Finn Ut Antall Engel

Zodiac Health Horoscope: Helse- og velværehoroskoper for alle tegn

Kan astrologi forutsi helseproblemer?

Zodiac Health Horoscope

Helse- og velværehoroskoper for alle 12 stjernetegn

Innhold

Din dyrekretsen kan ikke bare forutsi fremtiden din og fortelle om personlighet; det kan også fortelle deg om dyrekretsen helse . Kloke menn sier: det er bedre å forebygge enn å helbrede helsen din er noe penger ikke kan kjøpe når de er borte. Hvert tegn har et styrende system, der det er svakere enn andre deler av kroppen, a mulig antydning til fremtidige problemer .

17. mai dyrekretsen

Det er mange grunner til det dyrekretsen helse mislykkes: kosthold, livsstil og livsvalg. Å vite hvordan personligheten din påvirker helsen din, kan hjelpe deg til å bli mer forsiktig.

Dette er bare grovt dyrekretsen helse guide om hvordan du potensielt skal ta vare på deg selv eller de rundt deg. Men til slutt må du bestemme deg for hva som er best og best egnet for deg og din familie.

Zodiac Health & Wellness Horoscopes Illustrated

Væren Helse Horoskop

Væren de RAM styrer hodet, hovedsakelig hjernen og øynene. Når du er stresset eller nervøs, vil du få hodepine eller bli svimmel. Væren , du trives med spenning og utfordring, men det gir et høyere press. Du er utsatt for øreverk, hodepine eller øyeproblemer, slik du er en Brann tegn, du er utsatt for betennelsesproblemer.

Basert på Væren helseprognoser , Ram må bevege seg kontinuerlig; når du stopper bruker energien din , vil du til slutt falle i depresjon. Dine temperamentutbrudd hjelper deg med å frigjøre den oppdemmede energien. Ellers kan du finne andre måter å uttrykke sinne på.

Basert på dyrekretsen helseprognose , Væren, du kan prøve fysisk trening for å forbedre helsen din. Fordi du alltid er på farten når sykdom rammer, er du det vanligvis overrasket . Du må avta og hvile når du er syk, slik at du kan komme deg raskere.

Basert på dyrekretsen helse fakta , løper alltid rundt, Væren, du kan ha et dårlig kosthold. Å haste for å sluke maten kan føre til fordøyelsesbesvær. Hvis du liker krydret mat eller sentralstimulerende midler som kaffe eller vin, kan du overstimulere deg selv og forårsake flere mageproblemer. En diett som fokuserer på fuktighet og næring av kroppen din, vil hjelpe deg med å balansere internt. En blanding av grønne grønnsaker og rå mat med litt kjøtt vil gi deg energi til å gå videre.

Taurus helsehoroskop

Tyren de Okse styrer ørene, halsen og nakken til lymfesystemet. Tonsillitt og øreinfeksjoner er vanlige klager over en syk Taurian. Det er mer sannsynlig at du har vondt i halsen eller ømme ører når du er syk eller stresset.

Som skjoldbruskkjertelen ligger i ditt herskende system , er du utsatt for problemer med skjoldbruskkjertelen, noe som kan påvirke vekten din. De spådommer for dyrekretsen viser at overaktiv skjoldbruskkjertel gjør deg varm og tynn, mens underaktiv skjoldbruskkjertel gjør deg kald og overvektig.

Fordi tegnet ditt styrer halsen og stemmebåndene, har du flere sjanser til å være sanger eller musiker. Men du må lære deg å hvile og passe på stemmen din fordi den også er ditt svake sted. I henhold til dyrekretsen helse betydning , Tyren , kan det hende at du ikke blir syk lett, men når du først er syk, tar det lengre tid for deg å komme deg.

Tyren, du har smak for mat; du har en tendens til å overforbruke utmerket og fet mat, som overbelaster fordøyelsessystemet og skaper problemer . Du må være mer fysisk aktiv for å beregne ekstra kalorier du bruker, spesielt hvis du har en underaktiv skjoldbruskkjertel.

Ifølge dyrekretsen helse astrologi , Tyren, du må velge kvalitet fremfor kvantitet angående mat, for å inkludere rikelig med fisk og sjømat til jodkilde.

Gemini Health Horoscope

Tvillingene tvillinger styrer lungene, armene og nervesystemet. Du er utsatt for nervøs sammenbrudd og lungeproblemer, som astma og lungebetennelse. Du ønsker mental stimulering, overarbeid hjernen din kan forårsake mental utmattelse mens underarbeidet ditt vil gi deg angst. Ifølge dyrekretsen helseegenskaper , må du lære balansen mellom hvile og arbeid for å unngå å bryte sammen.

Tvillingene , kan du også kommunisere med armene og hendene; når du er spent, forteller gesten din alt. Hendene dine er ofte på farta, som tankene dine, og er også utsatt for ulykker fordi du bruker dem så mye. Fordi du bruk armene og skuldrene , vil nakken din også bli påvirket av langvarig bruk. Iht Tvillingers helsetips Sørg for å passe på overkroppen regelmessig; en massasje eller en strekk er gode valg.

De dyrekretsen helseproblemer avsløre at din viktigste risiko er stress som gir deg nervesammenbrudd og lungeproblemer. Tvillingene, du vil elske avslappende øvelser som yoga eller pilates.

Du må huske å passe på kostholdet ditt selv når du er opptatt; grønne grønnsaker og magre proteiner er matkilder som vil være til fordel for deg. Tvillingene, du må huske å spise vanlige måltider, spesielt frokost, da det er dagens viktigste måltid.

Krefthelsehoroskop

Kreft de Krabbe styrer brystet, det kvinnelige reproduktive systemet og magen; du er modertegnet for dyrekretsen. Hvis du er en jente, vil du finne deg selv følsom til hormonelle endringer; du vil være utsatt for humørsykdom og oppblåsthet under menstruasjonen. Kreft helsefakta viser at når du er stresset, vil mageproblemer som diaré, fordøyelsesbesvær eller sår oppstå.

De dyrekretsen helse astrologi avslører at følelser styrer deg; derfor når du føler deg nedtrykket eller deprimert, vil du snu for å spise. Forholdet ditt mellom følelser og mat påvirker vekten din så vel som fordøyelsessystemet, som du er svak i.

Derfor må du lære å håndtere følelsene dine, gi slipp på negative følelser og forsterke dine positive følelser. Hold en dagbok for å se hvordan følelsene dine påvirker matvanene dine utmerket måte å finne en løsning på den destruktive syklusen.

Basert på dyrekretsen helsehoroskop, vanlige mageproblemer kan forhindres av et godt kosthold, kreft du kan ha nytte av mindre måltider, men ofte. Prøv å unngå mat med raffinert sukker som det hvite merket, da det er betennelsesdempende og kan forårsake soppinfeksjon. Vurder matvarer som inneholder probiotika som kombucha, surkål, eller kimchi , som hjelper gastrointestinal helse.

Leo Health Horoscope

Leo de Løve styrer hjerte, rygg og ryggrad og blod. Du har en lidenskap for spenning, og du forsømmer noen ganger Leo dyrekretsen helse til fordel for moro skyld. Leo, du glemmer noen ganger å ta vare på deg selv når du er opptatt med å jobbe eller ha det gøy, så du er sårbar for helseproblemer knyttet til dine organer.

Ifølge dyrekretsen helseprognose , ryggen din er sårbar for din aktive livsstil, vær oppmerksom på stillinger og bær en tung arbeidsbelastning. Selv om du er fysisk aktiv, er du fortsatt utsatt for høyt blodtrykk og uregelmessige hjerteslag; det er best å få regelmessige kontroller, planlegge dem i den travle timeplanen. Mens det er bra å utfordre deg selv, husk dine fysiske grenser, selv om tankene dine sier noe annet.

De dyrekretsen matvaner avslør at Leo, kanskje du elsker krydret mat og kjøtt fordi løven er et kjøtteter. Din preferanse for kjøtt og krydret mat kan forstyrre deg fordøyelsesbalanse , gjør kroppen din mer sur.

Balanserer kroppens syre med eplecidereddik eller sitronsaft om morgenen før frokost. Leo, du er et kongelig tegn, så velg kvalitet fremfor kvantitet for bedre helse, velg fersk og dyr i stedet for billig og bearbeidet.

Jomfruhelsehoroskop

Jomfruen, de Jomfru styrer tarmene, inkludert milten. Vanlige klager inkluderer peritonitt, kolitt, forårsaker forstoppelse eller diaré. Når tarmene absorberer medisiner og næringsstoffer, Jomfruen , du er følsom overfor medisiner og kan ha en svak metabolisme.

En naturlig bekymringsfull, du også lider av angst og nervøsitet på grunn av din perfeksjonisme basert på å finne via dyrekretsen helseprognose . Jomfru, du kan være hypokondriak og bekymre deg syk.

Heldigvis er du en Jomfruen helsebevisst person, Jomfru, kan du raskt prøve å forstå forholdet mellom mat og humør med helsen din ved å føre en dagbok. Selv om du har styrke til å tåle forkjølelse og influensa, har problemene dine en tendens til å være relatert til den masete tarmkanalen. Prøv å eliminere matvarer som kan forårsake flere spørsmål, og lær hvordan du kan redusere stressnivået ved bruk av meditasjon.

Ifølge dyrekretsen helse horoskop , Jomfru, bør du unngå matvarer som utløser tarmproblemer som f.eks rå eller krydret mat . Drikk mer vann og spis mer grønne grønnsaker og uraffinerte karbohydrater som brun ris og linser.

Prøv å ikke selvdiagnostisere via Internett, for du vil bekymre deg for ingenting, i stedet bygge et godt forhold til legen din og utdanne deg godt ved å lese Science-tidsskrifter. Jomfruen, du har det som trengs for å være fysisk og psykisk sunn.

Libra Health Horoscope

Vekten de Skala styrer nyrer, binyrene og huden. Du pleier å ha sensitiv hud og nyreproblemer. Binyrene kan påvirke saltnivået i kroppen din, noe som igjen forårsaker nyrestein og oppblåsthet.

3. sep dyrekretsen

Den beste tommelfingerregel er å drikke vann og spise fersk frukt for å holde huden og kroppen din hydrert. Nyrene dine holder kroppen din fri for giftstoffer, noe som vil bidra til å forhindre kviser og hudproblemer, så mye vann for å filtrere ut de dårlige tingene.

Basert på dyrekretsen helseradar , du verdsetter balanse i livet; derfor vil du stresse når livet går ut av veien. Når du er plaget, vises det på huden din. Når du setter pris på estetikk, Vekten , vil du gå langt med sørg for at du er presentabel .

Som en Libra forstår du generelt verdien av god helse på utseendet ditt og vil jobbe hardt for å ta vare på det. Det er enkelt når du vet hva du skal spise og hva du skal unngå. Alkohol bør være på listen over unngåelser fordi det vil dehydrere deg og gi deg hudproblemer.

Basert på Vekten på matvekt , bortsett fra grønne grønnsaker og fersk frukt, Libra, bør du ta mindre måltider. Velg snacks som har lite kalorier og holder deg mett som mandler og andre proteiner. Raffinert sukker gjør kroppen din sur, så du må unngå bearbeidet mat og hvitt brød. Vekten, du bør ha nok hvile for å holde huden strålende og la kroppen din fornye seg.

Scorpio Health Horoscope

Skorpionen de Skorpion styrer blæren, mannlige og kvinnelige kjønnsorganer og endetarmen. Du kan være seksuelt aktiv eller avstå fra sex helt uten problemer. Du er også mer utsatt for nivåer av kjønnshormoner og seksuelt overførbare sykdommer hvis du ikke er forsiktig. Urinveisinfeksjoner er vanlige problemer du også møter.

Du opplever intense følelser når det er for konstant; kroppen din lider når immunforsvaret ditt vakler på grunn av stress. Du kan finne deg syk hele tiden, men du kommer deg raskt som du er fysisk sterk .

De spådommer for dyrekretsen Vis det Skorpionen , drar du nytte av tøynings- og meditasjonsøvelser for å unngå å stresse kroppen og tankene for mye. Workaholic Scorpio, du bør huske å spise vanlige måltider og unngå å ta snarveier som hurtigmat og spise på farten.

Forbered måltidene dine på jobb, eller bruk catering for sunn mat tilgjengelig i dag. Velg protein med tilstrekkelig kvalitet og ferske råvarer i kostholdet ditt. Drikk rikelig med vann for å skylle ut giftstoffer, og øv deg i trygg sex. Skorpionen, du kan være hensynsløs til tider, men det er viktig å unngå å sette deg i fare.

Skyttens helsehoroskop

Skytten , de Bueskytter, styrer hofter, lår og isjiasnerven. Isjiasnerven er en stor nerve som går fra baken til underekstremitetene; det er den største nerven i kroppen. Derfor har du en tendens til å oppleve svekkende nervesmerter hvis du ikke er forsiktig. Du er utsatt for hofte- og lårskader også. Skytten , er du også tilbøyelig til å akkumulere fett rundt lår og hofte, noe som kan være problematisk.

I henhold til dyrekretsen helse fakta , den beste måten å unngå å akkumulere fett på er regelmessig trening; du elsker å være aktiv, så det er ikke noe problem. Den største utfordringen er å passe på deg selv mens du gjør fysiske aktiviteter, passe på kroppsholdningen din og riktig posisjon av bena.

Du beveger deg alltid; noen ganger forsømmer du dine egne behov for å ha det gøy. Skytten, du må huske å sette helsen din først utfordring og spenning , eller du kan ikke gjøre det i fremtiden.

Basert på Skyttens helsetips , du elsker å nyte livet, å spise god mat er en måte du unner deg livet ditt. Skytten, du kan fremdeles nyte mat, men velg mer betydningsfulle porsjoner med fersk og naturlig mat. Begrens mettet fett eller kaloririk mat fordi du pleier å lagre fett. Du kan også delta i korte turer etter et måltid for å få litt kalorier.

Steinbukken Helse Horoskop

Spådommene av dyrekretsen helse Vis det Steinbukken de Geit styrer leddene, spesielt knærne. Steinbukken styrer også tenner, hud og hår; slimhinner og bein er også berørt.

Du kan lide av bein- og leddproblemer som stivhet og leddgikt. Du er også et kaldt tegn som er utsatt for kalde ekstremiteter og frysninger. Men du er ellers sunn, og du kan sprette raskt tilbake fra sykdom.

Steinbukken, når du bekymrer deg for mye og undertrykke følelsene dine , kan knuse immunforsvaret ditt. Du er også en arbeidsnarkoman fordi du liker å føle deg trygg, men du må huske å passe på Steinbukken dyrekretsen helse og diett. Du kan skade deg selv lett når du ikke trener nok for å holde bein og ledd glatt. Steinbukken, du har også mageproblemer ettersom du ikke har vanlige måltider.

De dyrekretsen helse tips viser at du bør investere i helsen din ved å holde sunne snacks rundt deg når du jobber. Linfrø eller andre kilder til antioksidanter kan bidra til å holde det indre systemet sunt. Mat rik på vitamin B som bønner og egg kan hjelpe energinivået, og unngå bearbeidet mat og sentralstimulerende midler fordi de kan forstyrre magen.

Aquarius Health Horoscope

Vannmannen , de vannbærer, styrer anklene og leggene, også blodsirkulasjon og syn. Du kan lide av dårlig sirkulasjon som åreknuter eller forstuinger. Vannmannen , du elsker mental stimulering, så du pleier nervøsitet. Vannmannen, dårlig helse kan undergrave ditt aktive sinn hvis du ikke passer på det fordi du raskt er utmattet av å være uegnet.

I henhold til dyrekretsen helse fakta , må du være fysisk aktiv for hold tankene lykkelige , yoga eller Pilates. Dette er gode øvelser for å gi deg en pause mens kroppen din fungerer. Trening holder også blodsirkulasjonen i gang og hjelper med hjerte og venes helse. Massasje er også en utmerket metode for å flytte blodet sammen, drikke rikelig med vann for å kvitte seg med giftstoffer.

I henhold til dyrekretsen helse betydning , Vannmannen, du pleier å forsømme kostholdet ditt, og du kan være utsatt for vitaminmangel. Konsentrer deg om sunn mat ved å legge til mer ferske råvarer og variasjon i kostholdet ditt. Hvis du er for opptatt til å tenke, bør du vurdere å kjøpe fra cateringfirmaer som tilbyr et sunt utvalg.

Vannmannen, du bør ikke spise for mye mat eller ha vane med å spise stress. Den beste måten er å prøve nye retter med samme produkt for å holde deg interessert.

Fiskenes helsehoroskop

De dyrekretsen helse horoskop viser at fisk de Fisk styrer føttene og tærne, ved tilknytning til lymfregionen. Soneterapi mener at sålen er knyttet til alle organene i kroppen, og fisk , vil du ha den sårbarheten. Du er en følelsesmessig person; negative følelser kan påvirke kroppen din dårlig. Du er også utsatt for narkotika og alkohol, noe som forverrer helsen din.

Gode ​​sko er avgjørende for Fiskene; du bør unngå å ha på deg klype høye hæler som gjør vondt. Fotmassasje vil føles som himmelen; prøv zoneterapi for å få det lymfesystemet i gang.

Du er utsatt for eksterne faktorer som giftstoffer og medisiner. Derfor vil det hjelpe hvis du prøver å holde deg borte fra dem. Fiskene fysiske helse er nært knyttet til din mentale velvære . Så Fiskene, du bør lære å kontrollere dem ved hjelp av meditasjon eller atferdsterapi.

De dyrekretsen helseegenskaper vis at Fiskene, du kan være en emosjonell spiser. Så det vil hjelpe hvis du ofte trener for å regne ut overflødige kalorier. Fokuser på å spise mat med lite energi som grønnsaker og frukt; egg og frø er gode proteinkilder for deg. Du kan legge på deg raskt. Derfor bør du se på mengden mat du spiser.

SAMMENDRAG: Helsehoroskoper

Ifølge dyrekretsen helse horoskop , helse for dyrekretsen er veldig viktig. Alle dyrekretsen har kroppsdelene som de styrer; derfor må de ta vare på dem til oppnå godt kommende helse.

Les også:

Væren Helse Horoskop

Taurus helsehoroskop

Gemini Health Horoscope

Krefthelsehoroskop

Leo Health Horoscope

Jomfruhelsehoroskop

Libra Health Horoscope

9. november dyrekretsen

Scorpio Health Horoscope

Skyttens helsehoroskop

Steinbukken Helse Horoskop

Aquarius Health Horoscope

Fiskenes helsehoroskop

Del Med Vennene Dine: