Gemini Health Horoscope: Astrology Health Predictions for Gemini

Gemini Health Astrology

Gemini Health Horoscope

Gemini Health Astrological Predictions for Life

InnholdGemini Health: Gemini Personality

Basert på Tvillingene helse astrologi, Tvillingene er en Luft skilt. Alt i livet deres er knyttet til naturen og dens elementer. Tvillingene må hele tiden få en ny lek i livet. Nye ting, nye mennesker, og nye opplevelser mate sjelen til Gemini.

Tvillingene er en veldig grei person. De vil si hva de mener. Disse menneskene hater nøl. Hvis de vil ha noe, vil de gå etter det. Disse menneskene er gode i kommunikasjon. De elsker å sosialisere og få nye opplevelser. Disse menneskene har en perfekt sans for humor , og det er alltid hyggelig å være sammen med dem.

Tvillingens helse: Positive egenskaper

Sunn

I følge Gemini helsehoroskop , Geminis er vanligvis sunne mennesker. De har en travel livsstil og har nei tid til å føle syk. Tvillingene løper rundt og gjør alle slags ting.

De har en veldig positiv holdning mot livet. Tvillingers helseproblemer begynn når de kjeder seg. Tvillingene er som regel mager og passform. De blir sjelden overvektige fordi de har et raskt stoffskifte. En av de viktigste sakene for Gemini er at de ofte føler seg kalde.

Sunne verdier

Når Gemini blir syk, vil de prøve alt for å avgjøre hvilken Gemini rettsmidler hjelpe dem mest. Neste gang de blir syke, vil Gemini gjøre det holde seg til sine påviste verdier .For disse menneskene er den beste måten å bli sunn på å bevege seg og være sammen med mennesker. Siden de er veldig sosiale, hjelper det dem å få humøret opp og nyte livet. De trenger å kunne bruke sine skarpe sinn.

Bevegelse

I henhold til Tvillingers helsetips , Gemini må introdusere bevegelse i livet deres. Fortsatt, standard fysiske aktiviteter vil ikke fungere for dem. Den beste aktiviteten for Gemini er å trene både sinnet og kroppen på samme tid. Dansekurs, kampsport eller andre gruppeaktiviteter kan være til nytte for helsen deres.

Følg følelser

For at Tvillingene skal holde seg sunne, må de følge følelsene sine. De trenger å gjøre regelmessige kontroller med legen sin, spise sunn mat og, viktigst av alt, ha fysiske aktiviteter. Disse menneskene vil også ha stor nytte av å være ute i solen.De skal på ferie til et sted solrikt og varmt om vinteren kan øke helsen deres. De må også prøve å unngå stress og være sammen med mennesker som Company Gemini liker. Disse menneskene vil gjerne delta i gruppeaktiviteter.

Basert på Tvillingens helseegenskaper , Geminis elsker å være aktiv. Når Gemini reiser, bør de velge steder med mye sol og muligheter for fysiske aktiviteter. Å være på fjellet kan være til fordel for de har det bra - fysiske aktiviteter, frisk og ren luft og opplevelser er deres formel for helse.

26 desember dyrekretsen

Gemini Health: Negative attributter

Bekymre

De Tvillingers helsefakta viser at Gemini synes det er veldig vanskelig å slappe av. De bekymrer seg alltid for mindre ting og mulige fremtidige utfall . De begynner å forestille seg ting som kan skje og bli bekymret. Å ikke kunne slappe av og nyte øyeblikket er et av de viktigste helseproblemene for Gemini.Mangel på søvn

Ifølge Gemini stjernetegn , de har ofte søvnløshet. Det er vanskelig for Gemini å sovne etter de har jobbet veldig hardt. På grunn av dette kan de til og med få nervesammenbrudd.

Rask metabolisme

Basert på Gemini helse betydning , Gemini har et raskt stoffskifte. Blodet sirkulerer i kroppen så raskt at de bruker opp a mye oksygen . Organene har ikke nok tilførsel av det. Av denne grunn fortsetter avfallsproduktene fra stoffskiftet å sirkulere i kroppen. Dette fører til at Gemini har alle slags hudutslett og stressrelaterte problemer.

Røyking

Mange mennesker født under Tvillingene stjernetegn ta opp røyking i ung alder. De sier at røyking hjelper dem å slappe av. Men faktisk gjør det dem enda mer stresset på grunn av mangel på oksygenering i blodet. Siden lungene er deres svake sted, bør Gemini unngå å røyke. De har høy risiko for å utvikle lunge kreft .

Nervøse sammenbrudd

Det kan virke rart, men Gemini kan faktisk ha nervøse sammenbrudd fra å være for lei. Disse mennesker er sosiale vesener . Når de bruker for mye tid på å være alene, vil Gemini begynne å føle seg dårlig.

Immunsystemet deres kan også bli svakere, og de blir utsatt for alle slags smittsomme sykdommer. Disse menneskene kan raskt gli inn i depresjon. Tvillingene må være rundt folk de liker. De må være i konstant bevegelse og puste dypt for å opprettholde Tvillingens helse .

Tvillingens helse: Svakheter

Skuldre, nakke og lunger

Tvillingene hersker over skuldre, nakke og lunger. Derfor er denne lokaliseringen deres viktigste svakheter. Den vanligste Tvillingesykdommer er astma, pleuritt, allergi og forkjølelse.

Svak mage

Ifølge Tvillingers helseprognose , de har også svak mage, og de sliter med å ha et vanlig kosthold. De skal ikke jobbe en jobb som krever mye sitte ved datamaskinen. Mangel på bevegelse kan forårsake problemer med ryggraden , spesielt nakkedelen.

Nervesystemet

Tvillingene har også mange problemer med nervesystemet. De er alltid veldig stresset. De har ofte hodepine og muskelsmerter. Tvillingene er også utsatt for å utvikle leddgikt. På grunn av kvikksølvets innflytelse på Tvillingens helse stjernetegn , disse menneskene kan også ha en nedsatt tale og mental utviklingsforsinkelse.

Tvillingene har en tendens til å komme ulykker oftere enn noen andre dyrekretsen. Kanskje det er fordi de elsker å alltid være i bevegelse. Men det er også mulig at Geminis ikke er forsiktige nok. Hvis de er syke, bør Gemini ikke prøve å bli bedre alene.

De bør søke medisinsk hjelp, for da kan de snakke med noen. Å dele følelsene deres vil få dem til å føle seg bedre med en gang . Også, hvis de begynner å bruke medisiner etter eget ønske, vil Geminis sannsynligvis ha mange bivirkninger.

Gemini Health & Diet

Basert på Gemini matvaner Gemini bør ikke la seg rive med med å spise kjøttprodukter. Fettmat er utfordrende for dem å behandle. De må være forsiktige med å få matforgiftning. Tvillingene bør bruke en diett rik på kalsium og fosfor. Disse elementene vil styrke deres bein og senke stressnivået .

552 betydning

Tvillingene elsker å ha snacks hele tiden. De liker også å prøve forskjellige matvarer. Geminier er ikke kresne når det kommer til maten. De vil ha enkle ting. Tvillingene elsker nøtter, frukt - spesielt aprikoser og granatepler; de liker blomkål.

Fra kjøttprodukter bør Gemini velge å spise fuglekjøtt fordi rødt kjøtt er for fettete for dem. De liker også å spise og bør spise mye poteter. Fra krydder anbefales det at Gemini bruker spisskummen, sesamfrø, safran, rosmarin, vanilje, muskatnøtter og peppermynte.

Sammendrag: Gemini Health Horoscope

De Tvillingers helseprognoser viser at Gemini vanligvis er en relativt sunn person. Det er viktig for dem alltid å ha folk rundt for å løfte humøret. Tvillingene må være i konstant bevegelse. De trenger å tilbringe mye tid ute og få så mye frisk luft som mulig.

I de fleste tilfeller er alle sykdommer for Gemini forbundet med å ha for mye stress og ikke nok positive følelser. Tvillingene må lære å ikke tenke på små problemer. De får det vanligvis jobbet opp med de minste problemene , og som forårsaker betydelig belastning på kroppene deres.

Tvillingene har en tendens til å kritisere andre mennesker for mye og ender med å miste venner. Mens de fortsatt er unge, vil de raskt blande seg i nye selskaper. Når de blir eldre, blir det vanskeligere å finne folk å ha et godt vennskap med. Tvillingene kan ende opp med å være alene, og det vil skade deres mentale og fysiske alvor Tvillingens helse .

Les også: Helsehoroskoper

Væren Helse Horoskop

Taurus helsehoroskop

Gemini Health Horoscope

Krefthelsehoroskop

Leo Health Horoscope

Jomfruhelsehoroskop

Libra Health Horoscope

Scorpio Health Horoscope

Skyttens helsehoroskop

Steinbukken Helse Horoskop

Aquarius Health Horoscope

Fiskenes helsehoroskop

Del Med Vennene Dine: