Finn Ut Antall Engel

Tvilling og skorpion kompatibilitet: Kjærlighet, liv, tillit og sexkompatibilitet

Er Gemini og Scorpio soulmates?

Gemini og Scorpio Love Compatibility

Gemini and Scorpio Compatibility: Introduction

InnholdDe Gemini og Scorpio kompatibilitet paret vil ha mange ting å lære av hverandre når dere kommer sammen i et romantisk forhold. Det er slik at du må godta forskjellene dine og enkelt finne en måte å forstå den andre partnerens problem på. Hvis du kan forholde deg til hverandre og forelske deg, kan du bli ubrytelig og i stand til å være i forholdet i lang tid. Begge vil være svært intelligente og utadvendte med hverandre. Bortsett fra dette, vil dere begge være veldig målbevisste og omsorgsfulle. Begge to vil forstå essensen av å leve sammen som en.

Tvillingene og skorpionen: Kjærlighet og emosjonell kompatibilitet

Derimot, Tvillingene og Skorpionen ‘S dating mangler den følelsesmessige kompatibiliteten som er nødvendig for at du skal ha et utmerket sexliv. Det er slik at forholdet ditt sammen er hodepine for dere begge. Du finner det veldig vanskelig å bli følelsesmessig festet til hverandre. Du mener at kjærligheten og følelsene dine skal returneres i samme proporsjon.

engel nummer 302

Likevel returneres dette ikke i samme andel av kjæresten din mesteparten av tiden. Tvillingene og Skorpionen elsker kompatibilitet ser ikke ut til å ha den samme emosjonelle skalaen i det hele tatt. Du er den mest intime kjæresten noensinne av dyrekretsen, mens kjæresten din er den mest lidenskapelige elskeren av dyrekretsen. Din følelsesmessige skala kan aldri være den samme som kjæresten din.

Tvillingene og skorpionen: Livskompatibilitet

Din Gemini Scorpio vennskap forholdet har en tendens til å være veldig lidenskapelig og preget av mange argumenter. Det er også slik at dere begge vil nyte gode debatter. Det meste av tiden er det alltid gøy for deg å krangle og debatt om mange ting Enkelt. Ofte er du alltid klar til å være uenig i å være enig. Dere begge er innbegrepet av mental stimulering, da dere begge alltid er klare til å engasjere seg i et argument for at dere skal kunne etablere mange ting sammen.

I tillegg til dette kan din flørtendehet gjøre kjæresten din misunnelig og føre til kjærlighetsbesittelsen. Til tross for forskjellene dine, Gemini og Scorpio zodiac match fortsatt gå bra med hverandre. Faktisk tar du ofte sjansene for å være kreativ og ta vare på hverandre. En annen ting som er kjent for deg er at du har en måte å fange mye moro og eventyr sammen.Du er veldig tilpasningsdyktig og bestemt på å lykkes i livet. På den annen side er kjæresten din kreativ og veldig emosjonell. Dette gir ofte din Tvilling Skorpionen forhold en kant i forhold til andre forhold. Det er slik at dere begge vil finne en mange fordeler mens de forholder seg til hverandre. Dere begge vil alltid synes det er veldig lett å forene hver gang det oppstår problemer mellom dere.

Stol på kompatibilitet mellom Gemini og Scorpio

Din Gemini Scorpio forbindelse viser at du er i et forhold med et individ som stoler på alle, med mindre de som ikke stoler på dem. Det er slik at kjæresten din har en spesielt rar oppførsel som gjør det enkelt å stole på andre. Men når kjæresten din blir mistenksom om noe, har han / hun en tendens til å miste tilliten han / hun har.

Dessuten har kjæresten din en tendens til å være veldig respektløs og flassende. Mesteparten av tiden er kjæresten din alltid klar til å gi deg sannheten og ingenting annet enn sannheten, selv om det skader ham / henne. Imidlertid forventer han / hun dette i retur fra deg. Likevel ser du ut til å være malplassert i å gi ham ærlighet. Dette er fordi du ikke er det klar over sannheten selv . Dermed er det vanskelig for deg å være ærlig.Tvilling med skorpionkommunikasjonskompatibilitet

Kommer sammen av Gemini og Scorpio soulmates kan være en av de beste tingene som noen gang kan skje med forholdet ditt. Imidlertid kan det være den tøffeste tingen noensinne. Dette er fordi du pleier å delta i mange argumenter for at du skal være enig. Som oftest synes du det er veldig vanskelig for dere begge å bli enige om et bestemt spørsmål.

Kjæresten din har dette nysgjerrige sinnet som alltid skyver ham / henne fremover for å lære mye om ting rundt ham / henne. I tillegg til dette, har kjæresten din en tendens til å finne ut hvor intelligent eller intellektuelt dyktig du er i engasjere seg i argumenter . Dermed kan han / hun stå opp mot deg i trivielle spørsmål.

Tvilling og skorpion kompatibilitet

Men hvis du deler samme trening og interesse sammen, vil du kunne utfylle hverandre veldig bra. Dette er fordi kjæresten din kan gi deg ideer som er for deg å jobbe med og endre til beslutninger. Det er slik at din Gemini Scorpio kommunikasjon er ment å motivere kjæresten din til å lykkes. Bortsett fra dette, vil du i dette forholdet ha en egokonflikt som vil bringe deg ned.Seksuell kompatibilitet: Tvillingene og Skorpionen

Seksuelt, Gemini Scorpio horoskop match er stor. Det er slik at seksuelt forhold mellom deg og en innfødt av Skorpionen ville være en av de dypeste på jord . Imidlertid vil denne typen forhold ikke gå langt før du bruker en kortslutning. Mesteparten av tiden blir den kuttet kort på grunn av kjærlighetsens følelsesmessige natur som hindrer godt sex mellom deg. For at du skal ha en sjanse for å ha varighet Tvilling og skorpion affære, du må lære deg å stå ved din elskers side hver gang. Bortsett fra dette, skal du mangler følelser som kan ha med kjæresten din. Dette vil imidlertid være det verste marerittet for kjæresten din.

kan du finne det bøker

Intimitet Kompatibilitet mellom Tvillingene og Skorpionen

Er Gemini seksuelt kompatibel med Skorpionen? Å bli koblet til hverandre under Gemini og Scorpio sex ville ikke bare være vanskelig, men veldig vanskelig å oppnå. Faktum er at dette forholdet vil være et forhold mellom den dypeste følelsen med den mest intime siden. Imidlertid kan seksualitet være en tur til kjæresten din hvis og bare hvis du ikke er følelsesmessig. Hvis dere begge blir forelsket i hverandre, må dere la kjæresten deres fokusere på hans / hennes sexliv. Du må også lære ham / henne å være proaktiv når du er avslappet. Dette vil øke forholdet dere begge har til hverandre.

Gemini and Scorpio: Planetary Rulers

Forholdet du har til en innfødt av Skorpionen styres av Merkur og kombinasjonen av Mars og Pluto. Det er slik at du blir styrt av Merkur som står for kommunikasjon mens kjæresten din styres av både Mars og Pluto. Dermed er du veldig kommunikativ i forholdet mens kjæresten din er lidenskapelig og alltid løper etter krefter. Du er veldig bekymret for følelsesmessig intimitet samt seksuell intimitet.

Du trenger begge forsikring om at din Gemini og Scorpio union kommer til å vare lenge. Bortsett fra dette, er kjæresten din alltid klar til å høre ordene om at forholdet er stabilt og sikkert. Det ville imidlertid være utfordrende å snakke med en skorpion, hvis ikke for din gode kommunikasjonsevne. Bortsett fra dette, vie kjæresten din seg alltid til forholdet akkurat som du hater falsk forpliktelse.

Forholdselementer for tvillinger og skorpioner

Elementene som forholdet ditt har er vann og luft . Du er av luftskiltet mens kjæresten din er vannskiltet. Forbindelsen mellom dere to hvis den innlemmede brønnen vil gi mye storhet. Det er slik at luft som representerer intellekt og vann som representerer følelser, er både hjernen og sinnet til mennesker. Mesteparten av tiden, når dere jobber sammen , lager du ofte en perfekt Gemini Scorpio bond med hverandre. Uten hjernen fungerer kanskje ikke sinnet godt og omvendt.

Når det gjelder strategi, er kjæresten din en utmerket strateg, mens du derimot er strålende. Du gir ofte ideene som trenger å bli beslutninger, mens kjæresten din gjør det til beslutninger. Ofte lærer du kjæresten din å gå videre når hans / hennes innsats mangler. Mer, den følelsesmessige manipulasjonen du har, kan dempe din ånd.

Gemini and Scorpio Compatibility: Total Rating

De Gemini og Scorpio er bare 15% forenelige . Dette er altfor lavt og så ille at du kan delta i et forhold. Det er slik at du vil finne det veldig enkelt å delta i en kjemp alltid . Du vil heller ikke vise noen følelser for hverandre. I tillegg til dette er kjæresten din uforutsigbar da han / hun ofte endrer atferd lett. Bortsett fra dette, begge verdsetter du styrken din, men du har forskjellige tilnærminger til livet.

Gemini and Scorpio Love Compatibility Rating 15%

Sammendrag: Tvilling og skorpion kompatibilitet

Gemini og Scorpio kompatibilitet par synes det er veldig lett å kjempe mot hverandre. Dere er alltid på hverandres nakke nesten hver gang. Det er slik at du finner det veldig vanskelig å forstå hverandres problemer. Ofte forlater dere begge begge i mørket når det gjelder hva som skjer med en av dere.

Dessuten vil kjærestens følelser trøbbel på grunn av din manglende evne til å tilfredsstille ham / henne følelsesmessig. Bortsett fra dette, når det gjelder tillit, kan dere begge ha det veldig vanskelig å stole på hverandre. Faktisk tror du at tro bare kan tjene hvis kjæresten din også kan stole på deg.

Les også: Gemini Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tvillingene og Væren

to. Tvillingene og Tyren

1 september tegn

3. Tvillingene og Tvillingene

Fire. Tvilling og kreft

5. Tvillingene og Leo

6. Tvillingene og jomfruen

7. Tvillingene og vekten

8. Tvillingene og skorpionen

9. Tvillingene og Skytten

10. Tvillingene og Steinbukken

elleve. Tvillingene og Vannmannen

12. Tvillingene og fiskene

Del Med Vennene Dine: