Finn Ut Antall Engel

Hjemmefaglige eksperimenter for barn

En av de beste måtene å engasjere seg med barnet ditt er med enkle hjemmeforskningseksperimenter. Barn i alle aldre, fra småbarn, førskolebarn, tenåringer og tenåringer, elsker den magiske kvaliteten på vitenskapsprosjekter. Selv om barnet ditt er for ungt til å forstå alle de underliggende vitenskapelige begrepene, vil utforske disse ideene legge et godt grunnlag for læring senere år. Og hei, alle elsker en grunn til å si: 'WOW!'

collage av vitenskapelige eksperimenter å gjøre hjemme

Alle disse ideene er enkle å gjøre hjemme og bruke materialer du allerede har, så det er ingen unnskyldning for ikke å komme i gang! Glad for å eksperimentere!

dikt for 4 åringer

Lag et termometerJeg visste ikke at dette var mulig, men prosessen med å lage et termometer er veldig kult. Finne ut hvordan du lager ditt eget termometer her og test det ut for å se hvordan det fungerer!

materialer for hjemmelaget termometer vitenskapelig prosjekt

Lær om vannbrytning

Er det vitenskap eller magi? Kanskje det er begge deler! Dette vannbrytningseksperiment er så lett å gjøre hjemme! Se videoen for å se hvordan det gjøres, og hvis du vil bruke utskriftsartiklene våre, kan du laste dem ned her .


Utforsk Surface Tension

Du vet kanskje allerede om det populære overflatespenningseksperimentet der du slipp vann på en krone , men barna vil ha det enda morsommere å lære om det vitenskapelige konseptet ved å lede vanndråper ! Det er så enkelt og gir en ganske god kjedsomhet også.

vanndråper med halm

Lag tåke i en flaske

Lær om været! Dette tåke i et flaskeeksperiment er så enkelt for barn i alle aldre, og du har allerede alt du trenger på kjøkkenet ditt. Så neste gang 'Tåken kommer på små katteføtter,' lag ditt eget vær inne!


Utforsk varmt og kaldt lufttrykk

Dette vitenskapelige eksperimentet hjemme vil virke som magi! Alt du trenger er en liten halsflaske og en mynt. Barn vil lære om hvordan lufttrykket endres med varmen ved å få en mynt til å hoppe av en flaske! Lær hvordan du gjennomfører den vitenskapelige etterforskningen av den magiske hoppmynten her .


Lær om tetthet

Vasken eller flottøreksperimentet er flott for førskolebarn , og de vil spesielt like å velge hvilke varer de vil teste. Barn kan utføre dette eksperimentet ved hjelp av den tradisjonelle metoden , eller med en spesiallaget vask eller flyteflaske .

Hånd som holder en vask eller flytevitenskapelig eksperiment vannflaske som inneholder fargerike blokker

Lær om syrer og baser

Den ydmyke rødkålen vil åpne opp for en helt ny fargerik verden for barna dine i dette klassisk vitenskapsprosjekt etter skoletid som lar barna utforske PH mens de observerer reaksjonen mellom syrer og baser . Du kan se den i aksjon i videoen!


Lag en salt vulkan

Dette morsomme prosjektet er forskjellig fra den klassiske vulkanen med natron og eddik. Det er ganske groovy, og reaksjonen mellom salt og olje vil minne deg om en lavalampe. Kom i gang lage en saltvulkan her !

Forsyninger for å lage saltvulkanvitenskapelig prosjekt inkludert vann, olje, salt og matfarge

Sprenge en ballong

Sprenge en ballong? Det virker ganske grunnleggende, ikke sant? Men ikke når du bruker vitenskap! Prøv disse to måtene å sprenge en ballong på ( uten å bruke munnen ). Den ene veien vil gi raske resultater, den andre veien krever tålmodighet. Hvilke foretrekker barna dine? Og mens du er i gang, sett opp noen ballongløp .


Mislykkes

6655 nummer

Mislykkes ???? Det er riktig. Gjør et eksperiment og mislykkes totalt. Lær hvordan sviktende vil lære barna å tenke som forskere . Du kan lese alt om hvordan vår fiasko ble til en overraskende suksess i livet.

isterning vitenskapelig eksperiment med salt og streng

For mer hjemme vitenskapelige eksperimenter, sjekk ut våre DIY 8 ukers science camp for sommervitenskapelig moro.

8 ukers DIY ummer science camp for barn

Del Med Vennene Dine: