg og vennene dine, og skade forholdet til dem.

Se Tobakk* for videre drømmesymbolikk.

Såpe

Å bruke såpe i drømmen din kan antyde at du og vennene dine har det bra, rent moro.

Denne drømmen kan alternativt forutsi lykke til på mange områder av livet ditt.

28. desember stjernetegn

Hvis du lager såpe, kan dette tyde på at du blir fornøyd i ditt våkne liv.

Ser opp såpens duft, eller bare Lukt* kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Såpeopera

Å se eller spille i en såpeopera kan antyde for mye drama i det våkne livet ditt. Prøv å huske hvilken karakter du fokuserte på i showet. Du opptrer sannsynligvis omtrent som denne karakteren.

Se Skuespiller skuespillerinne* for videre drømmesymbolikk.

Fotball

Å spille fotball i drømmen din antyder at du undertrykker noen av følelsene dine fordi de ikke er sosialt akseptable. Noen ganger er dette en god ting, som å slippe ut dine negative følelser gjennom sport i stedet for vold. Dette kan være dårlig hvis du undertrykker seksualiteten din fordi du tror andre ikke vil akseptere den.

Se Spill* for videre drømmesymbolikk.

Sosialist

Å se en sosialist i drømmen din kan antyde at du får et verdslig sted i vennegjengen. Du vil sannsynligvis ignorere ansvaret ditt, slik at du kan henge med vennene dine eller gjøre en annen uviktig oppgave.

Denne drømmen er sterkt rørt av den måten du personlig føler om sosialister. Hvis du er sosialist i ditt våkne liv, så gjør det ikke det forutsi mye . Hvis du liker sosialister, kan dette tyde på at du må ta på deg noen av egenskapene deres. Hvis du ikke liker sosialister, kan dette tyde på at du får noen av egenskapene deres, og at du må stoppe dette hvis du ikke vil være som dem.

Sokker

Bruk av sokker i drømmen din kan tyde på at du føler deg komfortabel i det våkne livet ditt. Du lever livet ditt på en måte som gjør deg og andre rundt deg lykkelige.

Hvis du bare har en sokk, kan dette tyde på at du er i ferd med å høre noen rare nyheter, eller denne drømmen kan skyldes fordi du allerede har hørt de rare nyhetene.

Soda

Å drikke brus i drømmen din kan tyde på at du trenger å legge til mer spenning i ditt våkne liv. Prøv å gjøre ting som får frem det beste i deg.

Hvis brusen er flat eller smaker dårlig, kan dette tyde på at noen eller noe hindrer deg i å leve livet på en spennende måte. Prøv å finne ut hva dette er for å løse problemet og ha en mer tilfredsstillende liv .

Soda Fountain

Å se en brusfontene i drømmen din kan antyde at du er i butikken for litt moro og lykke. Dette vil sannsynligvis bidra til å kompensere for de vanskelige tidene du har hatt med den siste tiden.

Hvis du kjøper en annen brus, kan dette tyde på at andre setter pris på alt det harde arbeidet du har gjort i det siste. Du vil sannsynligvis bli belønnet for alt du har gjort nylig, selv om det bare er med en liten gave som brus.

Myk

Å føle noe mykt i drømmen din kan tyde på at du er i en komfortabel situasjon i ditt våkne liv.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du handler for mykt i ditt våkne liv. Du må være tøffere mot andre hvis du vil at de skal lytte til deg.

Myk ball

Å spille eller se softball i drømmen din kan antyde at du trenger å lære deg grensene og holde deg til dem. Du trenger ikke å bryte grensene, selv om andre ber deg presse dem.

Se Spill* for videre drømmesymbolikk.

Programvare

Å se programvare i drømmen din kan antyde at du trenger det vær mer oppmerksom til hvordan du tenker og handler i ditt våkne liv. Din personlighet er kroppens programvare. Hvis du laster ned noe i programvaren, kan dette tyde på at du må få noen nye personlighetstrekk. Hvis du sletter noe, kan dette tyde på at du må bli kvitt noen av dine negative personlighetstrekk.

Se Datamaskin* for videre drømmesymbolikk.

Jord

Jord representerer vekst og potensial. Å se god jord i drømmen din kan tyde på at du har alle verktøyene du trenger for å lykkes; du trenger bare å sette deg i handling. Hvis jorden er hard eller på annen måte uegnet til å dyrke planter, kan dette tyde på at du må jobbe med deg selv før du kan jobbe ordentlig med målene dine.

Solenergi

Å bruke solenergi i drømmen din kan tyde på at du er åpen for å ta i andres ideer og tro.

Denne drømmen antyder alternativt at du føler deg drenert i ditt våkne liv. Du må finne noe som vil hjelpe deg med å få mer energi i løpet av dagen.

Solgt

Å drømme om at du hadde solgt noe kan tyde på at du er bekymret for økonomien eller forretningslivet ditt. Dette er ikke et tegn på at noe går riktig eller galt med disse delene av livet ditt. Dette er bare en visualisering av bekymringen din.

Å slå opp hva du solgte kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Soldat

Å drømme om at du er soldat kan foreslå at du er det oppfylle ideen din om hva det betyr å være en god person. Dette kan imidlertid også tyde på at du står i fare for å miste denne stillingen i ditt eget sinn. Dette kan være et tegn på at du trenger å lære å respektere deg selv mer.

Å se soldater marsjere kan antyde at du sannsynligvis blir forfremmet på jobben. Dette vil gi deg mer respekt fra dine kolleger, men også mer ansvar. Du vil sannsynligvis kose deg en stund før jobben din begynner å bli stressende.

Hvis soldatene blir skadet, kan dette tyde på at andre forårsaker problemer i sine egne liv, og får komplikasjoner til å komme inn i livet ditt. Sørg for å tenke før du handler hvis du skal hjelpe disse menneskene. Ditt engasjement vil sannsynligvis bli verdsatt, men det er kanskje ikke det beste for deg å gjøre.

Se Militær* for videre drømmesymbolikk.

Solstice

Å drømme om sommersolverv kan tyde på at du har en overflod av livet ditt. Ting går bra for deg. Dette er et tegn på at det nå er en flott tid for feiring!

Hvis det er vintersolverv i drømmen din, kan dette tyde på at det nå er en flott tid å starte noe nytt eller bare begynn på nytt . Dette er en tid for ny begynnelse.

Del Med Vennene Dine: